Vaikų darželiai Plungėje

19. Jan, 04:12

Sveikutės, Plungėje vaikų darželių nėra daug. Kurį rekomenduotumėte? ;)

14. Nov 2011, 19:07

Sveikos mamytes,dukryte ir as vedziau i Vytureli, aukletojos Dale ir Joana buvo. Na man jos patiko,dukryte taip pat nenoredavo eit namo,dabar jau antrus metus vedu i Saulute,eziuku grupe,man ten visai neblogai ir tos aukletojos visai nesenos,ir veiklos manau yra,nors girdejau kad yra ir senu kur nelabai ismoko vaikus priesmokykliniam. Bet labai dziaugiuosi,jei niekas nepasikeis, musu aukletoja bus ta pati kol i mokykla isleis.

15. Jul 2011, 18:12

Erkule> Vida ir mano aukletoja yra buvusi,ir mano visu pusbroliu-pusseseriu, nors man jau 33 m 😃 toks jos ir darbo stazas su vaikais ir kaip tycia vienintele is broliu seseru dar neturi anuku, del to pastoviai praso atvezt vaikus jai i namus, ten visada kiemas pilnas vaiku, nes jos abu bernai jau uzauge ir iseje is namu 😀
Tiesa, o kur jus gyvenat? Gal kur n etoli esam viena nuo kitos ir siaip galim susibegt, kad ir trumpam 😀 bet reikia eit i ana tema...............

15. Jul 2011, 14:34

na o as tiek patirties neturiu, bet mano KRistupas nuo pat pradziu, nuo 1m6men pradejo lankyti Saulutes darzeli..apie pirmaja aukletoja nesu geros nuomones, ens vaikas grizavo labai isbalansuotas, na o apie Lasiuku grupes aukletoja esu tik pacios geriausios nuomones.ji tikrai netingi su vaikais uzsiimti, kiek ateidavau, tai visad vaiku apsupta ir kazka idomaus veikia...ir mano KRistupas dziaugsmingai ta diena i darzeli keliauja kai tik suzino kad aukletoja Vida dirba..

15. Jul 2011, 13:52

Cia mes orchiduke daugiausia pavarom 😃, tai kada susimatom pas vilira?

15. Jul 2011, 13:49

Labutis. todel orchiduke ir sakau, kad turi pataikyti ant tokiu aukletoju, jog vaikui butu gerai. uztenka per pokaiti uzsukt i maxima, netruksta aukletoju nei is Saulutes, nei is Pasakos, nei kt. darzeliu. o kad kiekv. darzelyje galima rasti geru, kad ir senu aukletoju, tai pritariu. sunaus aukletoja Stasele viena seniausiu, bet sutare ir sugebejo suvaldyt vaikus bei jiems patikt geriau, uz jaunesnes. svarbu atsidavimas darbui bei noras tobuleti, semtis naujoviu ir netingeti. daznai vyras nueina su mazaja apie pietus i Saulutes darzeli, ir mato, kad vaikai neturi jokios veiklos, nes aukletojos vienoj kruvoj suejusios bazarina,kava geria. tuoj mergytes pasisiule pazaist su mazaja. numove vyras basutes, kojinytes ir paleido dukryte basom. ka manot, kokia buvo reakcija? visi vaikai ta pati padare ir zaide suorganizuoti mano vyro futbola basom kojom 😀 reikia tik naudotis siltu oru aukletojoms ir pagalvoti kaip su vaikais uzsiimti, nes judeti, lakstyti ju prigimtis, kuri su kiekv. metais "isnaudojama" prie kompiuterio. mazoji mano liepos pab. bus 1m.3men. Auklet.Stasele ( darz. Vyturelis ) irgi pastebejo, kad mano sunus labai gabus, negali nieko klausti, nes jis pirmas viska pasako ir pasiule anksciau leisti i paruosiama grupe. ta pavasari nesutikau, bet paejus rugseji, pabuvus keliose pamokelese apsisprendziau leisti i mokykla anksciau ir nesigailiu. klasej jauniausias, didziausias ir geriausiai besimokantis, didziuojuosi juo. dabar lanko irklavima, tai "tobuleja" ir fiziskai, nes siaip yra kuadas ir aukstas.

14. Jul 2011, 21:33

vilira, o is Liepaites laiku nepazinojai Vidos L? 😀
As gyvenau Macernio 39 name seniau, tai salia irgi buvo Pasaka prie vieno namo galo, o Raudonkepuraite prie kito namo galo, bet mes vistiek ejom i Saulute 😃

14. Jul 2011, 20:46

diskusija užvesta senokai, tai tik nebuvo kam pasisakyt 😉 bet jūs ir pavarot, merginos 😃 aš pati ėjau į Liepaitę, kurios nebėra, o vyras į raudonkepuraitę, tai pagal tradiciją ten ir vedėm vyresnėlę. o šiaip tai rinkomės kur arčiau ir kad nebūtų kelio su dideliu mašinų judėjimu. galėjom ir į pasaką, bet ten, manau, kad labiau skirtas dėmesys vaikučiams su negalia. tai nežinau, gal ir kartojuos, bet tingiu skaityt ką rašiau anksčiau 😃

14. Jul 2011, 19:56

pavariau ir as 😃 😃

14. Jul 2011, 19:55

Jurgita, kiek tiksliai tavo panickai amziaus?
Saulutej tikrai senokos aukletojos ☹ bet as dicki vedziau pas savo mamos sese, dabar maziukas kaip tik vel papuls pas ja i grupe, begsiu rugsejo pradzioj uzrasyt kitiems metams jau, nes butent i Lasiuku grupe susidaro ziauriai dideles eiles norinciu, o priima tik 22 vaikus. Aukletoja dirba pilnu etatu, tad nesikeicia niekas. Man svarbu tai, kad ji puikiai paruosia vaikus mokyklai, nes butent mokslams skiria daugiausia laiko nuo 5 metu. Dabar vyresnelis baige 3 klase, mokosi puikiai, matematikai nera lygiu, kitos mergaites is tos pacios grupes jau dalyvauja rajoninese kenguriu olimpiadose ir skina laurus. Nevisada vyresne aukletoja yra blogesne, mamos sesei 50, bet tiek isvaizda, tiek elgesys pas ja labai jaunatviskas, vazineja i kursus i kitas salis, tobulinasi, turi metodininkes baigimo pazymejima, del to ruosia paruosiamokus, kur Saulutej nedaug turi tokia kvalifikacija. Mano berniuka buvo iskele i Eziuku grupe metams.... apsaugok viespatie.... Per uzgavenes kieme fejerverkus saude, vaiku i kepures bumbula pataike ir tas uzsidege. Aukletojos tylejo, nepranese man nieko, kita mama paskamino ir pasake, maniau nudausiu tas aukletojas. Aplamai daug nesusipratimu yra buve. Pasaka zinau del to, kad seniau kai gyvenau Macernio g, laiptinej gyveno aukletoja... Istisai gerdavo vakarais su kitom aukletojom ir auklytem, kita diena i darba. Mane nuo to vaizdo net purtydavo..... tiesiog 5 ar keletas zmoniu sugadina viso darzelio reputacija

14. Jul 2011, 17:44

Nu ir pavariau, skaitykit 😃

14. Jul 2011, 17:44

Labuciukas, dabar tik pastebejau, kad vilira nauja diskusija uzvede. rglyte ir ruduo21 prisijunkite i Plunges foruma, tada galesime pakalbeti ivairiom kasdieninem temom. smagu, kad atsirado daugiau mamyciu. orchiduke jau prisijunge i Plunge 😃 mano sunus is pradziu ejo i Pasaka. gal buvo dar mazas 1m8men., nezinau, bet paejes pora savaiciu susirgo, ir taip iki pat vasaros, vos paeina ir vel serga. pabaigoje isaiskejo, kad viena aukletoja ji labai sudrausmino, nes nenorejo sedet ir piesti, kita aukletoja Jurate labai patiko. nuo rudens pradejo lankyti Vytureli, ten labiau sportinio ugdymo, tai mano sunui buvo kaip tik. ir sporto sale, ir baseinukas, ir ne tiek daug sededavo grupeje, daugiau zaisdavo, judedavo. net atejus parsivest puse 6 mano sunus dar nenoredavo eiti. labai patiko lopselyje aukletojos Dale ir Joana, darzelyje-Stasele ir maziau patiko Asta. anksciau iskelus i paruosiama grupe (pirma klase pradejo lankyt 6m.) aukletojos buvo abi Astos. iki siol prisimena su malonumu si darzeli. vedziau is Macernio g. tai rytais pasivaiksciodami pababrungiu ir nueidavo, kartais vaziuodavome marsrutiniu autob. mazaja planuoju vest i Raudonkepuraite. Girdejau tokius atsiliepimus, kd Saulutej senos aukletojos ir auklytes, tingi uzsiimti su vaikais, o Rutele-verslininku ir ponu darzelis, aukletojos bijo ka nors vaikams pasakyti, nesprendziamos net labai aktualios problemos ( viesinti nenoriu), taip pat dideles rinkliavos sventems. sunku pritaikyti vaikui aukletojas, todel manau svarbu pasiziureti kos vaikas-sportinukas ar meniskos prigimties ir pasirinkti darzeli. o ten belieka tiketis, kad aukletojos atitiks vaiko "skoni" 😀

14. Jul 2011, 10:27

oj, Lasiuku grupe

14. Jul 2011, 10:22

VAAAA, radau ir cia jus 😀 Mano dickis ejo i Saulute, maziuka kitais metais irgi leisiu i Saulute, ir i Asiuku grupe, abu ta pacia grupe bus lanke 😀

18. Dec 2010, 19:06

Aš dar neužrašiau, laukiu vyro nes spręsis klausimas kur mes būsim😀

17. Dec 2010, 13:41

nuo kada savo mazuosius jau uzrasot i darzeli?maniskis jau uzregistruotas😀 turi jau savo vietele😉

28. Jan 2010, 18:05

nu tai kad ir yra nepanasus visai😉

28. Jan 2010, 13:36

tai saunuoliai esatau.tavo mama buvo atnesusi nuotrauka i darba sakau labai panasus i kristupa mazasis tavo mama sako kad ne

27. Jan 2010, 21:00

tai sese brolio nori😉?smagumelis!Mano didysis jau ir sese uzsiprasyt spejo, bet sakiau ne ne...gal kada nors....😃 MAzylis sveikas, dideliais zandais, barankom ant rankyciu ir kojyciu😃 labai guvus ir smalsus...

27. Jan 2010, 20:50

kas cia zino dar labai abejoju kad berniukas bet manoji tik sako kad broliuka turesiu.kaip jus augat?

27. Jan 2010, 20:45

galesiu kokiu drabuzeliu mamai iduot, jei berniukas..nes tik tokius ir turiu 😉

27. Jan 2010, 20:44

tai jei neuztikrintai pasake, tai gal ir neaisku tada...

27. Jan 2010, 20:37

net nezinau vakar sviete sako ligu berniukas bet kas cia zino

27. Jan 2010, 18:56

ar jau zinai ko laukiesi, ruduo 21?😉

27. Jan 2010, 18:33

malonu susipazinti!

27. Jan 2010, 14:38

visai nieko geras darzelis saulute mano vardas rima

26. Jan 2010, 10:17

Na ir kaip tau saulute?Beje, kuo esi vardu, ruduo 21?

25. Jan 2010, 20:01

as vedu savo panele i saulute o dirbu pasakoj

21. Jan 2010, 15:51

parašysiu kitoj temoj, šita tegul būna apie darželius 😃

21. Jan 2010, 09:40

mes dar nekrikstijom. kazkaip su pirmuoju neskubejom, pirmaji dvieju metuku pasikrikstijom, , o ir antraji manu be 1.5metu neiseis pakrikstis, nes planuojamas kuminas isvaziuoja pavarasari....o norejom vasar pasikrikstyt...

21. Jan 2010, 09:20

susimaišiau temose, bet turbūt nieko tokio ,vistiek bendraujam daugiausiai tik trise

1 2