mamytes gal galit patarti,ka daryti. dazausi plaukus sviesiai. bet niekaip nenuima galu kaipkuriu ir saknu. gal padetu peroksido milteliai> atrodo plaukai tarsi sruogom baltai nudazyti o visi kiti geltoni.
mamytes gal galit patarti,ka daryti. dazausi plaukus sviesiai. bet niekaip nenuima galu kaipkuriu ir saknu. gal padetu peroksido milteliai> atrodo plaukai tarsi sruogom baltai nudazyti o visi kiti geltoni.
Labai geras variantas dar ira toks IRIDA sampunas duodantis atspalvi. Pati sviesinausi plaukur ir gavausi geltona, po to kai issiploviau galva tuo sampunu plauku spalva pasidare sviesiai ruda ir visas geltonumas dingo;}
teisingai kiekvienas dažymas ar šviesus ar tamsus vistiek kažkiek gadina plauką
oj o tu milteliu tai nepatariu niekam😃
pries kokius 4metus dazydavau pati plaukus taip sugadinus buvau,kad ziauru,tada pradejau lankytis kirpyklose,plaukai zymiai atsigavia jau 4metai kai nei kart pati nedaziau,o kirpykloj ir is sviesios tamsia tapau,bet kai pagimdysiu vel busiu sviesiaplauke.manau norint nepazeist plauku nu ar kuo maziau tai geriausia lankytis kirpyklose😀
taip ir reikes manau padaryti 😀 dekui visoms uz patarimus 😀 🌷
nueik i normalia kirpykla ir problema bus isspresta 😀 kiekvienas plaukas reikalauja individuolios prieziuros 😀
as naudoju ta melyna sampu\na kuris nuima geltona atspalvi bet jis man ne velnio neuima ☹
as atsviezinu karta per savaite.
as perku medinese sukosi...senko man geriausias..tik jis truputi sausina plauka...reikia atskiesti su vandeniu ir perskalauti.
nuti, o kas tas dalykas pilkintojas ir kur jo galima isigyti? As dazausi sviesiomis sruogelemis, bet po keletos sav. jos pageltonuoja
tik nejuokauk su milteliai!sues plaukus negyvai..nuo sviesinimo jie lieka tusciaviduriai tokie..oi,kaip sviesinimas kenkia.as irgi plondine...man dazo kirpykloje..saknis vienu tonu tamsiau dazo,tai atrodo naturaliai..o geltonuma pilkintojas nuima man.
as kas 5 sav. kakzur einu. Mano pacios plaukai tamsiai pilki, tai kazkaip nelabai gresmingai truputi ataugusios saknys atrodo 😃
nu nž, bet po kokių 2sav ta spalva jau ne tokia kaip iš kart, nors atvirai man pati gražiausia šviesi plaukų spalva😃o kai pasirodo tamsios šaknys....😀
as visad dazau kirpykloj ir nesigauna geltoni 😀
man irgi taip buvo nors visad dažau tik kirpykloj atsibodo ta negraži geltona spalva tai nuėjau pasikonsultavau ir nusitamsinau😃
manau taip i reikes padaryti, eiti i kirpyka. as girdejau ir kad tik saknis reikia su peroksidu o pacius plaukus 10min. 😀 o dazus atrodo neblogus naudoju.
arba eiti y kirpykla ten viska sutvarkytu graziai 😀
man irgi taip buvo. drauge nupirko peroksido miltelius, nusidaziau plaukus gerai kad tik galus. etiketeje parasyta jog laikyti 30min, o palaikius 20min plaukai eme svilti. taip ir nudege visi galai. geriau pirkti geresnius dazus kurie nuema ta geltona spalva ir islygina sviesiai per visus plaukus 😀
😀