Vaiko raidos sutrikimas (?!)

20. Apr, 07:52 Gintareamil Gintareamil

Sveikos, esu labai sunerimusi dėl savo vaiko raidos. 
mum šį mėnesį suėjo metukai. Dar nevaikštome pilnai, tik palei baldus.

ko nedarome? Tai vaikas visiškai nemoka susikaupti ir tai akivaizdu, neišlaiko dėmesio, nemoka palaukti. Iškart cypimas,zirzimas. Neįdomu kaip dėti barankas ant kūgio, tik nuimti, formeles jei įstatau įstumia, bet pats taikyti nebando, o jei bando greit nusviedžia formeles. Bandžiau sudominti šiaudelius kišant į butelį, tai viskas ėjo į burną. Stačiau bokštą, jį nuverčia, bet statyti nenori.Neatkartojame jokių garsų, į garsus tam tikrus dėmesį kreipia, į vardą nelabai.

ką mėgstame, meta kamuoliuką į skylutę, kur kamuoliukas nurieda, seka muilo burbulus nuo viršaus į apačią, apsiraminima vartydamas knygutes, patinka kai mato šnaruojančias paklodes, patinka iš kamuoliukų baseino išmesti kamuoliukus, po du ima ir meta, labai patinka ratai,rutuliai,daiktai kuriuos ale galima vairuoti. Mėgsta ladu ladu, viru košę ir kitos dainelės.mėgsta gaudynes ir slepynes.

 

vaikas apskritai aktyvus, nenusėdi vietoj, dbr mėtymo daiktų periodas, nori dūkti ir visada nori kontakto. Ar jau verta sunerimti labai? Gaila raida neveikia.. gal turit patarimų kaip jam padėti susikaupti,kad bent tam momentui pažiūrėtų kaip rodau jam žaidimą? Tai darau tuščiame kambaryje be žaislų. Gal kokios literatūros yra ta tema. 
Help