Sportuokime kartu!

31. Mar, 01:44

Sveikos mamytes:) dažnai paskaitau, bet pirmą kartą rašau:) papasakosiu savo istorjią, Esu jauna mama, mano vaikui dabar 1,2 metukai. Visada buvau nepatenkinta savo figura, nereikalingais kg, todėl vis ieškojau naujų dietų, bandžiau įvairius būdus. Kol atradau sportą. Prieš pastodama sportavau 4 metus, (keičiau klubus , treniruotes, trenerius itt) . Radau tą auksinį viduriuką:) po gimdymo numečiau 12kg:)))) (BEt dar toli iki tobulumo:)))) be badavimų ir dietų. o tik tinkmai sportuojant ir derinant maistą:) ir norėčiau pakviest Jus sportuot kartu:) GEri treneriai daug kainuoja, sporto salėje reikia žinoti ką darai, kad sulėknėti o "neprisikočioti":) todėl siūlau Vilniaus mamytėms sportuoti kartu:) 3 kartus per savaitę po 1h 30min ( tai optimalus laikas) Be svorių, be šokinėjimų, naudojant gerus senus bazinius bet VEiksmingus pratimus padailinti būtent moterišką figūra:) Visa organizacija užsiimsiu aš, jei tik atsiras norinčių. Užsiėmimai vyktų kažkur tarp pašilaičių ir karoliniškių. vakarais. Kainuotų 60-70 lt (viskas priklauso nuo to kiek bus norinčių, tada susitarsim ir dėl laiko, vietos itt) beje pirmas susitikimas bus nemokamas ten viską išsamiau paaiškinsiu. sportas tai ir gera nuotaika, ir sveikata ir puikus poilsis:) ypač mamytėms:) o dar ir dailios kūno linijos:) stangri oda;)

11. Mar 2013, 22:21

Šių metų kovo 18 d. (pirmadienį) Naujosios Vilnios kultūros centro šokių salėje
vyks nemokamas pažintinis Linedance užsiėmimas.
Renginio pradžia - 19.00 val.
Renginį veda trenerė Diana Petkuvienė.
Jei Jūs rūpinatės savo sveikata,
Jei Jums patinka muzika ir šokis,
Jei norite įsilieti į šaunų kolektyvą...
ATEIKITE!
Čia šokti gali kiekvienas! Šokių partneris nėra būtinas.
daugiau apie šiuos šokius rasite tinklalapyje:
http://dianalinedance.weebly.com/

08. Feb 2013, 15:18

Sveikos, man labai sunku buvo prisiversti po gimdymo sportuoti tad irgi pradejau ieskoti drauges, matau kaikas is jusu irgi iesko 😀 Taigi, radau www.kooperuokimes.lt svetaine, ten ne tik su kuo sportuoti, bet ir su kuo sokti galima rasti. Dabar mano pilvukas jau mazeja 😀

04. Jul 2012, 21:25

man dietologe sake kad geriausia begiot kasdiena po 40 min.bet kadangi per nestuma ir metai po gimdymo kunas sustinges,sunku begt,tad ta valanda pabegu,paeinu,pabegu,paeinu...

04. Jul 2012, 21:23

as kiekviena ryta nuo 5 iki 6 begioju.o taip anksti todel,kad dar tuteciau laiko po begiojimo nusimaudyt,o tada jau vyras kelias i darba

02. May 2012, 19:12

Tikrai taip, bet apkrauna kelius todėl kas turi problemų su kelio sąnariais patarčiau tai daryti saikingai:-) puikiai tinka plaukiojimas,bet norint suteikti kūnui tam tikras formas to neužtenka, būtinai reikia daryti pratimus kurie stangrina, raumenų tonusui.

01. May 2012, 19:03

su drauge sportuojam vakarais
stengiames kasvakar,kol kas miname dviracius, niekaip negaliu prisiversti pabegioti, manyciau begimas butu kelis kart efektyvesnis

23. Apr 2012, 15:29

Labas:-)Labas sportuojame 4 kartus per savaitę vakarais (pirm, trečiadienį 19.20., penkt 18.30) sekm 18.00. Sportuojame justiniskiese mokyklos salėje.

19. Apr 2012, 08:25

Sveiki, noreciau prisijungti prie jusu, kur ir kada sportuojate? 😀

14. Apr 2012, 15:52

Jau šį pirmadienį pirma treniruotė!:-) taigi mamytės, kas dar nori gerai praleisti laiką ir turėti iš to naudos (gražų kūną ir sveikatą)
- rašykite:-) visada priimsime į savo būrį :-)

02. Apr 2012, 12:07

jau yra kelios norincios😀 bet kuo daugiau tuo linksmiau😀 tikiuosi surinkt kokias 15 paneliu😀
dar vienas dalykas kuri laaaabai noreciau "praktikuoti" (jei galima taip pasakyti) tai grieztai kontroliuoti lankomuma. kad viena kita skatintume nepraleist nei vieno uzsiemimo😀 ir tada galima tiketis rezultato.
manau galetume pradeti po savaites, dvieju. jeigu susirinks grupele. jau esu nusiziurejus 2 sales, viena mazesne kita didesne.
taigi pasiulykit darugei, mamai sesei ar kaimynei😀 vistiek pirma karta pabandysit o tada tik nuspresit ar tinka mano siulomas budas😀

01. Apr 2012, 15:54

Mane domintu toks sportavimo budas,vienai labai sunku prisiverst😀 o kada butu pradzia?ir idomu ar butu daugiau norinciu.

31. Mar 2012, 13:44

Sveikos mamytes😀 dažnai paskaitau, bet pirmą kartą rašau😀 papasakosiu savo istorjią, Esu jauna mama, mano vaikui dabar 1,2 metukai. Visada buvau nepatenkinta savo figura, nereikalingais kg, todėl vis ieškojau naujų dietų, bandžiau įvairius būdus. Kol atradau sportą. Prieš pastodama sportavau 4 metus, (keičiau klubus , treniruotes, trenerius itt) . Radau tą auksinį viduriuką😀 po gimdymo numečiau 12kg😀))) (BEt dar toli iki tobulumo😀))) be badavimų ir dietų. o tik tinkmai sportuojant ir derinant maistą😀 ir norėčiau pakviest Jus sportuot kartu😀
GEri treneriai daug kainuoja, sporto salėje reikia žinoti ką darai, kad sulėknėti o "neprisikočioti"😀
todėl siūlau Vilniaus mamytėms sportuoti kartu😀
3 kartus per savaitę po 1h 30min ( tai optimalus laikas) Be svorių, be šokinėjimų, naudojant gerus senus bazinius bet VEiksmingus pratimus padailinti būtent moterišką figūra😀 Visa organizacija užsiimsiu aš, jei tik atsiras norinčių. Užsiėmimai vyktų kažkur tarp pašilaičių ir karoliniškių. vakarais. Kainuotų 60-70 lt
(viskas priklauso nuo to kiek bus norinčių, tada susitarsim ir dėl laiko, vietos itt)
beje pirmas susitikimas bus nemokamas ten viską išsamiau paaiškinsiu.
sportas tai ir gera nuotaika, ir sveikata ir puikus poilsis😀 ypač mamytėms😀 o dar ir dailios kūno linijos😀 stangri oda😉