Vaikų darželis "Mamos Delne"

24. Jun, 07:02

GERA ŽINIA AUGINANTIEMS VAIKUČIUS! DARŽELIS „MAMOS DELNE“ ŽENGIA PIRMĄJĮ  ŽINGSNĮ Į PLATŲ PASAULĮ KARTU SU JŪSŲ VAIKAIS... MES GARANTUOJAME:

 • kvalifikuotą vaiko ikimokyklinį ir priešmokyklinį ugdymą;

• šiuolaikišką ir unikalią ikimokyklinio ugdymo programą (H. Gardner, E.Reggio);

• šiuolaikines ugdymo  strategijas- ugdymą žaidžiant, vaiko klausymąsi, dialogą su vaiku, kūrybiškumą; • socialines paslaugas - kokybišką maitinimą, ramų miegą, visapusišką priežiūrą;

• papildomą ugdymą - meną, sportą, užsienio kalbą; • vaikų grupes pagal amžių (1.5m-3m.),(3(4)m.-5m.);(5(6)m.-7m).

• erdvų, naują, 330m2 ploto,  precižiškai įrengtą namą; • patogų laiką dirbantiems tėveliams (7val.-19val.); • baldų ir įrangos  tranformaciją pagal vaikų ugdymo(si) poreikį ir amžių;

• galimybę tėveliams pabūti dviese (paskutinį mėnesio ketvirtadienį vaikučiai galės likti kartu su auklėtoja darželyje visai naktelei), o vaikučiams -pasakų, garso terapijos, naktipiečiai, saldus miegas;

 • šeštadieninį-linksmadienį (užsiėmimus savaitgalį). DAUGIAU DĖMESIO SKIRSIME:

 Intelekto ir kūrybiškumo ugdymui

 Pasiekimų vertinimui

Vaiko pasiruošimo mokyklai

Užsienio kalbos mokymui Meniniam ugdymui

Kolektyvo g. 236, Vilnius (netoli „Ozo“ prekybos centro) Tel.: 866605005

www.mamosdelne.lt

info@mamosdelne.lt

04. Sep 2013, 20:31

Šiame straipsnyje aš noriu apžvelgti vaikų psichologinę sveikatą. Kaip žinome, sveikata sudaryta iš fizinės ir psichologinės. Norint būti fiziškai sveiku, reikia teisingai maitintis, stengtis laikytis dienos režimo, reguliariai sportuoti, stebėti savo būklę: neleisti įsisenėti ligoms, laiku imtis priemonių – tai, ko gero, niekam ne paslaptis. Panašiai ir su psichologine sveikata. Mes žinome, kad vaikas turi sugebėti sutarti su bendraamžiais, susitvarkyti su gyvenimo sunkumais, gebėti priimti sprendimus ir daug ką kita. Ir mes, suprantama, norime padėti savo vaikui, tačiau kartais nežinome, kaip tai padaryti. Jeigu tiesiai šviesiai pasakysime kaip elgtis, tai jis gali pradėti elgtis priešingai, – arba atvirkščiai: darys viską, kaip pasakėme – ir taps nesavarankiškas. O juk kiekvienas tėvas nori išauginti vaiką stipria asmenybe.
Ir taip mes prieiname prie pagrindinio dalyko: kaip padėti vaikui susitvarkyti su jo problemomis, nesakant jam, kaip elgtis? Atsakymas paprastas: jam reikia papasakoti istoriją arba pasaką ir joje parodyti galimą sprendimą. Galiausiai jūsų vaikas iš karto, o galbūt po kažkurio laiko, susidoros su jį varginančia problema. Ir svarbiausia, vaikas ims tikėti tuo, kad pats rado teisingą sprendimą ir susidorojo su jį varginančiu klausimu. Galiausiai jūs išauginate žmogų, gebantį savarankiškai spręsti gyvenimo uždavinius ir turintį sveiką savivertę.

Kaip žinia, vien žinojimo neužtenka, reikia praktikos. Todėl mes kviečiame visus tėvus į naujus autorinius Kirilo Nasucho mokymus „Terapinės metaforos ir pasakos“. Mes padėsime jums įgyti gražių metaforų ir pasakų kūrimo įgūdžių. Išklausę mokymus, jūs tapsite dar didesniu draugu savo vaikams, nes po pokalbio su jumis jie jaus palengvėjimą, nes galės be vargo įveikti problemas, kurių iki šiol negalėdavo išspręsti. Vaikai jaus jūsų bendravimo vertę, o tai, sutikite, svarbus momentas.

Terapinės metaforos ir pasakos: http://www.novitusgroup.lt/?p=2787

10. Jul 2013, 09:48

Nuostabus darzeliukas ,nepakartojama direktore,zinau,kad ir aukletoju ir seimininkeliu personalas nuostabus,butinai leisiu savo mazaja!!!Ir kaina prieinama,nes savo auklei mokedavome po 1,500lt.
Tiesiog isitikinusi,kad ten mazyle bus ne tik saugiose rankose,bet ir protiskai vystysis ne dienom,bet valandom😀).Tuose namuciuose musu mazyliai jausis kaip namie,o tai mums ir yra svarbiausia!!!
IKI SUSITIKIMO MUSU JAUNOJI DIREKTORE!!!🌷

08. Jul 2013, 22:06

Sveiki,
lankiausi ir kaina pasikeite 750Lt jei uzregistruoji vaiką iki rugsėjo 1d .......... Jeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!