Veikliosios mamytės

18. Aug, 06:08

Mamytės ieškau norinčių dalyvauti sociologiniame projekte, kuriame bus analizuojama vartotojų elgsena Baltijos šalyse.
Dalyvaujant šioje unikalioje studijoje, mes prašysime Jūsų fiksuoti savo pirkimo įpročius skenuojant Jūsų įsigytų pirkinių brūkšninius kodus.
Už dalyvavimą projekte atsilyginame dovanomis, taip pat Jūs galite matyti savo šeimos išlaidų ataskaitas.
Jei sudominau, lauksiu klausimų.

Saulema Saulema 19. Apr 2023, 20:24

Neradau tiinkamesnės temos, tad rašau, pagalvojau, jog mamytėms tai gali būti svarbu. Jei gyvenate nuosavame name (ne bute), tai tuomet vertėtų pasidaryti savo gręžinį ir turėti tikrai gerą ir švarų vandenį namie. Vaikučių sveikatai tai be galo svarbu! Aš tai ketinu darytis su https://afsbaltic.lt/paslaugos/vandens-greziniai/

JustytesMama JustytesMama 24. Oct 2022, 15:21

Dievinu auginti gėles ir įvairius augalus. Jau turėjau jų tiek, kad dalį pardavinėjau. Galvoju užsiimti rimčiau ir įsigyti pramoninį šiltnamį https://www.storex.lt/pramoniniai-siltnamiai/ visiškai mesti darbą pagal sutartį ir užsiimti tik individualia veikla. Gal žinote kur galėčiau nebrangiai pasikonsultuoti dėl veiklos pradžios ir galimų grėsmių?

Tevelis Tevelis 25. Apr 2022, 14:47

Visas veiklias mamytes ir ne tik kviečiu pasinaudoti verslo finansavimu ir tapti nepriklausomomis nuo darbdavio. Pagalba rašant projektus https://es-pro.lt/verslo-finansavimas/

Kaaarolina Kaaarolina 09. Mar 2022, 14:25

Jeigu mūsų tarpe yra mamyčių norinčių pradėti dirbti sau, įgyvendinti tą superinę idėja, apie kurią vis sukasi mintys, įgyvendinti svajonę ir ją paversti verslu, siūlau imti jauti už ragų, tiksliau gyvenimą imti į savo rankas ir žengti pirmą žingsnį - pasvarstyti apie verslo paskolą. Tikiu, kad baugu imtis verslo, savo veiklos, o jeigu dar pirmą kartą!
Apie visas finansines galimybes ir realų idėjos įgyvendinimą galima pasidomėti - https://www.vilniauskreditounija.lt/verslo-paskolos/ bei pasikonsultuoti su savo srities specialistu.

JustytesMama JustytesMama 28. Nov 2021, 18:54

Ar veikliosios mamytės spėjate su buitimi? Aš galvoju, jog reikia patalpų valymo paslaugas užsisakyti https://www.vitaresta.lt/lt/paslaugos/kitos-valymo-paslaugos/patalpu-valymas.htm juk visas laisvas laikas būna paaukotas ne šeimai, o kuopimuisi. Kokia jūsų nuomonė tuo klausimu?

Veikli Veikli 16. Sep 2018, 18:26

Sveikos, mamytės
Gal turite kažkiek laisvo laiko ir norėtumėte papildomo darbo? Darbas yra savarankiškas, dirbti galima iš namų. Darbo esmė yra reklamavimas internetinės svetainės, bei jos siūlomų produktų. Produktai yra labia geri, bus proga ir pačioms juos išbandyti. Užsidirbti galima daug, viskas priklausys nuo Jūsų noro ir skiriamo darbui laiko. Aš suteiksiu visą reikiamą darbui medžiagą, infomaciją, bus rengiami ir apmokymai. Jeigu sudominau, parašykite man asmeninę žinutę ir papasakosiu plačiau. 😀

08. Feb 2016, 22:32

Keletą metų gyvenantis Vilniuje italų kalbos mokytojas iš Florencijos kviečia kartu su juo pradėti mokintis arba tobulinti jau įgytas italų kalbos žinias. Pamokos gali vykti individualiai arba grupėse. Taip pat gali būti oriantuotos į tam tikrą sritį: madą, kultūrą, politiką ir kit. Užsiėmimai vyks lanksčiu grafiku, Jums patogiu laiku. Pageidaujant bus išduodamas kursų baigimo pažymėjimas.
Mokintis užsienio kalbą - tai vienas iš būdų pakeliauti po tą šalį. Taigi, nepraleiskite puikios progos pabuvoti Italijoje. Visus norinčius lankyti kursus arba pasiteirauti rašykite Visual69@gmail.com

24. Sep 2015, 04:31

Ar jums reikia be streso ir patikimą paskolą verslui, būsto, švietimo, investicijų, vykdymo sutarties ar asmeninės paskolos susisiekite su mumis šiandien (hillsfinancialservice15@gmail.com). Mes suteikiame jums paskolą visiems bent 2% palūkanų Nesiimant griežtų reikalavimų. Jums bus malonu jums padarė !!!

18. Aug 2015, 19:58

Telefono nr. 860052921