Tinstančios kojos

25. Jan, 03:29

kojos tinsta, nors nestumas jau i pabaiga, bet gal kas zinot kaip to isvengti? :) pasidalinkit savo ziniomis

26. Apr 2010, 16:21

Man nuo to istinimo net striju ant lesku priekines puses atsirado... ☹

23. Apr 2010, 08:14

Labai tino kojos ir rankos. tepiau ir Lotion1000, ribojau skyscius, kad tik neperdaug isgerciau. Visus imanomus ir galimus tyrimus dariausi. Miegodavau pagalvem apsitaisiusi😀 ir labai man buvo patogu su Zipio pagalve nescioms,tik su ja gerai issimiegodavau. Gerai, kad buvo vasara, tai tik su tapkutem visur vaiksciojau. Keturias poras per du menesius suplesiau😀Tiesiog dirzeliai neatlaikydavo. Is anksto i ligonine naujas slepetes buvau nusipirkusi, veliau vyras atveze kitas - neikisau koju😀 Po gimdymo dar pora dieneliu buvo truputis tinimo, bet veliau praejo ir viskas.

22. Apr 2010, 16:04

geriu tikrai daug skysciu bet man slapimas susilaiko nelekiu y toleta labai daznai.... aisku dabar kai mano angeliukas nusileido y dubeni einu dazniau bet neperdaugiausiai... ☹ nelabai suprantu daktare nieko nesake bet gal kas susidurete su tokia problema?

19. Apr 2010, 21:22

na man daktare buwo patarusi pabandyti wiena diena pawalgyti warske,kazkur 700-800gr per diena,ir tada matyciau ar nuo maisto tinsta kojos,bet as neprisiwerciau taip daryti,nes man cia ne maistas😀 tiesiog susitaikiau kad nuo to niekur nepabegsiu,tiek kad walgau maisto su maziau druskos ir ne astru,ir skysciu apie 2l per diena geriu

19. Apr 2010, 14:02

man taip pat nerialiai tinsta kojos, rankos ir net veidas.... visa tokia didele jauciuosi.... ☹ man pats galas jau bet tinimas tik dar labiau isryskejo....

22. Feb 2010, 12:28

panašiai ir išgeriu, rankos atrodo nebetinsta taip, bet va kojos tai žiauriai atrodo, dar gyvenime taip netino, bet jau pask savaitėlės eina, gal dėl to...

14. Feb 2010, 22:07

skysciu stenkis po 2 litrus pan per diena, bet nepadaugink, jokiu dazuotu jokiu nieko tik tas vanduo pirktinis arba arbatos pasidaryk dienos normai (bent jau as taip darau).. man tai padejo patinimas yra, bet zymiai maziau 😀

14. Feb 2010, 09:33

su tuo tinimu sudetinga, man ir slapimo ir kraujo tyrimus dare vien del tinimo, ar ko netruksta..ir daktaras sake, kad y nestumo gala, t.y. pask men tas patinimas yra normalu, o man ne tik kojos, bet ir rankos tinsta ☹ skysciu per diena geriu daug, tik vakare maziau,tyrimai geri, tai dabar zinok nuo ko tinstam...

09. Feb 2010, 19:04

bet slapimas turetu rodyt kad kas blogai.. bet mano slapimas idealus... :/

04. Feb 2010, 16:42

Tai gali rodyti, kad su inkstais kazkas negerai, bet nevisada zinoma 😀 Gydytojas turetu zinoti priezastis 😀

03. Feb 2010, 18:16

ant kairio sono negaliu ilgai isgulet.. labai pradeda nemaloniai darytis nes man spaudzia tada.. 😀

02. Feb 2010, 23:57

daugiau ant kairio sono gulek,tikrai pades

02. Feb 2010, 23:55

na dar iki lol gimdysiu tai juaciu spesiu viska isbandyt 😃 bet visada malonu kad patarimu atsiranda ir norinciu padet 😀

02. Feb 2010, 13:58

lotion 1000 kremukas pries miega ir ryte kojom-atpalaiduoja, batais zema pakulne vaiksciot..man tiesiog ryte ir vakare budavo koju pirtai patine, tai i batus nelabai ikisau 😃, vesias voneles kojom pabandyk

02. Feb 2010, 12:12

oi kaip man tino kojos i pabaiga,bet buvo karsta,vasara,kaip sunku buvo...

02. Feb 2010, 00:20

kai eini miegot pagalve pasidek ne tik po galva ,bet ir po kojom-man tai padedavo

02. Feb 2010, 00:18

bet man isgulet visa diena reikia tiek kantrybes turet 😃

25. Jan 2010, 16:50

kitom padeda pagulejimas retkarciais pakelus auksciau kojas 😉 pati nebandziau...

25. Jan 2010, 16:05

man akusere sakydavo,paguleti vonioj arba gerti daugiau skysciu,t.y vandens,sakoma kad nuo skysciu tinsti o man sake atvirksciai,nu net nezinau

25. Jan 2010, 16:00

jau yra tokios lyg dvi temeles 😀

25. Jan 2010, 15:29

kojos tinsta, nors nestumas jau i pabaiga, bet gal kas zinot kaip to isvengti? 😀 pasidalinkit savo ziniomis