Laba, gal kas zinote ar galiu vartoti macmiror commplex vaistus kai laukiuosi jau 5 savaite?Gal kas yra vartojusios siuos vaistus?Esu siuo metu uzsieni tai negaliu pasikonsultuoti su gydytoju :) aciu uz atsakymus
Laba, gal kas zinote ar galiu vartoti macmiror commplex vaistus kai laukiuosi jau 5 savaite?Gal kas yra vartojusios siuos vaistus?Esu siuo metu uzsieni tai negaliu pasikonsultuoti su gydytoju :) aciu uz atsakymus
aciu visom uz patarimus 😀
Kaip Živilė sakė galima netgi soda prasiplaut, man tai padėdavo ir nėštumo metu, jei jausdavau kažką ne taip. Tik iš mano patirties sakant, tai geriausia plautis su irigatorium.
rudake, nėštumui būdinga šiek tiek išskyrų ir tikrai čia viskas normalu, o šias žvakutes naudoti be gyd. leidimo tikrai nėra gerai. Man tarkim jas skyrė tik gyd. ir savo nuožiūria jas naudoti negalima, o tuo labiau nėštumo metu.
tai cia ne tabletes o, maksties zvakutes ,bet kaip jau minejau esu uzsieni tik po savaites grisiu,o man yra siek tiek isskyru tai turiu tik sias zvakutes ,tai pamaniau gal kas zinos ir bus jas vartojusios ir ar tikrai nepakenks man 😀)
Siaip bet kurioje vaistineje pasakytu tau.as tai nezynau nuo ko jie
Laba,
gal kas zinote ar galiu vartoti macmiror commplex vaistus kai laukiuosi jau 5 savaite?Gal kas yra vartojusios siuos vaistus?Esu siuo metu uzsieni tai negaliu pasikonsultuoti su gydytoju 😀 aciu uz atsakymus