Tekėti iki nėštumo ar ne?

15. Nov, 10:31

Kaip manote ar vaikas geriau jauciasi tokioje seimoje kada teveliai yra susituoke?Tai yra tikra neteisybe vaikelis jaucia kada jo tevai gerai sutare ir jam nesvarbu ar jie susituoke.Todel mano manymu teketi del nestumo tiesiog yra kvaila:)cia tik mano nuomone parasykit savaja.

25. Dec 2009, 12:18

o mums siandien lygiai dvi savaites kaip susituoke 😀 labai laimingi esam ir laukiam nesulaukiam savo stebukliuko 😀

22. Dec 2009, 17:10

na as norejau susituokti kai buvau nescia,kad vaikutis gimtu seimoje,bet draugas nenorejo(bet vaikutis buvo planuotas)ir ka jus manot,musu keliai issiskye,ir dabar auginu maziuka viena,ir db pagalvojau,jei butume susituoke,kokia klaida buciau padarius.

13. Dec 2009, 11:37

as manau, kad nera jokio skirtumo, ar susituoke ar ne, svarbiausia, jog teveliai gyvena ir augina savo vaikeli kartu 😀

04. Dec 2009, 21:26

Na taip as sakau kad likau nesuprasta o nera cia del ko isizeisti juk kiekvienas turi savo nuomone😀

29. Nov 2009, 09:53

be to ne tu kalbejai apie pasalpas, o saldainia.... nesuprantu ko cia taip isizeidei....

29. Nov 2009, 09:50

deimantukas2, nesakau, kad tu del pasalpos nesituoki, as tik issakiau savo nuomone 😀
man neatrodo kvaila tuoktis del nestumo, kuris mano taveju tik paskatino santuoka, apie kuria jau senai svarstem, tik kaip dauguma neradom laiko ir pinigu.....

29. Nov 2009, 00:18

norejau atr VAIDZIKEI tai visu pirma jai nezinojai as esu neistekejus bet as gaunu uz 2 vaikus 150lt,ir manai kad as del pasalpos nesituokiu zinai cia apskritai kaskos apsurdas tai kaip tik vaikai kurie gyvenu susituokusioje seimoje gauna didesnes pasalpas.taip kad nezinant seimos padeties manau kad yra negrazu.as sakiau kad as noriu isteketi bet noriu kad tai butu viena karta ir yyyyyyyyspuuuuuudingaiiiiii todel ir taupom pinigelius o ne del to kad gauciau kaskokiu pasalpu☹

29. Nov 2009, 00:18

norejau atr VAIDZIKEI tai visu pirma jai nezinojai as esu neistekejus bet as gaunu uz 2 vaikus 150lt,ir manai kad as del pasalpos nesituokiu zinai cia apskritai kaskos apsurdas tai kaip tik vaikai kurie gyvenu susituokusioje seimoje gauna didesnes pasalpas.taip kad nezinant seimos padeties manau kad yra negrazu.as sakiau kad as noriu isteketi bet noriu kad tai butu viena karta ir yyyyyyyyspuuuuuudingaiiiiii todel ir taupom pinigelius o ne del to kad gauciau kaskokiu pasalpu☹

17. Nov 2009, 17:40

Nera manau svarbu ar susituokes ar ne cia nuo kikvieno priksauso. As istekejau besilaukdama antro vaikelio,nusprendem kad jau laikas abu norejom. nemanau kad del vaikucio reiktu zenytis na nebent abudu nori tada tai taip😃

17. Nov 2009, 17:18

grazu simona girdeti tokius zodzius 😀 sveikinu,kad turi toki gera vyra ir dar laukiates stebukliuko 😉

17. Nov 2009, 15:49

as susituokiau budama 25 savaites nestume, taciau ne del nestumo mes tuokemes nes leliukas buvo planuotas, o tuoktis planavpme kazkur poros metu laikotarpyje,taciau mano vyra labai paveike tas laikotarpis kad as laukiuosi, nezinau gal ta meile isauga kai supranti kad moteris tau padovanos mazylis, ir jis man pareiske kad nori tureti visa kas jam brangiausia zmona ir mazyli, tad ir susituokeme anksciau. manau vaikas pakeite tik emocine busena, padidino nora tureti ta maza seima nors tai tik ir formalumas. vien is pareigos kad laukiuosi niekada nebuciau suitikusi tuoktis nes manau kad tai kvaila bet tai tik mano nuomone 😀

17. Nov 2009, 12:35

tai zinoma,kiek zmoniu tiek ir nuomuoniu 😀 vienai semai atrodo taip,kitai kitaip.. neverta del to gincytis,nes kiekvienas juk turi savo nuomone 😉

17. Nov 2009, 08:36

kiekviena pora nusprendzia atsizvelgdama i daugeli faktoriu....
as manau pinigeliu vaiko auginimui niekada nebus per daug, bet nesusituokus gyvent vien del didesnes pasalpos bent jau man butu nepriimtina..... jeigu pora bendrauja neilgai, o dar laukiasi netyciuko, tai tikrai manau susimasto ar verta tuoktis is pradziu bent keleta meteliu kartu nepagyvenus.... aisku daug itakos daro ir aplinkiniai, seima....
nu zodziu cia ilgai galima diskutuoti sia tema, bet kiekviena pora pasirenka tai, kas jai priimtiniausia 😀

16. Nov 2009, 21:10

As manau kad susituokti niekada nera velu... Jej seimoje nera papildomai pinigeliu tai kam cia tuoktis? Kad gautum didesne pasalpele galima pagyventi nesusituokus,o kai vaikelis paaugs juk galima ir susituokti... I baznycia nueiti galima bet kada.. Geriau juk pinigeliu pataupyt 😀 visiskai sutinku su deimantuku 😉

16. Nov 2009, 20:49

As nesakiau kad nenoriu tiesiog noriu kad tai butu viena karta ir isimintina todel vis dar taupom pinigelius😀

16. Nov 2009, 14:48

nu manau vaikas jei apie tik gimusi snekat taj aisku skirtumo nejaucia , bet paaugus manau ydomu pasidaro kode mamos pavarde kitokia nei jo ir tevelio ir beje kode nenori zenitis ka savo vyro nemyli ar cia tik nusistatymas manau apsizenijus nieko bogo nenutinka. as irgi nenorejau tuoktis bet kai suzinojau kad laukiuosi taj ir apsizenijom ir niekas nuo to nepasikeite visaj😀

16. Nov 2009, 11:46

bet nejaugi mano kad jau paauges vaikas nepaklaus- mamyte kodel tavo pavarde kitokia nei mano ir tevelio?arba tiesiog - mamyte kodel jus nesusituoke? 😀 taigi jau tokie klausimai irodytui kaz vienaip ar kitaip vaikui irgii tai yra kazkiek svarbu 😀

16. Nov 2009, 07:24

manau vaikui jokio skirtumo ar tevai susituoke ar ne, svarbu kad abu butu salia ir juo rupintusi.....bet 100 procentu pritariu agnei 😀 mes su vyru jau apie 10 metu kartu ir vis kokie "svarbus" reikalai trukdydavo susiorganizuot vestuves, todel dabar kai laukiame kleckiuko - tai butinai padarysim 😀

15. Nov 2009, 23:15

as manau kad jei santuoka tik paskatina vaikas tada reikia tuoktis. jei tuokiesi TIK del to ka zomes pasakys tada yra kvaila. taigi jei ruosiesi su tuo vyru gyvent augint vaikus tai reiktu ir susituokt. as manau kad santuoka yra reikalinga tiek tevams tiek vaikui. nors zinoma jei galvojam kad su tuo zmogum ilgai nebusim tik seip pagyvensim kol vaikas paaugs tada zinoma santuoka nereikalinga, kitos priezasties nekutr santuokos as nesuprantu 😀

15. Nov 2009, 22:31

Kaip manote ar vaikas geriau jauciasi tokioje seimoje kada teveliai yra susituoke?Tai yra tikra neteisybe vaikelis jaucia kada jo tevai gerai sutare ir jam nesvarbu ar jie susituoke.Todel mano manymu teketi del nestumo tiesiog yra kvaila😀cia tik mano nuomone parasykit savaja.