sweikos mamytes esu jau 28 savaiteja,bet dar iki siolei negaliu suprasti kas vyksta su mano svoriu!! pries pastojima ir pirmus 3 men sveriou 75 kg,o ipusejus 5 men kazkurtai dingo 10 kg is pradziu labai isigandau bet daktare nuramino sake kad tai pasitaiko,tam kartui ir nusiraminou sendien jou 7 men mano svoris 69 kg o pilvo isviso nesimato tiesiog atrodou skanei bei sociai pavalgius.niekas manimi netiki kaip pasakou kad man jou 7 men geriousiu atveju duoda 4 men. rnbet kas svarbiause kad esu tingine tik valgou ir guliu lovoi prie pc. ar kam dar buvo toke panasi situacija? labai noreciou gauti sioki toki patarima.
Mano mama peiaugo 7kg su manim,as gimiai 3500kgplius vandenys ,namo ji gryzo su savo svoriu buvusiu,jai turiu foto kompe imesiu butinai koks as burbulas buvau,kokia db esu 😉
Oj merginos nesijaudinkit del svorio,5men as vos kelis kg priaugau,saldytuvus stumdziau mikrobanges kelnojau ir vargo nemaciau 😃bet va paskutiniai menesiukai+20 kai dejo i virsu net gera dares,po norvegiskus
kalnus laipiojau,masciau kaip cia greiciau pagimdzius ir kad tas svoris dingtu..deja gimdziau laiku sverdama 75 kg kagi gryzus namo neprireike ne menesio kai sveriau 45kg😀ir mano mazoji gime visiskai sveija ,ir nesvarbu kad as priaugau svorio veliau negu kitos...
man 5menesiukai bet pilvukas dar mazas.pries pastojima sveriau 58,poto svoris krito iki 52,nes daug vemiau,dbr 57 😀 gyd sako,kad pilvas mazas kad gera presa turejau,nes kaip ir mano mama sportavau.. 😀 o kiek dar priaugsiu,bus matyti 😀
ooo as irgi maniau , kad man cia kazkas ne taip , jg svoris neauga 😀 kai pastojau numeciau kelis kg ir jie dar pilnai nesugrizo, nors jau 29 savaites😉 bet klausiau net daktares ar nieko tokio cia, o ji nusijuoke ir pasake, ko cia pergyveni, jei vaikutis auga gerai😉 nors apetitu ir nesiskundziu , bet valgyt per daug irgi nesinori 😀
ale jau maziukai pilvukai kokie, net neina ptiket kad ten tiek savaiciu :O
man irgi nebudavo taip jok norejosi valgyt isvis neee.manau kiekvienos nestumas skirtingas.maniske gime 2,933kg.o isvaziavom su 2,700kg..tad buvom kudutes.bet nieko blogo.as dabar net dziaugiuosi,jok nepriaugau daug svoriu😀
Na as apetitu tikrai nesiskundziu,bet nera man to kad uzsimanau ko nors ir nors tu sprog as zyziu kol negausiu😀
na jo nustebinot panos.. as jou galvojou cia man kazkas negerai..o pasirodo tai visai normalu. 😀
tik va keista kad as nuo pat pastojimo nevalgou daug nera tokiu dalyku kad uzsimanou ir privalou kazka gauti net kaip tik atvirksciai vyras visada turi siulit kokio sokolado ar rougintu kopustu nes pati nieko nenoriu tuo labiou valgou tik karta ar du i diena ir man sociai to uztenka.
😀
Aš irgi kudute, tai nemanau, kad daug priaugsiu.. Dabar prasidėjo 6 mėn ir tepriaugau 3kg, kažin kaip bus toliau 😀 Svarbiausia, kad leliukui viskas gerai būtų..
uzklydau ir as i sita temele....mano situacija su pirmu nestumu buvo panasi....pilvo nesimate visiskai :/ o kas liecia svori tai ji meciau iki 5nestumo menesio....tada tik pradejo jis augti....seip ne taip valgydama daug daug daug 😃 iki nestumo galo priaugau 10kg......ir visi sie kilogramai per paskutinius du menesius!!!!nenescia visad sverdavau 59-60kg o gimdyt vaziavau su 70kg 😃 o kai atvaziavau gimdyt (dare cp) tai nieks netikejo kad man visi 9menesiai 😃 pilvas buvo net labai mazas! 😀 o gime didelis vyrukas 😀 3790gr ir 55cm 😀
beje, 28 sav pilvuko net neturiu foto, va čia, 30 saavaitei ar įpusėjus ar prasidėjus, neatsimenu 😀
sveika, prajuokinai, radai dėl ko pergyventi, pažiūrėk koks mano pilvas buvo gimdymo rytą, čia aš nusifotografavau valanda prieš prasidedant gimdymui ir buvo jau pilnos 41 savaitės, nes pernešiojau 😀 ir pagimdžiau 3,9 kg mergytę 😀
Na as jau irgi nelabai isivaizduoju save be pilvo😀 Jauciu keistai atrodysiu pati sau😃
pamatysit kaip keista bus be pilvo, as tai net kartais pasiilgstu 😀 gryzus is lig dar iproti turejau glostyt pilva 😃
Justger as irgi is lovos pati neatsikeliu,as dabar kaip ta meskute kuri per stora 😃
oj happy tu man primeni mane.nes pas mane pilvuko irgi beveik nebuvo.tik,kad as sveriau iskart nedaug.pries pastojant 56-57 popirmus menesius net numeciau.o isviso priaugau per visa tik 🤓9kg. l pergyvendavau.verkdavau.bet gyd nuramino.sake jok bus nedidele mergaite ir viskas.dar buna jok vaikas isitaiso labiau i vidu...tai ir pilvukas nebuna didelis.tikrai nepergyvenk.kaip man sakydavo tik dziaukis jok neisiputei.nes atsiranda strijos ir sunku po to pilvo stangruma susigrazinti.as jau po gimdymo kaip metai.nei vienos strijos,ir pilvukas vel tvirtas,kaip ir pries gimdyma.tad sekmes...
man paskutines dienos jau o pilvukas nera labai didelis visi sako kad papilnejau is veido...dabar jau net prsdejo svoris srist seniau per men priaugdavau 2kg dabar per sav numeciau 1,2kg.
as atsimenu mane is lovos stumdavo nakty nes su didziausiom dejonem bandydavau atsikelt 😃D
Ziaurei sunku,be vyro pagalbos net apsireng negaliu😀 Vakar vaziavom i svecius tai lipdama is masinos ustrigau tai vyras turejo pastumt kad kojos zeme pasektu😃
lafe nesunku vaiksciot? as tai kaip kamuoliukas puskuodavau 😃
aciu panos uz patarimus tikrai begalo jaudinausi deal savo svorio.. tikriausei mazylis yra sveikas kaip ridikas 😀) na nieko gal dar issipusiu laukiu nesulaukiu dar menesiuko labai idomu kaip atrodysiu 8 men. 😀
As per pirmus 4menesius meciau svori nors valgiau gerai o dabar va 38savaites pabaiga o as kaip drambliukas privalgus 20kg😃
o as priaugau isvis 20 kg ;] gerai kad jau atsistate beveik svoris 😃
Matyt toks tavo nestumas, taip ji priima organizmas, mano sesuo su pirmuoju priaugo 12kg, svorio taip ir nenumete, pastojo vel, su antu nestumu svoris tik krito ir gale nestumo priaugo tik 3kg, mergyte gime virs 3kg ir 56cm. Visko pasitaiko😀 man paciai tik pradzioje krito svoris,bet nezymei, o po to ataugdavo...
Nesijaudink palauk dar,kai mano sesuo buvo nescia su pirmu vaiku tai pas ja toks pilvukas buvo astuntam menesi jos anyta is proto ejo sake katina pagimdys o pagimde sveika mergyte 52cm ir 3.200kg😀
dar du menesiukus palauk, man atrodo kaip issipusi tai issipusi 😀))) idomu butu pamatyt tave 9 men ;] man drauge kai laukesi irgi 5 men man pasirode sako paziurek, sakau sustorejai 😃D sako ne man jau 5 men... ne tu vienintele kudute nestumo metu;] dziaukis lengviau vaiksciot , o ne kaip as pumpuska buvau, sunku net pasilenkt budavo ;]
mano 7 men pilvuko ft
sweikos mamytes esu jau 28 savaiteja,bet dar iki siolei negaliu suprasti kas vyksta su mano svoriu!! pries pastojima ir pirmus 3 men sveriou 75 kg,o ipusejus 5 men kazkurtai dingo 10 kg is pradziu labai isigandau bet daktare nuramino sake kad tai pasitaiko,tam kartui ir nusiraminou sendien jou 7 men mano svoris 69 kg o pilvo isviso nesimato tiesiog atrodou skanei bei sociai pavalgius.niekas manimi netiki kaip pasakou kad man jou 7 men geriousiu atveju duoda 4 men. rnbet kas svarbiause kad esu tingine tik valgou ir guliu lovoi prie pc. ar kam dar buvo toke panasi situacija? labai noreciou gauti sioki toki patarima.