Sužadėtinis pabėgo

28. Feb, 12:07

Sveikos būsimos mamytės:) aš tai pat esu ta laimingoji, kuri laukiasi leliuko (17sav.), viskas būtų labai smagu ir džiugu, deja yra vienas minuselis, kuris šiek tiek liūdina:) Gyvenome su draugu, pasipiršo, palnavome kraustytis į savo būsta...mintys apie vestuves, pasvajodavome ir apie vaikus (labai myli..bent jau taip atrode...dabar viskas "tik atrodė")...ir vat netyčiukas, pastojau ir tik tada supratau su kokiu žmogumi gyvenau ir kiek daug visokiu negerų dalykų nemačiau. Likau viena, atsieme žmogus viską ką buvo davęs, pasiūlė abortą jis ir jo šeima - o atrodė toookias vertybes gražias šeimoje turi..:) gal yra daugiau tokiu merginų? Esu baigusi universitetinį, bakalauras tarptautinis, geras darbas (buvo, tik išėjau norėdama keisti ir sužinojau,kad laukiuosi) :)) manau tikrai nepražūsiu, bet kartais norisi pasišnekėti su panašaus likimo merginomis, kad ir kiek opimizmo ir džiaugsmo būtų, kartais užpuola ir liūdnesnės mintys:)

07. Apr 2013, 13:01

galesim 😀)

07. Apr 2013, 12:28

Na reikia gyventi toliau, juk del vieno vyro gyvenimas nesibaigia😀 todel reikai gyventi toliau ir siekti savo svajoniu..zinoma buna ir labai sunkiu akimirku, bet jas ishgyveni, supranti, kad taip yra teisinga ir, kad taip turi buti, tada ir palengveja😀
Giedrepaulius, gal orams kada atshilus reikes kavytes ishgerti😀 aishku, jei tie orai teiksis atshilti😀)

02. Apr 2013, 14:38

Saunuoles Manytes,kad nepaluzot ir einat i prieki iskeluiso galva,mano santuoka laiminga,kol kas,bet niekada nesakau niekada,maniskis zino,kad isdavystes neatleisciau.tad ziuresim kaip bus Mum kai gims trecias kleckiukas....

31. Mar 2013, 19:41

Rhteigiama as esu is klaipedos 😀

31. Mar 2013, 19:41

Kai vyras isvaziavo i Svedija 3 menesiam ir poto grizo,viskas pasikeite bet aisku buna visko.dabar uzsiima su vaikeliu ir zaidzia,bet kartais noreciau gyventi tiktai dviese su suneliu,tie 3 menesiai buvo labai geri niekas negadindavo nuotaikos veikdavom ka norim ir kada norim 😀

30. Mar 2013, 22:54

Akvileee, aciu😀 teko daug daug daug dirbti su savimi ir dar dabar dirbu labai stipriai😀 pasirodo, kad toki poziuri ir gyvenimo buda ishvystyti reikia daug pastangu, darbo ir net jegu, bet po to ateina dziaugsmas😀 O cia yra gal Klaipedieciu mamyciu?

30. Mar 2013, 22:49

rhteigiama saunuole, tavo poziuris turetu but pavyzdys visoms patiriancioms issiskyrima 😀 smagu girdet kad gerai laikaisi 😀 tau taip pat graziu svenciu 😀

30. Mar 2013, 22:45

Akvilee, truputi bendraujam, taciau ne mano iniciatyva, bendravimas ir domejimasis jau yra tik jo reikalas😀 Giedrepaulius, zinok as ir iziuriu daug pliusiu, pagalaiu radau laiko sau, pradedu suprast kas gyvenime svarbu, ko noriu, mokausi save mylet ir gyvent taip, kad kiekviena diena neshtu tik dziaugsma!😀 tad, kartais turbut reikia tokiu sukretimu, tam kad tobuletum ir atsivertu dar geresnes galimybes, suprastum, kad tu esi pats svarbiausias zmogus, o kai tai supranti visa kita ateina ir taip😀 Na, o tau taip pat mazhiau demesio manu ir "shokinejimui" aplink vyra, o kuo daugiau demesio sau, savo groziui, savo vaikuciui, saves tobulinimui, tik tai gali uztrukti metus ar net ilgiau, kol taps naturalia gyvenimo busena😀) beje, Giedrepaulius, ar dabar situacija jau geresne? 😀 vat, filosofija kokia mano dabar, ir viskas tik i gera, kai uzdaromos vienos durys, visada atsidaro dar kelios, bet tik nuo musu priklauso po kurias eiti pasirinksime! Graziu Sv. Velyku, mamytes 😀

30. Mar 2013, 22:45

Nelabai gavosi pasakyt ka norejau,kartais jau geriau isvis jokio vyro negu tokie kuriems buna dzin 😀

30. Mar 2013, 22:28

rhteigiama o zinok visuose dalykuose galima izvelgti pliusu,gal ir gerai kad busi su vaikeliu dviese visa save galesi atiduoti mazyliui,o tose seimose buna ir taip kad gyvena su teveliu bet isai neegzistuoja vaikelio gyvenime,mums taip buvo kokius puse metu,galima taip sakyti kad auginau vaika viena vyras tik finansiskai egzistavo,vaiksciodavau viena su mazyliu namie budavom vieni 😀

30. Mar 2013, 21:41

spurga man 10 savaiciu 😀

30. Mar 2013, 21:18

kiek jumsavaiciu akvileee'?

30. Mar 2013, 21:11

rhteigiama tai kaip dabar klostos santykiai su tevu? ar bendraujat? 😀 smagu kad pati gerai jautiesi, saunuole! 😀

30. Mar 2013, 18:11

Sveiko, merginos😀 Ilgai nesulaukusi atsakymu jokių buvau nustojusi tikrinti forumą😀 Ačiū jums visoms už gražius žodžius, tai dabar labai svarbu😀 O aš jaučiuosi laaabai laiminga, turbut tikrai viskas taip turėjo būti, nes viskas eina tik geryn...teisingai yra sakoma, kad kai užsidaro vienos durys, būtinai atsidarys kitos😀 Sėkmes ir jums, mamytės!😀

30. Mar 2013, 12:34

svarbiausiai neleisti uzvaldyti saves blogom emocijom 😀 nors pas mane irgi sudetinga situacija su vaikelio teciu, bet stengiuosi mazyliui perteikti tik teigiamas emocijas, stengiuosi nesinervuoti, neliudeti, tiesiog leidziu viskam plaukti pasroviui 😀 baisiausia jau isgyvenau, kai turejau atlaikyt spaudima darytis aborta, dabar jauciuosi stipri ir nesijauciu vienisa 😀

30. Mar 2013, 09:43

Labas nevertas jis Teciu vadintis jei taip pasiule,as laukiuosi trecio,pastojau netycia,mum 35 savaites,vyras dar nezinojo,kad laukiuosi,kai nuejau pas ginike.....Kai gryzau pasakiau jei nenoresi kad gimdyciau suprasiu,bet as nusprendziau kad noriu to leliuku....nes jau du turim,pametinukai....Bet pasirodo jis suregavo teigiamai,pasirodo norejo jis visad triju vaiku,tik nedryso prasyti trecio,sako gal nenori pati,uz mus nusprende kazkas is auksciau...😀sekmes Tau,ir dziugu girdeti,kad nepabugai buti vienisa mama,tikiu kad atsiras zmogus kuris myles Jus abu,juk sakoma ne tas kas padare o tas kas uzaugino....

30. Mar 2013, 01:12

.....Mieloji,kad ir kaip sirdele draskytusi nerasdama atsakymu.....Tu busi Dievo apdovanota....Patikek manim 😀) Gyvybe kuri Tavyje yra visa ko naujo pradzia..... O ,,tetis,, .... jis neuzilgo supras ,kad padare didziausia klaida savo gyvenime,kurios kalte persekios ji laaaabai ilgai ir skaudziai....... Bet,zinai ,nesmerkim jo ,juk jis Tavo leliuko tetis .....Sekmes Tau viskame kame😀)

29. Mar 2013, 21:47

neverta liudeti del tokiu dalyku, dabar turi patirti pati nuostabiausia jausma pasaulyje, as kai suzinojau apie nestuma palaikymo sulaukiau tik is savo mamos, mano draugas nebuvo patenkintas ir irodenejo, kad reik darytis isvalyma, nes kolkas nera salygu ir pan... darbo neturiu, nes nesenai gryzau is UK, bet manau kudikiui nieko netruks, nes stengsiuos is visu jegu 😀 jei tave paliko draugas pats kaltas, tai jis liko vienas, o tu juk nelikai viena 😀 ateis laikas kai jis susipras, tik kazi ar nebus per velu, o siais laikais vienisos mamytes gyvena normalu gyvenima ir sulaukia pakankamai demesio is vyru, tad susirasi kas myles tave, o kartu ir tavo mazyli 😀

28. Feb 2013, 12:07

Sveikos būsimos mamytės😀 aš tai pat esu ta laimingoji, kuri laukiasi leliuko (17sav.), viskas būtų labai smagu ir džiugu, deja yra vienas minuselis, kuris šiek tiek liūdina😀 Gyvenome su draugu, pasipiršo, palnavome kraustytis į savo būsta...mintys apie vestuves, pasvajodavome ir apie vaikus (labai myli..bent jau taip atrode...dabar viskas "tik atrodė")...ir vat netyčiukas, pastojau ir tik tada supratau su kokiu žmogumi gyvenau ir kiek daug visokiu negerų dalykų nemačiau. Likau viena, atsieme žmogus viską ką buvo davęs, pasiūlė abortą jis ir jo šeima - o atrodė toookias vertybes gražias šeimoje turi..😀 gal yra daugiau tokiu merginų? Esu baigusi universitetinį, bakalauras tarptautinis, geras darbas (buvo, tik išėjau norėdama keisti ir sužinojau,kad laukiuosi) 😀) manau tikrai nepražūsiu, bet kartais norisi pasišnekėti su panašaus likimo merginomis, kad ir kiek opimizmo ir džiaugsmo būtų, kartais užpuola ir liūdnesnės mintys😀