Sveikos mamos, gal kurios buvot su mažiukais Šventojoje prie jūros ir gal galit patarti, kur galima patogiai ir pigiai išsinuomoti namelį:)
Sveikos mamos, gal kurios buvot su mažiukais Šventojoje prie jūros ir gal galit patarti, kur galima patogiai ir pigiai išsinuomoti namelį:)
galiu duoti ten kur buvau as 868497442
tai va as jau po atostgu😀tikrai sauniai praleidau laika kaina 4 asmenims 160lt parai,su visais patogumais viskas irengta naujai ,siuolaikiskai,dar para ilgiau buvom tai perkele i kita namel uz 130lt ,taip pat su patogumais tik tik truputeli paprasciau,bet seimininkai tikrai malonus,supratingi,uzdaras kiemas ,tai su vaikuciais labai gerai ir nera viskas toli.
mes penktadieni vyksime i sventaja,nuomavomes nameli,nuotraukos idetos tai tikrai sauniai atrodo yra ir virtuvele ir terasa kur pasedet ir vaikams jei didesniems,yra kur pazaist,manau tikrai turetu but gerai.
Ką galėtumėte parekomenduoti? būtent Šventojoje netoli centro? važiuosime su dviem mažiukais?
Jei vaziuoju i Sventaja, tai visada pas "Vila Inga". Labai maloni seimininke, uzdara teritorija.Su visais patogumais.Man ten poilsis patinka.Gali kambari nuomotis su virtuve,bet jei ka virtuve yra bendra, kurioje rasi visus butinus virtuves "rakandus"
buvau pries pora savaiciu tai uz para 30lt mokejau 1asmeniui,nuosavam name,o siaip tai sociai tu siulytoju yra,galima ir vietoj pasiderinti,is tolo su plakatais mojuoja😃kotedzose irgi teko pernai buti,internetu rezervavom vietas,buvo kaina nurodyta 200(palangoj)bet i vieta kai nuvaziavom tai pati seimininke 20lt nuleido
jei vaziuotumet vidury savaites man atrodo imanoma ir nuderet kaina😀]
sveikos nera labai pigu bet tikrai patogu rastiniuose nameliuose www.nameliaisventojoje.lt
mes vaziuosim i kotedzus, pernai kaina uz para 2 asmenims buvo 120lt., o siemet per paty karstymety 180lt., bet vistiek vaziuosim 👍
sveika,mes tik sia vasara ptys su mazyliu pirma karta vaziuosim,bet issinuomavom karavana ten kur visko yra ir vanduo ir vituve ir dusas,patys ten nebuvom radom internetu vaziuosim ziuresim,bet kaina 135lt.para
Sveikos mamos, gal kurios buvot su mažiukais Šventojoje prie jūros ir gal galit patarti, kur galima patogiai ir pigiai išsinuomoti namelį😀