sweikos mamytes, tikiu daug yra vaikiuku skorpioniuku, kaip sugyvenate su ju isskirtiniais charakteriais, kokius auklejimo metodus pasitelkiat? maniskis zodzio-ne, nesupranta, daro savo ir viskas, jei nekripiu demesio y oziukus, tada kaukia kiek tik begali, tiesa pasakius, jau baigiu nuprotet...:S:)
man ta nakti jis buvo tai keistai pradejes verkt, nemoku apsakyt, pamaniau kad kokie traukuliukai, bet kai pasiemem pas save y lova ir apsiramino. oi sunku kai maziukai serga, naktys bemieges, o kol vaistus sugirdai ir isvis toks apdujes vaikstai
jau sveiki, sendien pas daktare buvom pasirodyt, gerklyte dar siek tiek raudona bet taip tai viskas gerai, temperaturos nebera, viena vakara iki 40.2 buvo pakilus, rankos kojos drebejo😕 bet dabar viskas gerai😀
jo mamoms tai durnai taip,kai vaikai draskos...😉 man asmeniskai irgi nemalonu kai negaliu su vaiku susitvarkyt
o aplinkiniai tai ziurejo kaip i cirka 😀 ypac ziuriu senes visokias traukia,dar gerai,kad nekomentavo,jai ir taip vargsei geda buvo 😉
mano tai per paskutini matyta ispuoli parduotuveje ,mama paliko visas prekes pasikis vaika po pazastimi ir isvilko i lauka,kaip ji ten elges nzn,gal i masina nuvilko apraminti,nes isejus is pardes lauke nemaciau 😀
zinai aplininiai galvos kas cia da motina kad vaika viesoj vietoj lup per rura😉😃 bet kaip kitaip elgtis?!😀
ta prasme jokiu pavadeliu nebudavo😀 as apie rankines auklejimo priemones nekalbu😉
taigi kaipgi nebudavo 😃 visalaika tokiu sposu vaikai mokedavo,ir i subine uzmesdavo viesai,tik dabar ziuri visi akis pakabine 😀
sunkiai siais laikais zmones priima naujoves
mums ir pavadelio nereikia kad kristu ir isterikuotu😕 isivaizduoju babulkos ziuri skersos ir galvoja, ko jau ko , bet tokiu dalyku musu laikais nebuvo😃 jei daugiu mamu su tais pavadeliais vaiksciotu tai manau butu normalu, mados reikalas butu😀
tai gerai paniurele 👍 😀
va, sendien nera temperaturos🌷 sveikstam👍😃
na aciu monde👍 jau temperatura nukrito, vakare tik 37 bebuvo, tikiuos kuo greiciau issigydysim😀
jokia cia geda 😀 mums tai buvo jis labai reikalingas,nes mazoji vaikscioti mokinosi vasara per karscius,plikais kelenais,tai jei ne pavadelis ,seniai butu visa nusibalnojusi 😃
manajan ibufeno israse nuo temperaturos ir unasyn nuo gerklytes. ibufenas apelsinu skonio, nera jau toks bjaurus gi, o unasyn toks idomus panasus y dantu pastos, bet pakenciamas, bet va nenori gert ir viskas😕 per prievarta sukisu, tai trecdali isspjauna, dar viaukciot pradeda😕
mano tai panadoli geria ir dar praso 😃 labai patinka. vat pats bjaurumas ir yra,kad nuo menkutes slogos gali i ausis persimesti,ir kas baisiausia tie maziai nemoka pasakyti 😥
sendien vel nuo ryto 38.4... viskas nuo gerklytes, jatau kad tik greiciau praeitu.. jam tik nukrenta temperatura ir vel laksto, neguli nei kiek, o vaistus kol suduodu, klykimas nezmoniskas, nera jie jau tokie bjaurus, ner blogiau nei sirgt...😥 daktare minejo kad daba eina va tos gerklyciu ligos, uzdegimai ausyciu..S
paniurele, sveikite nekas jums....
monde as tai riki2 pirkau,bet ju daug kur yra ir cipoloine maciau ir dar kazkokioj pardej vaikiskoje 😉
Man tai "geriausiai" sekasi rasyti,kai maze padeda, 😉 net paciai neina suprasti ka beparasiau 😃
vakaras...mums ir vel temperatura auksta...39.5...nebegaliu, vargsas vaikas..
pas mane tai klaviatura tokia is pigesniu, tai jau metukai gal 2 kokie jai. kas trecia knopke spaudos, parasai sakini paskui ziuri kur kokia raide daspaust😃
monde tai mes turim pavadeli,bet ji naudojom kai mokemes vaikscioti 😃 na nieks kreivai neziurejo,bet buvo nustebusiu,toki ciuda pirma kart pamaciusiu 😀 dabar jei rankos neduos,ir nebesusitvarkysiu tai irgi desiu,man dzin ka zmones pagalvos 😃
mano vidurinelis skorpionas😀 jam 18m.ka jau turi , tai kandu liezuvi ,kuris skaudziai kerta i pacia jautriausia vieta, kol maziukas buvo tai nuo mamos sijono nei zingsnio😀 meilumas neispasakytas ,dabar tai daro pries noredamas ka nors gauti😀 visada nori buti demesio centre , jei tai nepavyksta buna labai nelaimingas.Super islaidus , taupyti jis visiskai nemoka, neprisirisa prie daiktu ...Mamytes dideles kantrybes linkiu auginant skorpioniukus 😀 Per geruma ir nuosirduma i skorpioniuku sirdis😀
skorpionukai labai savarankiski,mano irgi nesimyluoja,net nenori,kad rodyciau,kaip reikia sustatyti kaladeles,ra kita zaisla,viska pati ir tik pati !!!
gal man paranoja, bet kartais vaikas elgias taip lyg nemyletu manes-atstumia, prisilieti, tai pyksta, traukias..paranojike palikau😃
mano panelyte skorpioncikas,pasiutus,baisiau uz velniuksti 😃
o maniskis gime priespaskutine diena pries sauli 😃 21d gime 😃 manau tokie vaikai jau ir saulio bruozu turi 😀
sveikutės, aš irgi auginu vieną skorpioniuką, jam jau greit bus 16 metų, maniškis labai geras, ramus, tvarkingas, gal kiek uždaras, gerai mokosi, turi tikslą gyvenime, labai užsispyręs,kartais moka labai skaudžiai įkąsti, dar labai taupus, prieš ką nors pirkdamas, labai gerai apgalvoja😀 šiaip visi ženklai turi savo pliusų ir minusų, sėkmės auginant savo angelėlius😀😀
as ta vakara kai nujausdama meldziau kad man tik ne lapkricio 1d😃 nu man kazkaip netaip ta diena, ir ka jus manot? prisimeldziau😃 31d islindo😀
as irgi labiau svarstykliu norejo, bet mazius uztempe gerokai, ir skorpijoniuku uzsimane but 😀