Uždirbkite tikrų pinigų (PATIKIMAS,PATIKRINTAS)

17. Jan, 09:05

Registracija
Digadz - tai reklaminė marketinginė platforma su keletu uždarbio būdų.

Programos privalumai

Galima pradėti be jokių investicijų!
Projektas neatima daug laiko.
Bonusai ir dovanos kasdien.
Įdėjus nedidelę sumą, galima išeiti į ganėtinai neblogus uždarbius.
Kiekvienas partneris gauna puikią reklaminę platformą, kurią gali panaudoti savo resursams.

Mokėjimo sistemos
Paveikslėlis

Kaip veikia programa?

Kadangi tai reklaminė platforma, mūsų veikla bus susijusi su reklamos peržiūra ir būtent už tai mums bus mokama. Galima žinoma pradėti ir be jokių įdėjimų, tačiau kol pradėsime realiai uždirbti- praeis nemažai laiko, pradėjus bent su $10, galima sutaupyti laiko ir greičiau išeiti į rimtesnius uždarbius. Kas yra pinigų įdėjimas šioje programoje?- tai reklamos nupirkimas, apart to kad uždirbsime, dar turėsime naudos iš reklamos.

Asmeninis ofisas iš pirmo žvilgsnio atrodo kiek sudėtingas, tačiau prie jo greit priprasime, kadangi išdėstyta viskas labai patogiai ir suprantamai.

Paveikslėlis


Ofiso kairėje pusėje yra įrankių panelė, ten randame mygtukus, kuriuose dar yra skaičiukai ( tai mūsų šiandienos užduočių kiekis). Tai ir yra pagrindiniai darbo įrankiai šioje programoje:


DIG POINTS- tai kasdienės užduotys, reklamos peržiūrėjimai. Kasdien gauname 10 reklamų, peržiūrėjus jas uždirbame 120 Points. Points kaupiasi balanse, kuo daugiau jų turėsime tuo mūsų peržiūrima reklama bus brangesnė.


DIG VALUE- tai mokamos reklamos peržiūrėjimas. Jos kiekis ir kaina priklauso nuo mūsų Level ir rango šioje programoje. Kuo jie aukštesni, tuo brangesnę reklamą gausime ir daugiau uždirbsime $. Tačiau kai peržiūrime reklamas ir gauname $, nusirašo mūsų Points, jei Points bus 0 tai ir mūsų uždarbis bus 0.

DIG BONUSES- tai mūsų bonusai ir dovanos. Peržiūrime 10 reklamų ir kitą diena gauname dovanų- tai gali būti pvz. 1000 Points, ar $0,5. Šie bonusai yra labau svarbu mūsų Points balanso auginimui, ypač jei pradėjome Free.




LEVEL- turbūt svarbiausias momentas mūsų uždarbiui. Level galima pasikelti keliais būdais: rinkdami Points už reklamų peržiūras dovanas ir bonusus ir pirkdami reklamą. Norint pasiekti rezultatų visus šiuos būdus yra būtina panaudoti.
Taip atrodo LEVEL lentelė:
Level 1 ........ 800 to 4.5k Points
Level 2 ........ 4.5k to 10.5k Points
Level 3 ........ 10.5k to 22.5k Points
Level 4 ........ 22.5k to 45k Points
Level 5 ........ 45k to 82.5k Points
Level 6 ........ 82.5k to 165k Points
Level 7 ........ 165k to 330k Points
Level 8 ........ 330k to 660k Points
Level 9 ........ 660k to 1.35m Points
Level 10 ........ 1.35m to 2.7m Points
Level 11 ....... 2.7m to 7.5m Points

Upgrade arba statuso kėlimas.

Tai nėra būtina priemonė, bet tinkamai panaudojus ją, galima daugiau uždirbti. Tik pradėjus nepirkite statuso, pirmiausia auginkite Points balansą. Statusas be Points neveikia. Statusai: Digger, Hunter, Hunter Pro.
Panašiai tiek turime turėti points, kad galėtume pirkti statusą:
Digger kaina $0,05- perkame nuo 1000 Points,
Hunter kaina $3- perkame nuo 10 500 Points,
Hunter Pro kaina $21- perkame nuo 50 000 Points.


Reklamos pirkimas.

Jis yra būtinas tam, kad sukaupti kuo daugiau Points ir pakilti į kuo aukštesį LEVEL. Nuo to tiesiogiai priklauso mūsų uždarbis.
Jei turite bent truputį patirties internetiniame biznyje, puikiai suprantate ant kiek yra svarbi reklama jūsų veiklai. DigAdz gaunate puikią reklaminę platformą, kurią galite panaudoti bet kuriam jūsų internetiniam resursui reklamuoti. Nesvarbu kas tai bebūtų- ar tai referalinė nuoroda, jūsų blogas, soc. tinklai ir t.t. ši platforma tinka viskam ir veikia puikiai. Na o jei jūs internetiniame biznyje naujokas, čia galite rasti įvairiausių internetinio uždarbio programų, kurias čia veliau galėsite reklamuoti.

Nupirkti ir įkelti reklamą labai paprasta: spaudžiate ant ruporo ir pildote ko prašo, pabaigoje sumokate iš balanso ar mokėjimo sistemos. Už tai gaunate points.


Partnerystės programa. Yra vienas lygis, nuo asmeninių pakvietimų gauname 10% už reklamos pirkimą ir 5% už paspaudimą.

Nuo ko pradėti?

Jūs turite du variantus:

1.Pradėti nemokamai, be jokių investicijų. Už reklamos peržiūras ir bonusus turėsite surinkti 800 Points kad pakliūti į 1-ą LEVEL. Tai truks apie savaitę. Kai pradėsite gauti mokamas reklamas, už uždirbtus pinigus pirksite reklamą ir kelsite Points balansą, tuo pačiu ir kilsite LEVEL bei pradėsite daugiau uždirbti.


2.Pradėti su kažkokiais įdėjimais. Pvz 3-čias LEVEL mums kainuos $10. Įdėję bent tiek, greičiau pradėsime auginti Points, kilti level ir daugiau uždirbti. Pvz 7-as Level kainuos $110 ir į diena uždirbsime apie $20- 25, tiesa dar prie to nusipirkus statusą Hunter Pro.

Išmokos:

Paveikslėlis
Registracija

Spausti cia
Jeigu iškils kokiu neaiškumų rašykite į PM arba email: fenchurcheris@gmail.com