Virtuvės kombainas ar mikseris su komplektu?

28. Feb, 08:33

sveikutes,noriu nusipirkti arba virtuves kombaina arba kazkoki kieta mikseri,esme man reikia, kad aisku isplaktu tesla,kad sumaltu kokius dziuveselius,riesutus,o tai reiskia,kad reikia tvirto indo,metalinio as isivaizduoju, na ir kiti privalumai ,kaip teslos minkymas butu nerealu,jei jie pasiteisina,ko mikseris neatlieka.Taigi,ar kas nors turit kombaina,ar pazistamos gal turi,kokie astiliepimai,ka jus turit,su kuo malat kieta maista? Aciu uz pasidalinimus savo patirtimi ;)

10. Dec 2012, 16:49

Kombainas, mano nuomone, geriau negu keli skirtingi prietaisai. Kaip tik nesenai pirkom iš e-senukai.lt. Dabar ir nuolaidos prieš šventes geros - http://www.e-senukai.lt/technika-ir-elektronika/cita-maza-sadzives-tehnika/kombainai-mesmales-pjaustikliai/prekes1.htm

01. Mar 2012, 11:14

Gerda, as tesla istraukiu ir iskart kocioju sausainius, nors juos darau labai retai 😃 o su blenderiu daug ka darau, trinu sriubas, svogunus saslam, kaip darau vistienos, cili sriuba, kokteilius plaku, nes pas mane toks ale kokteiline, bet naudojamas viskam, su tokiu kitu peiliu mesa kapoja, bulviu kose, kad ir lavasa jei darau su kuo nors, sumetu, sukapoja, idedu surelio ir sutepu 😀 pas mane ant spinteles padeta kur razete yra 😀 del patvarumo, tai nzn nieko ner amzino 😃

29. Feb 2012, 22:20

Nelabai turiu kur pastatyt,bet visad lengvai prieinamoj vietoj stovi😀

29. Feb 2012, 21:50

bet tavo tovera tai super 😀

29. Feb 2012, 21:43

as uz virtuves kombaina, nors istikro ir kombaina turim ir smulkintuva,vadinama blenderiu,kuris viska susmulkina ir elektrine mesmale😀 siaip kiek susiduriau kai vienas kombainas su ypac daug padeciu tai man rodos jis nera toks patvarus,nes greit isdyla,o va kaip dabar turim esu laaabai patenkinta,tereikejo viena lentyna skirti siem daiktam 😀

29. Feb 2012, 21:26

supratau,o jus ji laikot prieinamoje vietoje,nu ta prasme jau vos ne pajungta,ar pvz kazkur padetas jis ir issitraukiat ,kai reikia 😀

29. Feb 2012, 21:07

Mano buvo 800,bet galetu but galingesnis😉o su blenderiu,nemanau,kad mesa gerai sumals,nes mesos konsistencija visai kitokia.Blenderi naudoju tik kokteiliams daryt,nes mes jau irgi nemazi☺

29. Feb 2012, 19:20

rimtai gerai isminko tesla?o koks galingumas jusu buvo,man siule tik Boscha su 550 galingumu,nu mazas,bet sako,akd pakanka,nezinau...ir jis palyginus pigus ,tik jame nera blenderio ir net nebesuprantu ar jis man reikalingas,jei nieko daugiau neturiu?kam jus naudojat blenderi,nes vaiaks jau didelis,o mesa tarkim kepta gal iseina su sumalti ir be blenderiu su kombaino kazkokiom dalim,blemba nezinau,kazkoki apasimetsu esu,nes ir vietos pas mane labai mazai,nelabai kur yra statyti tai tas man ir stabdo 😀 bet kazkaip norisi tokio daikto 😀 man svarbiasuai,kad atliktu pagrindines funkciajs ir viska sumaltu 😀

29. Feb 2012, 10:48

Na del tu plastmasiniu daliu,manau pasikapscius internete,gal but imanoma rast?bet as uz tokia nuomone,kad jei yra uz ka,tai pirkt kombaina,tik ne pati pigiausia,nes vat kas gavos.....reik kito ieskot😕taciau turiu galybe visokiu smulkintuvu ir elektriniu ir rankiniu,o renkuosi pagal nuotaika😃ir pritariu,kad teslos rankom taip neispurensi.....nes farsiruotai netgi vistai idaras visai kitokios konsistencijos iseidavo,zymiai puresnis ir skanesnis☺

29. Feb 2012, 10:08

👍 as ir uz .... taip pat gaminu viska 😉 Bulviu kose su blenderiu nedarau ,neskanu man , tasi palieka,visa krakmola ismusa , tik rankiniu budu trinu . O vat pavz . teslos maisykle ir labai praversu , sunkus darbas kai minkyt su rankom reikia, bet kitavertus kiekviena diena ir neminkai tos teslos namie .

29. Feb 2012, 09:41

Ele, kolka sviska savo iranga iveikiu . Bet jei tektu tarkim naujau virtuvei viska susipirkti tai ir zvalgyciaus kombaino , viskas viename . O kai turi daug po viena ir dabar dar kombaina sugalvociau tai amen virtuvej butu 😃 mesti veikiancius daiktus nelabai norisi 😉

29. Feb 2012, 09:14

ele3, o kaip patikrint tas dalis ? del riesutu, tai tiesa pasakius nesu bandzius 😀 bet va toks dalykas, nusipirkau blenderi, mazajai koses trynt, kad nereiktu kasdien plaut kombaino blenderio, tai kazkaip nepataikiau nusipirkt, nu nesublenderiuoja smulkiai, ir ne pati pigiausia pirkau, buciau emus pigu, tai butu nepikta 😀 o del kenwoodo kainos, tai jie dabar atpige gerokai, naujienlaiski senuku gavau kazkada apie 700lt, o as beveik dvigubai mokejau pries 3 metus 😀 bet man svarbiausia buvo kad viskas viename, o ne pilnos spinteles aparatu atskiru 😉 reiks ir man kavamale nusipirkt, nes aguonu nesumale normaliai kaip reikejo 😀

29. Feb 2012, 01:59

Mano drauge turi brangesni Kenwood,tai sake,kad lyg ir ismetalo vidines dalys😉Insa,matai su blenderiu ne viska gali daryt....

29. Feb 2012, 00:13

Kad uzmaciau parasysiu cia 😉 neturiu ir as kombaino , nes turiu blenderi plius su smulkintuvu atskiru ,kur su peiliais sukapoja , o va riesutams naudoju kavamale, nes daznai ir cukraus pudra su juo daraus, ir siesutus ir semenis, kavos nesu malusi,ne del kavos pirkau . LT Maximoj us 30 lt nusipirkau ir liuksiskai tarnauja jau 3metus . O del kombaino negaliu ka patarti 😉 daiktas seip manau geras,jei neturi daugiau tu visokiu daikciuku ..... 😉

28. Feb 2012, 23:59

nu fainas daiktas tovera tavo ,kokia jo kaina Lietuvoj ir ji ssumala kietus maisto priduktus,kaip riesutus? ele3,bliamba as nenoreciau cia pirkti labai brangaus,gyvenu Norvegijoj, tai tikiuosi,kad rasiu pigesni su metaliniu vidum,jei sakai,kad neatlaiko 😀

28. Feb 2012, 22:02

as tai kartais mesmales net nejungiu, su tais peiliais gerai suvaro 😀 man tai bulviu tarkavimo peilis nudilo, neprisiruosiu naujo nusipirkt 😀

28. Feb 2012, 22:00

Na kombaina turiu,bet ,,uzluzo"(Kenwood) ir ne pats variklis,o viduj krumpliaraciai nudilo,nes is plastmases pagaminti...😕o as labai daug mesos maliau,nes farso neperku,tai ir neatlaike....O siaip labai neblogas daiktas☺mastau....gal reikejo brangesni pirk,tai bent viduij detales but is metalo,bet jau dabar pasidomesiu😉pries pora dienu nupirkau Teffal pjaustykle,labai kompaktiska,plaunasi tik antgaliai,BET....gal kiek per letai sukasi...jegos neturi...😀

28. Feb 2012, 21:44

o tesla minko tai nerealiai, tik sumetu viska i bliuda ir pakeiciu menteles, nes nekenciu makaluot nieko 😀

28. Feb 2012, 21:42

As turiu jau 3 metus va sita daigta http://www.youtube.com/watch?v=uDR5JgTtx3I esu labai patenkinta 😀 yra visi bairiai kokie tik gali buti viename, nusikopinau is savo drauges 😀

28. Feb 2012, 21:22

neturiu kavamales ir jos man nereikai,nes negeriu paprastos kavos 😀 aciu uz nuomone 😉

28. Feb 2012, 21:18

sveika,bent man nepatinka kombainai jokie.. Ar jie tokie ar anokie ,dideli,mazi neturi esmes nepatinka ir viskas.as naudoju teslai ,plakimui produktu ivairiu naudoju philips firmos mikseri su 4 skirtingais angaliais.o is kietų tokių kaip riesutą viena kita,cinamono lazdeles,pipirus..su kavamale.puikiai man ji sumala 😀

28. Feb 2012, 20:33

sveikutes,noriu nusipirkti arba virtuves kombaina arba kazkoki kieta mikseri,esme man reikia, kad aisku isplaktu tesla,kad sumaltu kokius dziuveselius,riesutus,o tai reiskia,kad reikia tvirto indo,metalinio as isivaizduoju, na ir kiti privalumai ,kaip teslos minkymas butu nerealu,jei jie pasiteisina,ko mikseris neatlieka.Taigi,ar kas nors turit kombaina,ar pazistamos gal turi,kokie astiliepimai,ka jus turit,su kuo malat kieta maista? Aciu uz pasidalinimus savo patirtimi 😉