Vaistai per nėštumą

08. Feb, 12:01

Labas! :) Ar budamos nescios gerete kokius vaistus?

30. Mar 2011, 10:20

Na jeigu nekenka tai saunu 😀 Nes po nelaimes,tiek daug klausimu kyla.

29. Mar 2011, 21:56

Na nei valerijonas nei zaksejimas nekenkia tai jau tikrai

29. Mar 2011, 20:19

Moterys, gal zinote valerjonas kenkia nesciai ar ne?

03. Mar 2011, 18:10

Idomu kaip del zaksejimo, nesciai kenkia ar ne?

14. Feb 2011, 13:30

Apsigimimas nuo daug ko gali buti, taip pat kaip ir persileidimas.

12. Feb 2011, 23:09

na, taip tikrai ne juokai, as tai galvojau kol infekcineje gulejau, kad man dukryte nesveika negimtu nuo tu antibiotiku 😕 kazkur skaiciau, kad geriant vaistus vaikui apsigimimas gali buti ☹

12. Feb 2011, 22:32

Cia su tais vaistais nejuokais. Man kaip buvo persiledimas, as nospos isgeriau ,skausmas praejo ir vandenys nubego.

12. Feb 2011, 22:10

na taip

12. Feb 2011, 22:01

laimabu del tokiu dalyku manau reikia su gydytoju klausti.

11. Feb 2011, 20:59

Sveikutes, kai as laukiausi, 4men susirgau, turejau temperaturos virs 39, geriau paracetamoli, bet iskart isvemdavau, issikvieciau greitaja ir pagulde i infekcine, buvo inkstu uzdegimas ir itare kiauliu gripa, ligonineje dave antibiotikus 😀 vistiek kazkokia isaeitis yra pasveikt, o gydytojai juk zino kas gerai, o kas blogai kudikiui 😀 LIAMABU, pasiskaitykite vaistuku info ar galima, pvz citramona nuo galvos skausmo 😀

11. Feb 2011, 20:48

Sveikos. patarkit ka daryt,ziauriai plysta galva,net pykina nuo skausmo. ar galiu koki vaistuka isgert?

10. Feb 2011, 19:17

😀

09. Feb 2011, 21:30

sweikos,kai buvau29saw daktaras rado kraujo uzdegima tai antibijotikus geriau kaip reikkiant.bet mes jau37saw ir viskas gerai😀

09. Feb 2011, 13:01

zaliaake - tai tiesa sakai. As dabar tik viskuo domiuosi, kai kurioms gal per smalsi atrodau 😀 Bet ateiciai bus drasiau,jau zinosiu,kas, ka, kiek itt 😀

09. Feb 2011, 12:06

lialia88 ziurint kokia doze tau reikes gert, man is pradziu israse duphaston taip, kad uztekdavo visos pak. 2men, o kaina kazkur apie 40-50Lt, o paskiau padidino ta doze dvigubai, tad per men iseidavo 1 pak😉 bet siaip ko tik nepadarysi del busimu stebukleliu😉

mergele35 mergele35 09. Feb 2011, 11:48

lialia88 nepamenu bet ne is pigiuju tikrai

09. Feb 2011, 11:13

Tai tikrusiai ir man reikes tokius gerti.Nes ziuriu dauguma jas pamini. O jie brangus? Kiek pakuoteje ju yra?

mergele35 mergele35 09. Feb 2011, 10:36

sveikutes, kai as turejau nesivystanti nestuma, o po to vel pastojau, tai ginekologe man israse duphaston'a ir liepe gerti kad lelius vystytusi normalei

09. Feb 2011, 10:26

Na kaip minejau dabar geriu folio rugsti, o kaip pastosiu reikes gerti dar kazkokius vaistukus,kad nepasikartotu nelaime. Todel idomu ar kas gere, ar padejo. Nestumo metu ka daryti kai pilvuka skauda?

08. Feb 2011, 19:46

o as duphaston'a pvz geriau pries pastojant, kad susireguliuotu menesines ir ovuliacija😉 bet man irgi gine sake, kad net ir enstumo metu sis vaistas yra nepavojingas😉 siaip tai lialia88 jei nori suzinoti kazka apie tau israsytus vaistus, tai geriausia nueiti pas kelis spec. ir suzinot ju nuomone, as taip daznai darau, eini pas 3-4 gines ir uzduodi ta pati klausima, ziuri ka atsakys ir padarai savo isvada😉

08. Feb 2011, 19:35

Tepaliukas i nosyte, tai Mentosil. Superinis ne tik besilaukianciom. Apie ta pati ir snekam, cia naujausias, kiek zinau. O spec. nestumui, tai dazniausiai skiria Duphaston'a, endogeninio progesterono trukumui salinti. Kad isgyventu ir vystytusi vaisius. Kiekvienos moters nestumas individualus, ginekologai stebi ir nustato, ko kiekvienai busimai mamytei reikia.

08. Feb 2011, 18:01

O specialiai nestumaui niekas negere jokiu vaistu? Kad butu vaikui viskas gerai? Nes man ginikologe sake,kaip pastosiu reikes gerti vaistukus,kad neatsitiktu nelaime 😕

08. Feb 2011, 17:42

As kai buvau 25savaitei tai buvau persalus tai turejau nusipirkt nuo slogos purskaliuka ir geriu angliukus nes labai didelis rugstingumas man☹

08. Feb 2011, 17:15

mergaites, as jau 20 nestumo sav, tai mano 2 nestumas ir ganetinai sunkus, nes jau sirgau 3kartus, pacioj pacioj pradzioj😉 taigi, gydziausi pati, be jokiu vaistuku, nors gyd jau ir norejo rasyt antibiotikus, bet atsilaikem😉 valiau nosi ir skalavau burna kas 2-3val. su druskos tirpalu, paprasciausiu vandeniu, maisytu su druska (tik i nosi druskos vandenyj turi buti lb lb mazai), geriau lb daug skysciu, bet ne karstu, o siltu, geriau ivairias arbatas paskui silta piena su Bourjomi vandeniu arba soda (sodos reikia kokio saukstelio visam puodui), dariau inhaliacijas kasdien (pirkau tokia naturalia priemone Pinosol, tai ji naudojau ir i nosi, ir inhaliacijoms), diena dedavau kompresa is degtines ant gerkles, po jo laikiau gerkle siltai (dejau koki salika ir nesiojau visa diena), o vakare pries pat miega dedavau trauklapiu kompresa ant krutines ir galiausiai viena diena naudojau homeopatine priemone Occoloccocinum😉

08. Feb 2011, 17:07

sakyk koki tepaliuka naudojat? as turiu mentosil,ir gana fainas

08. Feb 2011, 15:39

Sveikos. Slogai gydyti liepe nusipirkti nosies purskiama skysti be duju nesiklio, kuris tinka ir kudikiams. Gerklei skaudant - islandine kerpena. O siaip tai arbata, imbieras. Zodziu, liaudiska medicina 😀 Mes kazkaip atsilaikem sia ziema. Iseinant i miesta, i parduotuve, nosiuka pateplioju tokiu liuks tepaliuku, kur stabdo bacilu patekima 😀

08. Feb 2011, 14:59

as tai anglies geriau.ir zoleliu kaip reikedavo 😀

08. Feb 2011, 14:28

O pvz vaistai nuo pilvuko skaudejimo niekas negere? Ar kokie privalomi vaistai nestukems?
As siuo metu geriu folio rugsti 😀

08. Feb 2011, 13:01

sveikutes , man dabar yra 12 sav. siuo metu koseju ir sloguoju. bet daktare neleido gerti jokiu vaistu tik arbatas ir guleti lovoje.

08. Feb 2011, 12:40

sveika,as nestumo metu buvau persalus ,smarkiai kosejau,tai ginekologe pati antibiotika israse,nes arbatos nepadejo😀

← 1 2