Laba diena,mano suneliui bus du metukai,gyvenam Norvegijoj.Jau mazdaug du menesiai kaip vaikas kosti naktimis ir jam negereja o tik blogeja.Kraujo tyrimas nieko nerodo.Vaikstom pas gydytojus ,bet visada jie kartoja ta pati,kad nieko nera ir vaistu nereikia.As labai pergyvenu,jeigu kas galite patarkite ka daryti?
o slogos neturite?arba kvepavimas ypac naktimis sunkus buna?vos ne vimdymasis toks
Reikia stiprinti vaiko imunitetą. Tik stiprus organizmas gali pasipriešinti ligai. Bičių produktai vienintelis kol kas efektyvus žinomas būdas atstatyti organizmą. Tai ką sukūrę gamta, žmogui dar sukurti nepavyko ir nėra reikalo tai daryti. Jei kas abejoja, paskaitykit inete apie medų, bičių duonele bei jos savybes ir nesukit sau galvos. Produktus pirkit ne parduotuvėje, bet pas tikra bitininką turguje, arba iš pažįstamo. Tačiau greito efekto nesitikėkit, o po metų apie savo ligas pamiršite visam laikui, su sąlyga, kad nenustosite vartoti bičių produktus.
labutis ar priimsit ir mane y pokalby .Omano vaikas tai atvirkcciai kosti tik diena jis ne kosti ,bet jau du men tiesiog krenkscia .Apie vaistus jau nekalbu nes jau nera tokiu kuriu nedaviau .Dabar nutariau pati pv vabandyt atrast liga zinoma juokauju ,bet sako ,kad kosulys gali but nuo kirminu ,tai sugersim tris dienas vermoxa.Arba dar girdejau ,kad kad ir pas vaikus buna refliuksas ty..is skranduko rugstys kai kyla .O daktarai net nepagalvoja ,kad ir maziem vaikams gali taip buti .Kai kyla tos rugsteles tai erzina gerklyte.Jai nepades mum vermoksas tai bandysiu duot ka nuo rugsciu .
Sveikos mamytes,mes pagaliau issiaiskinom nuo ko kostim pasidarem alergijos tyrimą, tai dabar gydisimes nuo alergijos, tai va mano mažasis alergiskas piktdzolem o jos kažkaip kryzminasi su namie dziovintom arbatom, as jų jam duodavau gert juk sveika sako naminiai ir pan, pasirodo jis jų negali gert, taip pat negalima gert ir visu zoleliniu sirupu nuo kosulio,o as jam tiek jų davus kad atsikosetu....dar alergiskas keliems maisto produktams pagrinde kiausiniui ir fermentiniui suriui,tai va džiaugiuosi kad pagaliau issiaiskinom nuo ko jis pastoviai kosti ir dabar gydisimes😀 svarbiausia tai isaugama...
labas ieva 1988,as gyvenu svedijoje ir zinau daktaru cia gydyma,baisu...mano vaikas kosti jau turbut kokius 8men,net iki pykinimo kosti,kriokia tiesiog.ir nieko pas ji neranda,plauciu nuotrauka gera,plauciuose nieko negirdi,gerkle sveika,o vaikas kosti kosti ir kosti....tyriau ir lietuvoj itare alergija ten,padariau tyrima ir ten nieko nerenda,grizom vel i Svedija ir nuvedem ji vel i poliklinika,dirbo daktaras uzsienietis -Estas,tai jis israse tokiu vaistuku plecianciu plauciuose kazka,reikia juos duoti jam pries nakti ir negaliu patiketi bet jam padeda ir naktim jis nebekosti na bet dar tik 5 para.tas daktaras jam itaria alergine astma,tad laukiam eiles pas kita dakatra dabar 😀 gal ir tavo maziukui kas panasaus?
Gal tikrai maziukas alergiskas dulkelem,pamegink pagalvele pakeist ir jai uzuolaidos ant lovytes yra jas nuimk.Nes tikrai seip sau tiek laiko neturetu kosyti.Mes Svedijoj gyvenam,tai kaip ir pas jus Norvegijoj,daktarai i viska abejingai ziuri,jiems pastovei viskas gerai,gyvenime negausi jokiu vaistu recepto.O i LT neplanuojat grysti atostogu,gal Lietuvoj nuvestum ir abziuretu gydytojai,bet pirmiausiai pamegink,ka patarem del pagalvyciu,uzuolaidu ir t.t.gal praeis.
Mes ir gulejom, kreipiuosi beveik kas savaite kaip nieko taip nieko
ligoniniai savaite gulejom☹
pasimokiau as
su tais kosuliais ☹
TIKPAS DAKTARUS KREIPTIS
Iš ties tai pirmiausia reiktų atlikt tyrimus tai gal nereiktų nei vaistų gal užtektų kažką pakeisti
yra aliejiniu purskalu i nosi ir i gerkle, i gerkle su saltalankiu toks slykstyne, bet maniskiui padedavo 😀
Kai vaikas uzmiega ant lovos krašto uzmetu drėgna ranksluosti ir šiek tiek padeda
Visu pirma persviesciau plauciukus nes kartais plauciu uzdegimas buna lb pasislepes, o antra galbut tikrai alergija.. Pakeiskit pagalve, neklokit nieko nakti is vilnos, neguldykit salia sunkiu uzuolaidu ar kur yra kilimu, pries miega isvedinkit kambari.. Pati turejau paauglystej alergija namu dulkiu erkem, tai miegojau ant grikines pagalves, nuolat viska valydavom ir vedindavom..tik man pasireiksdavo per odos issausejimus.
Sveika, mano vaikui ir bus 2 m, mes ir taip pat vis kostim, kraujo tyrimas nieko, plaucius sviete nieko ytaria elergija, panaudojom priesalergini sirupa ir apmazejo
Laba diena,mano suneliui bus du metukai,gyvenam Norvegijoj.Jau mazdaug du menesiai kaip vaikas kosti naktimis ir jam negereja o tik blogeja.Kraujo tyrimas nieko nerodo.Vaikstom pas gydytojus ,bet visada jie kartoja ta pati,kad nieko nera ir vaistu nereikia.As labai pergyvenu,jeigu kas galite patarkite ka daryti?