Spuogai nėštumo metu

26. Apr, 10:40

Ar yra kas turejo sia problema? Kaip gydetes? Mano visas veidas, nugara ir krutine isberta..Jauciuosi it paaugle. :)

29. May 2011, 21:32

tikiuosi, kad bus naudingi 😀, nes man jie lb padeda

29. May 2011, 16:12

Reiks pasidometi. 😀 Aciu labai! tikiuosi pades.. 😀

29. May 2011, 16:05

siaip as visada turedavau tureti recepta ir darydavausi universitetineje vaistineje vilniuje, siaip gali isigyti tuose kur juos sumaiso t.y pagamina vaistinese...

29. May 2011, 15:56

o cia konkrecioje vaistineje ju galima rasti ar bet kurioje ?😀

29. May 2011, 15:35

rasiau 😀 vad. laevomycetini, bet zinai kas man padejo tai nereiskia , kad stebuklas, taciau pameginti galima 😀, a dar esu kelis kartus dariusi medaus ir silicilo antibakterine tokia kaukyte tai nieko toks poveikis 😀

29. May 2011, 15:32

palauk, o rasei tu miltuku pavadinima? (atsiprasau jei pamirsau, bet mano nescios atmintis ni kokia) 😀

29. May 2011, 15:30

nzn man tai tie miltukai issigelbejimo priemone buvo ir db dar kada koks vienas kitas isoksta, nakciai pasitepu...

29. May 2011, 14:07

Tai cia faktas! Bet man gydytoja sake, jog visi dermatologai vers beda dabar nestumui ir jokiu budu ju negydyti paaugliams skirtomis priemonemis...

29. May 2011, 12:56

man per nestuma taip pat ju padaugejo, jie didesni ir skausmingesni, ir paspaust ju neina 😀 jauciu tai hormoniniai 😀

29. May 2011, 12:35

prisiskaiciau apie situos visus aliejus, tai susigundziau ir isigijau rutulini nuo spuogu ir kita grynai tik alieju. Ten rase jog garinimui labai gerai, ar kai kudikis maziukas ant radiatoriu galima uzlasinti del kvapu... 😀 Bandysiu dar siandien pagarinti su ramunelemes, jos kazkiek padeda nuo uzdegiminiu situaciju...

29. May 2011, 11:55

arbatmedzio aliejus, buna skysti jo poveikis daug geresnis, nes aliejai jie irgi riebalina odyte..

29. May 2011, 11:52

rytoj tureciau gauti arbatmedzio alieju, ir veidui rutulini piestuka.. tai gal jie kazkiek pagelbes...

29. May 2011, 11:22

tai va apie tai ir kalbu, kad silicilas nudegina ir palieka randelius... tai ne sprendimo budas.

29. May 2011, 10:56

Reiks pasidometi. Nes tas silicilas man nusausino oda, ir dabar kaip ir lupasi.. o nusilupusi palieka paraudimus..

29. May 2011, 08:54

siaip man nepatare naudoti silicilo spirito, nes jis nudegina ir didesne tikimybe, kad toje vietoje liks randelis, universitetineje vaistineje man ir skysti padarydavo specialu spuogeliams valyti, taciau jo pavadinimo nepamenu, nes man didesni teigiama poveiki turejo milteliai tai skysti sunaudojau, o paskiau jam recepto ir neprasydavau..

29. May 2011, 08:51

nea su tais milteliais nereikia gerti jokiu antibiotiku...

28. May 2011, 21:45

ramisiene, nee tokio berimo niekada nesu turejusi. Pries sirgima budavo vienas kitas, bet jie isnykdavo vos tik patepus silicilo spiritu... linuuute, o su tais milteliais nereikia antibiotiku gerti? nes man siule irgi kazka panasaus, bet poveikis butu tik tuo atveju jei ir antibiotikus gerciau... bet esu nescia tai man tokie variantai netinka... ;/

28. May 2011, 19:36

Sveikos merginos, man kai atsiranda spuogeliai (nors db nestumo metu tik vienas kitas isdygsta)as juos patepu arbatmedzio skysciu ir uzdedu milteliu, kuriems reikia gydytojo recepto ir padaro juos vaistinese.. vad. laevomycetini, tai man jie padeda, spuogeli dziovina, o ir kaukytes su tais milteliais galima pasidaryti .. o kitu priemoniu stengiuosi nenaudoti, kaip pieneliu ir pan, kurie riebalintu.. taip pat retkarciais naudoju ekolog, zalia moli is ekopievos.lt, kauke, tai lb gerai sutraukia ir spuogeliai savaime praeina...

28. May 2011, 14:17

o iki nestumo buvo?

28. May 2011, 08:31

kad neeee... net su rankom stengiuosi neliestu, tik su vata ir pieneliu pravalau veida... esme ta kad tie neplinta pas mane... ant veido sonuose zandu jie yra ir ant peciu...

27. May 2011, 22:50

o gal tu juos spaudai ir taip uzkreti oda ir todel jie plinta?

24. May 2011, 10:40

man tyre kepenu veikla (kraujo tyrimas), nes jei sutrikusi tuomet aiski priezastis del spuogu. Bet viskas labai gerai su tomis kepenimis. Tai reiskias arba beria nuo maisto, arba oda uzkresta... orlanda, pas mane tas pats..net randai lieka po spuogu..visi peciai randuoti, smakras, zandai... ☹ o naudoju tik silicilo spirita, pieneli veidui valyti ir kokosu alieju toms vietoms kur issausina spiritas... lyg ir nebekyla spuogai, bet ir negyja...

23. May 2011, 22:22

jai sakot kad cia tie patys hormoniniai spuogai kaip ir pries menesines, tai as begsiu pirkt arbatmedzio aliejaus, jis man vienintelis padedavo...vaistinej parsiduoda, toks su rutuliniu dozatorium, labai patogus naudojimas, apie dvidesimt kelis litus kainuoja ir ilgam uztenka 😀

23. May 2011, 18:05

gerai butu ,kad butu tik spuogaias nebezinau ne ka bedaryt mano visas veidas tiesiog zaizdom eina panikuoju jau☹

10. May 2011, 16:45

Aš irgi šią problemytę turiu.. Visas veidas, ypatingai smakro vieta, nugara nusėta spuogeliais.. Bet nieko nepadarysi, nėštumas daro savo, greit viskas baigsis.. 😀

10. May 2011, 16:38

Tai man sakė,kad po nėštumo viskas susitvarkys 😀

10. May 2011, 15:51

o as siandien suzinojau, kad paugliskais spuogais ismeto tas, kurias paberdavo pries sirgima, nes hormonu ir riebaliniu liauku veikimas nestumo metu ir pries menesines tas pats. Tik tiek, kad nestumas trunka ilgiau nei savaite... 😀

09. May 2011, 12:41

Aš tą talką užsisakiau iš oriflame 😀

28. Apr 2011, 18:15

gal galit firmas parasyti? pasidomesiu. 😀 as kol kas nebetepu nieko, ir kas valanda su silicilo spiritu patepu...

27. Apr 2011, 16:26

O aš tepuosi kūno talku

1 2