Vaikučiai nuo skirtingų tėvelių

09. Aug, 12:11

Ar yra mamyciu ,kurios augina vaikucius nuo skirtingu teveliu,kaip jum sekas? kokiu sunkumu iskyla?

10. Aug 2011, 14:36

turiu dukra is pirmos santuokos ir su dabartiniu vyru turim du vaikucius bet problemu nekyla nes myli visus vienodai vyresne vadina ji teciu nors jai nieks neliepe bet ji pati pradejo vadinti.

09. Aug 2011, 14:13

as turiu berniuka is pirmos santuokos,o dabar su draugu laukiam antro vaikelio,laukiam visi sunus ypac svaigtsa vardus renka ir taip toliau. Nuo pat pradziu mano vyrai labai gerai sutaria ir sunus musu atsiklause ar gali vadinti teciu sakom vadink taip kaip tau geriau gali ir vardu ,o draugas sako tik nesakyk dede. Jiedu geriau sutaria nei as su sunum,o dabar galvoju kad tik gimus bendram vaikui viskas nepasikeistu. nes is arti esu macius kaip tai nutinka. Nors draugas sako as su dickiu iseisiu i viena kambari gyvent,o tu su mazyliu galesi tasytis sitam ,(mat jis mato kaip musu pazystama del savo mazojo eina isproto)tai mano gad ir as taip suskystesiu.

09. Aug 2011, 12:52

labukas,yra😀kolkas sunkumu delto,kad mazoji nuo kito tecio tai nekyla😀

09. Aug 2011, 12:11

Ar yra mamyciu ,kurios augina vaikucius nuo skirtingu teveliu,kaip jum sekas? kokiu sunkumu iskyla?