Tas nelemtas PMS..

03. May, 01:03

nesugalvojau i kuria kategorija rasyt,kur labiau tinka tai rasau cia.kaip jus mielosios kovojat su tuoj PMS?Baigiu isprotet...mano dietai "ate" jau pora savaiciu,sluoju saldytuva,irzli,pikta esu..nu zodziu ragana tapau,o ne mama ir zmona.gal yra cia tokiu raganikiu kaip as?

20. Jul 2010, 15:13

o as suzinojau, kad padeda nakvisu aliejus, dar tik antra diena geriu, pazesim ar pades😀 labai tikiuosi😀

09. May 2010, 14:47

bimbalaura,man darniausiai nuotaiku kaita.tas pyktis,neviltis,va kas mane labiausiai pjauna.

06. May 2010, 19:15

tai,va,bet man ne kiekviena menesi taip ziauriai buna.o tau laura1116,kiekviena?

06. May 2010, 16:07

bimbalaura ir man tas pats iki kokios 15h galiu nevalgyt,net bloga apie maista pagalvot o vakare alkio priepoliai.

06. May 2010, 15:42

jetau mergaites tas pms neapsakomai bjaurus dalykas..man savaite pries prasideda nemigo naktys,sirdis maskatuoja,nugara,pilva,krutine skauda.tada jau pikta ant viso pasaulio bunu,ir draugas kencia labai,poto gaila buna juodai jo,kaip ir tau laura116.apie valgyma tai labiausiai traukia vakare valgyt,tada saldytuvas neuzsidaro.sedatif pc paciulpiu vis ir validolio karts nuo karto reikia,nes silpnumo ppriepuoliai istinka.o susirgus dar blogai buna pora dienu,nes 1 dienas sergu ypac gausiai...

04. May 2010, 15:31

galim pykti nepykti, bet saves turbut nepakeisim, tik galim bandyti kontroliuoti emocijas😀

04. May 2010, 15:10

bet tai kaip sunku tada ir mum paciom ir aplinkiniam. kad ir kaip noreciau,negaliu valdyt savo blogos nuotaikos ☹ taip gaila vyro,kaip pagalvoju,juk jis niekuo nekaltas...bet tai gamta irgi sutvarke nenormaliai..mane taip pyktis ima,kad taip organizmas tvarkosi.

04. May 2010, 14:56

kai man buna PMS, tai geriau niekas tegul nesimaiso, nes bunu tikrai pikta, viskas erzina, pykstu del nieko. net save pagaunu, kad geriau reiktu nurimti, bet negaliu. vyras jau zino, kas man darosi, kai pradedu siauteti, tada jis tyli ir nesiarti, nes galiu apstaugti ir be reikalo.

03. May 2010, 21:53

labutis drauge 😘 vis pagalvoju kaip laikaisi,bet nedristu rasyt,sakau gal uzsiemus 😀

03. May 2010, 21:38

labas laurute😉

03. May 2010, 21:26

leja,o tu pastebek,kada tau taip buna,gal tai tikrai PMS.

03. May 2010, 21:25

aciu doovvile😀

03. May 2010, 21:22

Oooooiii kokios man būna PMS kiekvieną mėnesį 😃 +dar pauglystės hormonai 😃 :p Skauda galva, nugara,pilva,pikina širdi, visi nervina... uoi 😃 Bet viskas praeina ir vlė būna gerai 😉 Leja1 - nu tikrai, turit tokia gražia dukrytė, aks čia per depresijos pas jus?! Kad man šypsotumėtės 😃 😉 Sekmės 🌷 😉

03. May 2010, 21:08

na mano dukrytei jau vasara bus 2metukai, buna dienu kai jauciuosi tikrai gerai bet buna tokiu dienu kai atrodo kiekvienas zodis pykty kelia ir taip nervina atrodo visi galetu isnykt, na tik ne dukryte nes tik ji ir praskaidrina diena

03. May 2010, 21:01

leja,o gal tau depresija.buna kad ji ateina veliau,ne is kart vaikui gimus.pasitark su savo ginekologe

03. May 2010, 20:37

na taip yra rupesciu, dauguma sako kad ju vyrai atsalo o pas mus seimoj atvirksciai as jauciuos atsalus ir nezinau kodel☹

03. May 2010, 18:53

leja,bet db jau pavasaris,dziaugtis reikia.o gal paprasciausiai rupesciu turi.

03. May 2010, 18:50

na tik dukryte ir pakelia man nuotaika

03. May 2010, 16:21

tikrai l nenusimink.gal atsiras mamytciu kurios istveria ta pati ir patars kanors.tad sekmes

03. May 2010, 16:16

ne ne,mergaite,as jam paaiskinau kodel taip yra,nors tom dienom,tikrai ytampa jauciasi.o nuo PMS tie patys vaistai,kaip nuo meno pauzes,o jie laaaabai brangus.tai as ramevala geriu,

03. May 2010, 16:15

ne ne,mergaite,as jam paaiskinau kodel taip yra,nors tom dienom,tikrai ytampa jauciasi.o nuo PMR tie patys vaistai,kaip nuo meno pauzes,o jie laaaabai brangus.tai as ramevala geriu,

03. May 2010, 15:59

tikrai suprantu.o tu nebandei kreiptis pas gyditoju,gal ka padetu,patartu ka daryti tokiom dienom.jauciu vyras is namu iseina tuom dienom.

03. May 2010, 15:57

mergaite6,man PMS tikrai stiprus.tiesiog nebegaliu saves kontroliuot.atrodo,kad gyvenu juodam pasauly,kuriame visi kaip susitare mane nervina,atrodo,kad tam pasauly truksta oro,o po menesiniu viskas nusvinta vaivorykstes spalvom.toks mielas gyvenimas atrodo..po poros savaiciu vel tas pats ☹ per PMS raminamuosius geriu.bet kaip erzina toks dalykas.

03. May 2010, 15:48

leja,tokia grazia dukryte turi.reikia dziauktis gyvenimu ir vertinti ji.nes gyvenimas pralekia l greitai.sekmes.o laura man ir buna tokiu dienu,nuotaikos pasikeitimai.bet gal netaip smarkiai kaip tau.stiprybes...

03. May 2010, 13:11

na man ne pms bet tikriausiai pavasarine depresija, esu nepatenkinta ir pastoviai liudna

03. May 2010, 13:03

nesugalvojau i kuria kategorija rasyt,kur labiau tinka tai rasau cia.kaip jus mielosios kovojat su tuoj PMS?Baigiu isprotet...mano dietai "ate" jau pora savaiciu,sluoju saldytuva,irzli,pikta esu..nu zodziu ragana tapau,o ne mama ir zmona.gal yra cia tokiu raganikiu kaip as?