Sveikos esamos ir busimos mamytes :) ruosiuosi krepsi i ligonine ir iskilo toks vienas klausimas. daug kur rekomenduojama isideti tinklines kelnaites. panarsiau internete ir atradau ivairiausiu rusiu. pvz.: http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/product/20000130629/group/32ae9995ae/mamai_vaikams/elastines_pogimdyvines_kelnaites_rita_0106 arba http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/product/10000131831/group/32ae9995ae/mamai_vaikams/kelnaites_po_gimdymo_m_canpol_babies_9598 kiek suprantu, pastarosios yra vienkartines. kaip zinoti kurios tinkamiausios? gal is savo patirties ka galetumet patarti? asmeniskai as noreciau tokiu, kurios padeda islaikyti dailias pilvo, klubu ir sedmenu formas, bet, savaime suprantama, aktualu ir kaina.
Ziauru kada vyras apzeles kaip gorila,as manau kad ir jie turi kosmetiskai save priziureti. Nes nemalonu kai visur vien kailis.
fe... jau kaip baisiai atrodo vyrai, su apzelusiom nugarom... i tokius pajury negaliu ziuret... kaip kokie ateiviai man jie atrodo, jei nesiskute vaiksto... 😛
indrex ,tai tavo vyras tikrai plaukuotas 😉 siaip sako ,kuo plaukuotesnis tuo daugiau organizme testosterono vyrisko ir sexsovesnis 😉 😀
Mano vyras tai ziauriai plaukuotas ir nugara ir krutine nu zodziu visas tai jis nugara skutasi, krutines plaukus tik pakerpa jam atseit darbe labai prakaitas musa jei daug plauku apauga😃
turi but lengvas plaukuotumas juk vyras ne moteris 😀
Man gražu, kai vyrai su nuskustomis pažastimis 😀 O kojos turi būti kaip ir priklauso 😃 Ne kaip pas moteryčiu 😀 o kas ten per viduri nežinau, nemačiau dar 😃 😃
MAN patinka ten apacioje pas vyra patvarkyta,na aisku ne kaip pas motery juostele 😃 😃 ,bet negaurai,trukdo man jie ..
Geras pasakymas paskutinis Raimonda teksto gale 😃 Sako pietietės nesidepiliuoja, tai ten negaliotų 😀
Maniškis taip pat pažastis pasitvarko ir tai normalu, nes su apžėlusiom, tai fe. . . .
O jūs parodykit vyrą, kuris sutiktų "ten" depiliaciją darytis 😃 😃 😃 nu nežinau, tai gal išvis be plaukų vaikščiot turėtų. Vyriškumas paminamas, nuskuskim krūtinę, kojas ir dar ten nudepiliuokim ir bus plikas nevirtas viščiukas 😃 čia gal per žiauriai išsireiškiau, bet vyras turi būti vyriškas. Man gražu kai vyrai save prižiūri, bet krūtinės ir kojų plaukai manau tikrai turi būti savo vietoj, tik modeliai gali sau š.... depiliuoti. Bet irnuo vyro priklauso, kaip jam geriau taip ir daro. Juk kitiem nėra didelio plaukuotumo ir jie patenkinti, tiem,k urie plaukuoti daugiau ir gerai. Tik mes moterys vis randam priekabių 😀
mano vyras biski i gruzina nesa,tai ir gauru turi 😃 skustis nesisikuta ,nes tada labai ryskus kontrastas palieka,bet pastoviai viska pasitvarko su plauku kirpimo masinele,kad estetiskai atrodytu 😉 oda jo gan jautri, beria,tai beveik visada su 2 dienu barzdele vaiksto 😀 man taip labiau net patinka nei plika 😃
O man plaukuotas vyras labiau seksualus atrodo.Aš kalbu apie gražiai plaukuotas kojas, krūtinę.Pažastis ,manau ,turėtų depiliuotis tiek vyrai, tiek moterys, nes ten kaupiasi prakaitas.
na man tie saldaniukai vyrukai kur dabar nusisolerimine vaiskto,nusidepileve VISKA ir nerta kepuryte uszideja..apsaugok dieve nuo tokio,gerai padauginus dar ir apvemciau 😃 oij nevirskinu tokiu..
maišo tik tuo atveju kaip slenka 😃
na man tai nemaiso ten plaukeliukai 😀 zinoma kaip kazkuri minejo jei miskas, tai jokios aistros 😃
atrodo 😉
čia artoro norima, kad apie intymią depiliaciją pasisakytume 😃
😃 kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu... 😀
as visom keturiom uz pazastys be plauku, taip pat patinka kai vyras ir kitur nera plaukuotas.. nu ciut ciut plauku gali buti, bet man nlb plaukuotumas 😀 nu koju depiliuot tikrai neliepsiu-jos va man nekliudo 😀
na as uz pazastu depiliacija man negrazu kai pakelia ranka, o ten pupso kalnas ypac jei vyras taip visas plikas...O kai mano vyras visas gauruotas tai nelabai maiso pazastys, bet jis vistiek skuta😀
manyciau, kad pirmoje vietoje turetu ir privaletu buti higiena, o visa kita irgi labai individualu. man pvz. koju depiliuoti beveik ir nereikia, kitoms - beveik kas savaite. Vyrams pazastis tikrai nemaiso, nes prakaitavimas ir pan. o kitur? krutine , jei tvarkingai apzelusi, buna daugumoj grazu, bet buna ir ne. Sunku pasakyti, nas labai individualu.
pritariu aidar man ir labai patinka vyro kojos plaukuotos 😀 tai vyriska, betva pazastys ir krutine labai nepatinka 😀 , nadar krutine is bedos , bet jau pazastys,vaje net nupurto pagalvojus 😃
tai jau taip,kaip ir moterims plaukuotumas,man va kojas depiliuot uztenka kas 2 gerus men ..
Maunau Vyrui suteikia vyriškumo plaukuotumas,,,,žinoma higiena labai svarbu
ne visų vyrų vienodas plaukuotumas tarp kitko. pas vienus gražus miškelis, o pas kitus tankus miškas
na pazastys man turi but be plauku,krutine kojos man patinka plaukauoti,o vyru bikini sritis ir turi but man aptvarkyta,nepatinka samanos 😃
Mano vyras visada depiliuojasi pažastis ir man tai patinka. Apie platesnę depiliaciją galiu pasakyti, kad visai nebūtinai vyrui būti kaip mažam berniukui, jie tuo ir vyriški.
tinklines kelnaites yra labai gerai po gimdymo, as pirkauTENNA tinklines kelnaites EURO VAISTINEJE 3vnt po 1.29 lt,
Sveikos esamos ir busimos mamytes 😀 ruosiuosi krepsi i ligonine ir iskilo toks vienas klausimas. daug kur rekomenduojama isideti tinklines kelnaites. panarsiau internete ir atradau ivairiausiu rusiu. pvz.: http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/product/20000130629/group/32ae9995ae/mamai_vaikams/elastines_pogimdyvines_kelnaites_rita_0106 arba http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/product/10000131831/group/32ae9995ae/mamai_vaikams/kelnaites_po_gimdymo_m_canpol_babies_9598
kiek suprantu, pastarosios yra vienkartines. kaip zinoti kurios tinkamiausios? gal is savo patirties ka galetumet patarti? asmeniskai as noreciau tokiu, kurios padeda islaikyti dailias pilvo, klubu ir sedmenu formas, bet, savaime suprantama, aktualu ir kaina.