Stuburo išvarža / operacija

19. Feb, 12:01

Sveikos, gal kuri esate susidūrusi su šia problema? Gal kurią operavo? Pas mane rado išvaržą, paskyrė operaciją, dabar prisigalvoju visokių nesąmonių, truputi nervinuosi, bet kad jau viskas išbandyta, tai tikiuosi, kad bent operacija man pagelbės :) Gal galit pasidalinti ir savo pažistamų savijauta po operacijos :)

19. Feb 2014, 14:42

Mane dabar gal labiausiai erzina ta mintis, kad zinau kada operacija, nors dar menesis virsaus, bet vakare pries miega jau matau kaip mane operuoja 😀 idomu ir kiek laiko reikes reabilitacijai, nes vaikais vistiek kazkiek turesiu rupintis, suprantu, kad kelt nieko negalesiu, mankstos ir tures but kasdienybe, buvo, bet kai naudos jokios nepajauciau tiesiog emiau tingeti, jei po operacijos nebeskaudes taip kaip dabar, manau draugausiu siu manksta tikrai 😀

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 19. Feb 2014, 12:51

Mano mama turėjo dvi stuburo išvaržas ir abi operavo. Viena apačioje, kita prie kaklo. Aišku, buvo ilgas laikotarpis po operacijos atsigavo, važiavo į reabilitaciją, bet nebekankina tie žiaurūs nugaros skausmai, taip kad į gerą. Kiek ji gilinosi - skausmo blokados tai labai laikinas dalykas.
Svarbiausia po operacijos neapsileisti ir mankštintis, stiprinti nugaros raumenis. Ji to nedarė, tad pasekmė - dar viena operacija. (čia mano asmeninė nuomonė).
Nesijaudinkite - viskas bus gerai, o paskui jausitės geriau!