Vilniaus gimdymo namai

04. Oct, 10:48

Sveikos busimos ar jau esamos mamytes:) Nezinau kaip jus, bet mane jau pradejo kamuot klausimukas-kur gimdyti, koki gydytoja pasirinkti...???Pasidalinkite patirtim, kur ieskote tokios info, kieno patirtimi ir patarimais remiates, kad apsisprestumete, o gal tiesiog vaziavote (vaziuosite) gimdyti i pasirinkta istaiga pas bet kuri tuo metu budinti gydytoja?Ir dar-kiek laiko likus iki gimdymo pradejote tuo dometis?:)

22. Jan 2013, 11:47

as taip pat gimdziau VGN tyzenhauso 😀 ir taip pat likau patenkinta,pinigu nemokejom ir mes 😀 visa nestuma lankiau VGN konsultaciniame centre ,nestuma taip pat puikiai priziurejo 😀

22. Jan 2013, 10:12

pati gimdziau VGN tyzenhauso...ir laabai likau patenkinta,personalas super,elgiasi su tavimi super o svarbiausia nieko nemokejom =) gymdyma prieme gydytojas Razumas ,na suuuperrr,antra karta irgi ten leksiu 😉

08. Nov 2009, 12:02

pusbrolio zmona gimde vilniuje raudonajame kryziuje, na ligonine ir palatos senoviskos, bet man patiko girestumas, bet kada ir betkas neieis, ir sake personalas labai saunus ir kad kiek maciau palatos labai svarios buvo 😀

08. Nov 2009, 10:28

gyvenu vilniuje,bet gimdziau panevezyje ir antra ten gimdysiu,net nezinau kodel.teko guleti raudanajam kryziui pas daktare A.Puziene,daktare gal ir nieko,bet pati ligonine ir personalas man labai nepatiko,palatos baisios ir nesvarios

07. Nov 2009, 14:42

nors esu siauliete, bet gimdysiu Vilniaus perinatologijos centre, antakalnio klinikose

04. Nov 2009, 22:14

Na man teko lankytis gimdymo namuose Tyzenhauzų gatvėj... Nelikau sužavėta 😀 aš nusprendžiau gimdyti Raudonajame Kryžiuje ;}

14. Oct 2009, 15:38

as gimdziau raudanajam kryziui, pas daktare A.Puziene ji skyriaus vedeja.labai patiko ir su antro galvoju tenai sugrizti

10. Oct 2009, 17:36

Apie raudonaji kryziu girdejau tik gerus atsiliepimus😀

08. Oct 2009, 13:52

as planuoju raudanajam kryziuje, bet pas koki daktara dar nenusprendziau, kol kas dar laiko turiu. Mums cia rekomenduoja vyro bendradarbes, jos jau sugera patirtim 😀, bei labai arti namu 😀

07. Oct 2009, 09:44

😃 musu TETE tai jau pasimoke ir rusi laiko, galvojo balkone bus saugu-apsiriko 😉 taip kad sakyk saviskiui kad nelaukto kol sulauzys bo brangus malonumas leist lauzyt meskeres 😃 viska reik slept 😉

06. Oct 2009, 20:24

Nezinau dovilee kaip su kompu, bet speju sveiku tetuko meskeriu ir kt zvejybos pribumbasu nedaug liks😃😃

06. Oct 2009, 10:33

irutukas> juokis juokis !pala kai tavo prades 😃

06. Oct 2009, 10:25

kristinute5> nu po gimdymo buvom dviese su dukryte palatoje, o po to vyras pasake kad ir jam lova duotu tai mus perkele i tokia palata kur ir vyras gali miegot.. bet del tu lovu reik anksciau tartis.. maniau kad mum nereiks bet va gerai kad susitarem, uzimanem ir dave va 😀

05. Oct 2009, 16:30

nors as manau, kad blogu ligoniniu nera 😀 kur benuvaziuotu, juk oriims ta gimdyma kiekvienai...o poto atsiliepimas jau gimdyves gali ir nuo jos pacios priklausyti...na, bet cia tik mano nuomone...sunku teisingai vertint, kai dar tik rosiuosi gimdyt 😀

05. Oct 2009, 16:21

Dovilee's mergyte kompiuteriste kaip reikiant😃 Mane irgi kazkaip VGN vilioja labiausiai😀

05. Oct 2009, 15:51

o kaip suprast visi trys? 😀 dovilee 😀

05. Oct 2009, 13:52

man tai nepatiko kokias lovas dave lialiui.. nu tokios nuo caro laiko toks jausmas, tai mes visi tryse miegojom vienoj lovoj 😀 buvo tikai patogu...

05. Oct 2009, 12:45

Aš gimdžiau VGN. Nesitariau su jokiu dakratu, bet likau labai patenkinta. Prižiūrėjo, prakaitą valė, vandens paduodavo atsigert, drąsino... Gaila kad neįsidemėjau daktarės pavardės☹ Šiaip palatos sutvarkytos, jas kasdien valo ir tt. Niu tik vienas dalykas nepatiko tai labai nepatogios lovos😀 (bent jau man) O nusprendžiau gimdyt ten jau 20 nėštumo sav, kai gulėjau su gresiančiu..

05. Oct 2009, 09:49

sorry uz klaidas, klaviatura dukryte apipyle tai sunkiai raides spaudzias 😀

05. Oct 2009, 09:48

as VGN ir gimziau. buvom susitare su visais gyytojais ir pan. Likau patenkinta daugumos darbu ir mano prieziura.. Labai patiko kad ir vyras su mumis visas 2 dienasgalejo but, miegot ir man padet, gyvenom tik 3 palatoje, palatoj buvo viskas: vyrui lova, fotelis, dusas. nu zodziu man patiko. tik aisku viska reik sutart anksciau .. mes kazkur pries 3men vazaivom tartis.. Seip mano daktare dar dirba "baltijos amerikos klinikoj" tai ten mum nerekomendavo gimdyt(nes labai rimtai apie mastem) nes ten viskas tas pats tik pinigai didesni ir valgyt uzsako is restorano.. tai vat tiek 😀

05. Oct 2009, 08:41

as planuoju gimdyti VGN(Vilniaus gimdymo namuose). tem gime mano vyras 😃 gimde daug pazistamu, geru atsiliepimu girdejau apie ten dirbancias akuseres bei gydytojus 😀

04. Oct 2009, 16:27

as gimdziau raudanajam kryziui, pas daktare A.Puziene ji skyriaus vedeja. Man sia ligonine kaimyne patare.Tai mes su vyru nuvaziavom apsiziuret,pakalbet. Mus kaip tik skyriaus vedeja prieme, prakonsultavo. Tai su ja ir susitarem.O vaziavom tartis likus kazkur menesiui iki gimdymo, gal biski daugiau.😀 Man labai ten viskas patiko, ir personalas labai patiko. Tai kita vaikeli taip pat gimdysiu ten.

04. Oct 2009, 10:48

Sveikos busimos ar jau esamos mamytes😀 Nezinau kaip jus, bet mane jau pradejo kamuot klausimukas-kur gimdyti, koki gydytoja pasirinkti...???Pasidalinkite patirtim, kur ieskote tokios info, kieno patirtimi ir patarimais remiates, kad apsisprestumete, o gal tiesiog vaziavote (vaziuosite) gimdyti i pasirinkta istaiga pas bet kuri tuo metu budinti gydytoja?Ir dar-kiek laiko likus iki gimdymo pradejote tuo dometis?😀