Tėvystės registravimas nesusituokus

10. Oct, 05:05

Mes su draugu (vaikucio tevu) nusprendem kol kas nesituokti, o jei tai darysime tai tik po musu mazylio gimimo. Musu manymu bus smagiau tryse. Tai va tik vienas didelis klausymas, kaip su ta tevyste, nes gydytoja prigazdino, kad tevui atseit reiks savo teiseta vaika isivaikinti. Vakar truputeli pasidomejau internete, tai radau kad reikia tiktai nueiti su gimimo liudijimu i civilines metrikacijos skyriu ir viskas. Tai gal kas nors jau esate susidurusios ir galyte tiksliau paaiskinti.

18. Jul 2010, 23:45

Oi, labas vakarelis, jei gerai pamenu, kazkas sioje temeleje minejo, kad kaina apie 25 Lt

17. Jul 2010, 14:29

o dokumentus tvarkytis bet kuriame notaro biure?? kiek kainuoja notaro paslaugos?? aciu uz ats 😀

14. Jul 2010, 23:21

Na va, Alinkos patortis irodo, kad tevelis ir atostogas gali gauti 😉

14. Jul 2010, 16:53

antra karta turbut is vis bijociau tuoktis 😀

14. Jul 2010, 16:19

Va butent! 😀

14. Jul 2010, 16:18

Mano nuomone nebutina tuoktis is karto,pagyvensim,pamatysim.Kai nudegi viena karta,antra karta atsargesnis esi.Svarbu,kad yra meile,abipusis supratimas.

14. Jul 2010, 16:15

Vat ir Rasiuk beveik esu isitikinus, kad tai tu kolkas nenori vedybu, o ne jis 😀 Taip ir buna - jei vedybu patirtis skaudi ir karti, antra karta sunku ryztis teketi 😉

14. Jul 2010, 16:11

pritariu tau nuevo,man taip pat buvo.Dabar irgi gyvenu su kitu zmogumi,kuris laukia mano sutikimo,auginam maza dukryte,kuriai bus 3men,mano sunu is pirmos santuokos myli kaip savo

14. Jul 2010, 15:49

Na mano patortis tokia, kad as buvau istekejusi kaip vadinama "oficialiai", su baltas suknele ir baliumi 😀 Bet va teko issiskirti. Manau santuoka tikrai nekeicia nieko pradzioje. Ji keicia tik tuomet, kai i seima ateina nesutarimai ir reikia spresti skirtis, ar ne. Sunku kalbeti apie kitus, bet manau daugeliui, o ir man buvo taip, kad jei as nebuciau "oficialiai" istekejusi, tikriausiai pasiryzusi skirtis buciau zymiai greiciau. Juk sutikit merginos, kad kai gyveni tik siaip, greiciau gali susideti daiktelius ir issiskirstyti i keturias puses, nei budama istekejusia nuspresti pradeti skyrybu procesa. Va cia manau tik toks skirtumas ir yra. Kaip sakau, man asmeniskai paprasciausiai ilgiau ejo pats apsisprendimas skirtis. Bet vistiek atejo, ar as buciau tik gyvenusi su juo, ar buvau "istekejusi".
O dabar gyvenu su zmogumi, laukiuosi pirmagimio esu laiminga, jis man ne karta siule tuoktis, bet as kolkas susilaikiau. Ir velgi tik del savo asmenines patirites santuokoje. Bet manau kad su laiku jis ta mano nusiteikima pakeis 😀

14. Jul 2010, 14:18

va butent pilnai pritariu, kad si tema i ne i tema 😀 juk turi buti seima, kad vieni kitais rupintusi, myletu ir butu kartu laimingi 😀 o kokios pavardes, susituoke nesusituoke tik paciu reikalas 😀

14. Jul 2010, 14:13

svarbiausia, kad vaikelis gimtu pas ji mylincius abu tevelius 😀

14. Jul 2010, 14:11

tai vat nemanau, kad cia ta tema reiktu ilgiau pletoti, nes vestuves turetu buti toks reikalas, kurio abu labai nori, pasidaryti svente sau, o ne del ko kito, o jei to zmonems nereikia, tam kam tada juos versti ar skatinti. juk ne veronikos laikai, kai vaikas turi butent gimt pas susituokusia pora 😃

14. Jul 2010, 14:08

pas mus norvegijoj net nesikeicia tu pavardziu man atrodo na nedauguma .... nes irgi nelabai svarbu ar susituokias ar ne tas turtas pusiau dalinas arba jau uz skolas irgi bankas gali atimt na vienu zodziu gyveni kartu tai jau tas pats kas susituokia 😃

14. Jul 2010, 14:07

marijadnk na nekas tu dokumentu keitimas... del to ir vis tos vestuves ne laiku, nes i lietuva reiketu ilgam gryst, o nera kada 😀 plius ju planavimas, ruosimasis, tai nieko gero jei viska darysi kad kuo greiciau, stacia galva, todel ir sakau kad vestuves reikia planuotis tik del saves ne del vaiku, ne del visuomenes akiu 😀

14. Jul 2010, 14:04

na as ir norejau sakyt kad lietuoj tokia visuomene... pranesk dziuge zinia apie vaikuti ir iskarto uzpuola su klausimais kada kodel, delko... cia anglijoj tai niekas nekreipia demesio, seima yra vaikas tetis mama, ir niekam neidomu kokia pavarde esi 😀

14. Jul 2010, 14:04

tai vat, pasikeiciau pavarde, o is to dar kruva rupesciu, kol susitvarkiau po to visus dokus, pasus, teises, bankinius reikalus ir visa kita

14. Jul 2010, 14:03

mes tuokemes, nes norejom sventes sau

14. Jul 2010, 14:02

ir pavarde jai ja keisi 😀

14. Jul 2010, 14:02

as tai nesakau kad tos vestuves yra blogai faina svente viska grazios nuotraukos 😀

14. Jul 2010, 14:01

o pakeite tik statusa visuomeneje kad istekejusi...

14. Jul 2010, 14:01

tai va as ir gal kada tekesiu bet mano vestuves bus va butent tokios kokiu as noresiu o ne gimines balius koks ar pagirdymas ar dar kazkas

14. Jul 2010, 14:00

as istekejusi, bet man santuoka nieko nepakeite visikai del to taip ir sneku

14. Jul 2010, 13:57

na as du kartus jau esu is ju issisukus 😃 o dabar laukiuosi antro vaikelio, kolkas nieko neplanuojam, o jau kai tuoksimes tai tik del saves svente pasidaryt 😀 bet grazia kokios noresis mums o ne giminem ir ne draugam 😀 o jas suplanuoti uzima laiko 😀

14. Jul 2010, 13:54

Man tj juokingiausia kad kalba kad nereikia zenytis tos kurios ir nera istekejusios 😃 O kai isteka tai tada kitaip gieda 😀 Nu aisku ya ir tokiu kurios susituokusios taip pat kalba, bet tada iskyla klausimas, kam tada ir tuoketes jei jums santuoka nieko nereiskia

14. Jul 2010, 13:54

na tai kam tada tuoktis jei jau zmogum nepasitiki 😃 dar ir sriuba valgydamas apvalgys 😃 jei jau toks nepasitikejimas tai skaiciuot centus reikia... viska notariskai uzrasineti... o vestuves tai tik svente, nei pagarbos nesulauksi su jomis nei nieko jei tas zmogus jos nejaucia 😀

14. Jul 2010, 13:51

dagnukas va pas mus butent ir yra tai ar tu tuokeis ar ne bet jai gyveni kartu ir kazka uzgyveni nesvarbu is kieno pinigu tai pirkta ,dalina per pusia arba jai turi skolu bankas pasiima ir neziuri ne i viena ar ten vaiku 10 ir taip toliau ir panasiai ...

14. Jul 2010, 13:50

ytra ir lietuvoje jau parneryste 😉

14. Jul 2010, 13:49

ziuriu placiai diskutuojat tokia temele... tai gliu pasakyti, kad tik tokioj sali kaip lietuva yra tokiu nesamoniu... o seip kitose salyse yra toks dalykas kaip partneryste, kai betkokiu atveju abu lygus 😀 o ir lietuvoj girdejau jei jau skiriesi ir nesusituokus, tai turta dalintis tas pats yra, aisku tik jei pora isgyvenus kelis metus 😀 tos vestuves atgyvena... jei dviese gyveni ir gerai kam jos reikalingos... as jau kai jas svesiu tai svesiu del saves, o ne del gandru... turto ar dar kasko 😀

14. Jul 2010, 13:49

😃

14. Jul 2010, 13:48

ai man dzin kai to turto neturim ne as ne jis ,na yra vienas bet jis dar neperasytas ...o draugas turi tik masina savo vardu , musu situacijoje neapsimoka nei tuoktis nei ant saves turta rasinet 😀

← 1 2 3 4