Sveikos ar yra mamyciu nestukiu kurios sportuoja NAMUOSE?jug zinom kad negalima pervargt,pasitempt...tai kaip tada mankstinat lankstumą ar kūno raumenukus?;):)
Sveikos ar yra mamyciu nestukiu kurios sportuoja NAMUOSE?jug zinom kad negalima pervargt,pasitempt...tai kaip tada mankstinat lankstumą ar kūno raumenukus?;):)
Šita taip😀
o sita atidaro? 😀
aciŪ,BET DLK AS KLAUSIU CIA..AS PER TEL PRISIJUNGJU IR MAN NEVISUS TINKLAPIUS ATIDARO😀 vat,apie youtubej kur yra vaizdeliu,galiu pamirst nes kol uzkraus jau busiu senai pagimdzius 😃
http://dirbumama.lt/2010/07/10/manksta-nesciosioms-namuose/ sportuok 😀
o ar galima 21savaitei lengvai pasiubuot pasokinetANTkamuolio?
Sveika mamukas, pasidalinsiu as savo patirtimi😀 Taip, sakoma kad negalima beveik nieko daryt nestukem ir pan, bet as manau viskas priklauso nuo to kaip jauciasi nestuke. As pries keleta menesiu susilaukiau vaikucio, kadangi per nestuma jauciaus puikiai, o mes turime savo sodyba, tai per nestuma dariau beveik viska: ir zole pjoviau, ir gelynus, darzus ravejauir dar daugeli darbu dariau, zinoma stengdavaus nepersitemt, dazniau pailset. Beto kiek esu girdejus, jei jauties gerai, per nestuma reikia kuo daugiau judet, vaiksciot, judet, tuomet gimdymas lengvesnis, na ir man tai pasitvirtino. Mano gimdymas truko vos pora valandu ir nebuvo jokiu plysimu😀
Sveikos ar yra mamyciu nestukiu kurios sportuoja NAMUOSE?jug zinom kad negalima pervargt,pasitempt...tai kaip tada mankstinat lankstumą ar kūno raumenukus?😉😀