Veido kremai ziemai

02. Oct, 10:39

Mamytes, mano labai jautri oda ziema pasidaro, kokius kremus naudojat sawo weidukams ziema?gal galit patarti koky naudot?dabar tepu Nivea su deguonim, bet nieko ypatingi jis :(

02. Oct 2009, 21:29

aciu, butinai pameginsiu 😀

02. Oct 2009, 18:50

tik naturalu salto spaudimo,,,nepirk dideli,nusipirk maza buteliuka,pabandyk,alkunes gali dar patepti,,

02. Oct 2009, 18:19

o koky alywuogiu alieju?paprasta?

02. Oct 2009, 16:28

issimaudau ir laseli alyvuogiu aliejaus,ryte veidas minkstutis purutis,,

02. Oct 2009, 14:18

as tai naudoju dabar rasa firmos kremukus,lyg neblogi 😀

02. Oct 2009, 13:05

veliau 😀

02. Oct 2009, 13:05

mano per nestuma irgi buvo grazi oda 😀 dabar tai dar nepasikeite 😀 gal vejau isgrazes 😛

02. Oct 2009, 12:48

as sendiena pasitepiau su Essex kremu jautriai odai.mano dukrytei buwo zanduka isbere, ir gawosi wisas toks raudonas (cia pries pora men.) tai gydytoja patare siuo kremu tepti, tepiau ir praejo, sakau gal ir man tiks?... ten tubele tai ne maza to kremo, mums abiems uzteks, aisq jei tik jis man tik 😉
as kai laukiausi, mano oda buwo labai isgrazejus, ne wieno spogiuko, nei pleiskanojo, tokia skaisti, skaisti buwo, wisi sake, kad isgrazejau. o sako, kad su mergaitem mamos turi problemu su weido oda, o as skaiciau, kad kaip tik atwirksciai yra 😛 jei berniuka nesioji, tada mamytes ir sunelio hormonai pykstasi ir mamai pradeda oda berti ir pan., o mamytes ir dukrytes hormonai sutaria 😉

02. Oct 2009, 12:27

Man tai pleiskanoja visada oda, irgi tepu Nivea, bet nieko nepadeda, vistiek pleiskanoja ☹

02. Oct 2009, 10:39

Mamytes, mano labai jautri oda ziema pasidaro, kokius kremus naudojat sawo weidukams ziema?gal galit patarti koky naudot?dabar tepu Nivea su deguonim, bet nieko ypatingi jis ☹