Veido prausikliai

26. May, 01:42 Lukyte1 Lukyte1

Sveikos, merginos, 

jau kuris laikas vargstu su išsausėjusia, sudirgusiu oda. :( Buvau pas kosmetologę, tai rekomendavo Bioderm kosmetiką. Nuo jos tik dar labiau išbėrė veidą ir sujautrėjo oda. Gal esate bandę prausiklius iš https://newcrush.com/lt/383-veido-prausikliai-valikliai šios svetainės? Labai jau dažnai matau jų produkciją reklamuojamą instagrame. :D Jeigu taip, kurį prausiklį iš šių, rekomenduotumėt jautriai, mišriai odai?

Moli Moli 11. Jul 2023, 22:59

Geriau išbandykite veido šveitiklį https://driubeauty.lt/Kategorija/veido-odai/veido-sveitikliai/ . Bent jau man tikrai labai tinka ir patinka. Tai lietuviškos odos priežiūros priemonės, natūralios ir draugiškos odai. Tad tikrai verta naudoti.

Kaaterina Kaaterina 22. Feb 2022, 20:35

Bandžiau ir aš bioderm kosmetiką, kūno kremas kaip ir nieko, bet veido šveitiklis, tai išsausino odą ☹ Tad teko pasirūpinti serumų atsarkomis, kad pamaitintų odą. https://grozioformule.lt/ siūlau pabandyti serumų rinkinį (retinolio, haliurono ir vitamino C), jis papildytų odą pagrindiniais ir reikalingiausiais elementais (yra gan plačiai aprašytos savybės jų puslapyje). Be to, mačiau, galimas toks rinkinys ir su kvarco masažuokliu, jeigu patinka veido procedūros 😀

JustytesMama JustytesMama 24. Feb 2021, 17:27

Visuomet naudoju veido tonika https://www.shopmesoderma.eu/lt/6🤓veido-tonikai jis tarytum atgaivina, atsviezina oda, tuo paciu nuvalo riebalo likuti, jei tarkime naudoju makiazo valymo priemones pries tai.