Esu alergiska, kiekviena diena vartoju vaistus nuo alergijos Kestine. Be ju neisivaizduoju ir dienos,norejau paklausti ar vartojant situos vaistus planuoti vaikuti galima? ir jei pastosiu nekenks vaisiui? galiu juos ir toliau gert? ar planuojant vaika ju jau nebegerti ir bandyti kazkuo kitu keisti vaistus? noreciau isgirsti jusu atsakyma ir patarima, nes buvau pas du gydytojus ir jie pasake visiskai skirtingas nuomones. Vienas pasake kad reik mesti situos vaistus nes pastojus persileidimas garantuotas ir vaikui kenks, o kitas pasake kad jie nieko netrukdys ir planuoti vaika bei jau laukiantis galima juos gerti.. tad nebezinau net kuom tiketi :( kaip zinoti kas teisus ir kaip elgtis? gal kas patart galite?
sveika, dani, as taip pat esu alergiska, kai laukiausi man uzdraude gygytoja gerti bet kokius v aistus nuo alergijos, nes kenkia vaisiui, tada man israse ADVANTAN krema, kuris man padejo issinaikinti visus berimus
labas dani.as irgi turiu ta pacia beda.esu baisiai alergiska.siuo metu geriu vaistus, bet noriu pastoti.tai net nezinau kaip elgtis😀 kai lankysiuosi pas gyd, butinai paklausiu.
Esu alergiska, kiekviena diena vartoju vaistus nuo alergijos Kestine. Be ju neisivaizduoju ir dienos,norejau paklausti ar vartojant situos vaistus planuoti vaikuti galima? ir jei pastosiu nekenks vaisiui? galiu juos ir toliau gert? ar planuojant vaika ju jau nebegerti ir bandyti kazkuo kitu keisti vaistus? noreciau isgirsti jusu atsakyma ir patarima, nes buvau pas du gydytojus ir jie pasake visiskai skirtingas nuomones. Vienas pasake kad reik mesti situos vaistus nes pastojus persileidimas garantuotas ir vaikui kenks, o kitas pasake kad jie nieko netrukdys ir planuoti vaika bei jau laukiantis galima juos gerti.. tad nebezinau net kuom tiketi ☹ kaip zinoti kas teisus ir kaip elgtis? gal kas patart galite?