Susimušėm dantuką

17. Dec, 08:49

Sveikos mamytes. Pries gera savaite mano beveik treju metuku dukryte griuvo ir prasiskele apatine lupyte is vidaus, buvome pas burnos chirurga, israse vaistuku kuriais tepem lupyte, sugijo greitai, bet va islindo kita beda, siandien pastebejau kad mano dukrytei juoduoja virsutinis priekinis dantukas ir truputi kliba. Kai buvom pas gydytoja, ji apziurejo tik apatinius dantukus ar nekliba, o virsutiniu net neziurejo, nes aisku nezinojo su kuriais dantukais prasiskele ta lupyte. Gal kam buvo panasi situacija su pieniniais dantukais? siandien sestadienis, tai net nerandu sau vietos iki pirmadienio kol galesim kreiptis pas stomotologa. Parasykit jei kam buvo panasi situacija.....

18. Dec 2011, 17:39

mano panai buvo 7m,kai partrenke masina ir bebeik ismuse laimei pienini dantuka,tai gyd istrauke.po to ilgai nedygo,bet kai isdygo toks truputi buvo pageltes,tai mes vaiksciojom pas stom ir mums balino

18. Dec 2011, 17:20

Butinai vaikuti nuveskite pirmadieni pas stomatologa jei jusu mieste nera budincio savaitgali

18. Dec 2011, 17:19

Labukas.Turejau jau tokia situacija.Tik mano mazyliui buvo vos 1.5m. Ta dantuka reikia pasalinti.Mes nuvedeme pas stomatologa ir mums pasake, kad tas priekinis virsutinis dantukas yra suskiles ir ji butina salinti.Kitaip suges kiti esantys salia.Be to vaikuciui skauda.Tai mums ji istrauke.Dabar sunui 7 metukai.Uzaugo naujas grazus dantukas. Sunus lupa prasiskele i vonios krasta. Gerai kad tada ji istraukeme.

17. Dec 2011, 20:49

Sveikos mamytes. Pries gera savaite mano beveik treju metuku dukryte griuvo ir prasiskele apatine lupyte is vidaus, buvome pas burnos chirurga, israse vaistuku kuriais tepem lupyte, sugijo greitai, bet va islindo kita beda, siandien pastebejau kad mano dukrytei juoduoja virsutinis priekinis dantukas ir truputi kliba. Kai buvom pas gydytoja, ji apziurejo tik apatinius dantukus ar nekliba, o virsutiniu net neziurejo, nes aisku nezinojo su kuriais dantukais prasiskele ta lupyte. Gal kam buvo panasi situacija su pieniniais dantukais? siandien sestadienis, tai net nerandu sau vietos iki pirmadienio kol galesim kreiptis pas stomotologa. Parasykit jei kam buvo panasi situacija.....