vezimelis Tutis ir Noordi

09. Dec, 04:03

Sveikos mamos, girdejau be galo daug geru atsiliepimu apie Tutis ir Noordi vezimelius. Jau pradejome vezimelio paieskas, taciau negaliu apsispresti ar Tutis Classic ar Noordi Stone. Ka manot? 

sandraa sandraa 07. Mar 2019, 20:35

Tobulas vezimelis. Jau puse metu jame vazinejame. Labiausiai man patinka masinos kedute, ji su adapteriais dedasi ant vaziuokles , todel kudiko nereikia perkelineti. Nepakeiciamas dalykas kai gyveni aktyvu gyvenima, nes mes tikrai hiper aktyvi seimyna ir daug laiko praleidziame kelyje. Sunus labai greit vezimelyje uzmiega ir nesijaucia jam jokie kalneliai ar duobeles.

ididitagain ididitagain 07. Mar 2019, 20:33

Pritariu tau. Ieskojome vezimelio, kad butu kaip imanoma patogesnis, ir kad kartu butu priedu, kad tiesiog nebereiketu bastytis po parduotuves. Tad vienu pirkimu isigijome viska ko tik gali prisireikti vaikui. praktiskiau buti tiesiog negali. O be to tai lietuvaiciu kurinys! Kas gali buti geriau?

Vingardiumleviossa Vingardiumleviossa 07. Mar 2019, 20:31

Sveikos panos, koki vezimeli rinkotes savo vaikams? Kuris pasirode patogiausias? As issirinkau Aero tutis vezimeli. Atrodo tikrai labai patvarus, manevringas, nesunku sulankstyti, yra viskas ko reikia vaikelio auginimui, nuo masinos kedutes iki pervystimo pakloto.