SOS

25. Nov, 05:32

Laba dieną mamytės.papasakosiu Jums savo istorija . Su savo būsimu vyru, planavome pradėti"gaminti" leliuką tik nuo kito mėnesio, bet taip netyčia gavos, kad mūsų leliukas pirmiau pas mus pasibeldė nei planavome. Ketvirtadienį ,tai buvo 20d šio menesio, man buvo išeiginė ir nereikėjo į darbą, pasidariau nėštumo testą, nes ligos vėlavo 10d. O gi žiūriu dvi juostelės, staigmena tiek tėveliui tiek man, žinoma iš pradžių buvo panika ką daryti ir pan. Bet vistiek džiaugsmas nustelbė viską. Nuvykau pas daktarę ir ji pasake kad jau 5 savaitės. Prasidėjo stiprus pykinimas, ir pastovus vaikščiojimas į tualetą. Su tualetu dar galiu gyventi, bet ką daryti su pykinimu nebeišmanau. Vos tik pagalvoju apie maistą, kad reikės valgyt mane iškarto vimdo. Geriu daug citrinos arbatos nes tik ją vienintele skarndis priema, negaliu gerti is pakeliu arbatos nes iskarto pykina. Gal mamytės galit patarti ką dar galima butu gerti? Kas jums padejo numalsinti pykinima?:( ( imbiero tabletes, duona iskart atsikelus, jau ismeginau-nepadejo). 

neri neri 25. Nov 2014, 20:09 storiuliuke

mane nusiuntė į ligoninę ,kai liko tik vynuogės ir arbata racione ,daugiau viskas išeidavo lauk ( gyd. pasiskundžiau pati )

25. Nov 2014, 18:07 neri

o kada guldo i ligonine? kai pykinimas visiskai nepakeliamas? kas patinka skrandziui tai visoki buljonai , ir vaisiai ( mandarinai, kiviai, bananai) . is mesos niekas netinka .

neri neri 25. Nov 2014, 18:01

sveikinimai su tokia džiugia žinia 😉 na teks pakentėti dėl to džiaugsmelio 😀 dar galima pabandyti ,nepakilus iš lovos sugraužti kokį džiuvėsį ,riestainiuką ( čia man taip ligoninėj patarę buvo ,kai teko pagulėti dėl to baisaus pykinimo ) bet tai padėjo tik laikinai ,ir valgyti būtina ,bandykit valgyti po truputį,gal kokius vaisius galit valgyti .