Šleivapadystė

03. Jun, 07:31

Sveikos, mano vaikas pradejo sukti kojytes peda i vidu, bet tik kaires kojytes, gydytojai paziurejus pasake jog sleivapadyste. vaikui yra metai ir beveik 5 menesiai, gydytoja sake jog truksta stipriai Vit.D ir sleivapadyste galejo atsirasti del to, dave siuntima pas ortopeda. Gal esate susidurusios su tokia liga?

07. Aug 2011, 11:38

Laba, mes irgi jau buvom pas ortopeda, tai apziurejo, pasake jog viskas labai gerai 😀 tai labai palengvejo 😀 pasake jog kaip tokio amziaus vaikas tai labai graziai vaiksto, taisykli ir grazus keliukai ir kad jokiu problemu jo kojytese nemato 😀 man ta pati pasake jog jeigu truputi suka kojyte i vidu tai yra normalu vaikams iki triju metu ir jokiu spec batuku ar gydymo tikrai nereikia, taciau vaiko avalyne turetu buti su aukstu uzkulniu, kambaryje taip pat turetu vaikscioti su slepetemis ar pan., o lauke po samanas, zvyra turetu begeti kuo daugiau basas. 😀

23. Jul 2011, 18:44

Labutis. mes jau "po ortopedo". pasirodo viskas gerai. patariu visoms apsilankyti pas ortopeda ir issiaiskinti ar tai pedutes kaulo problema ar paprasciausias tokio amziaus vaiko sleivojimas. pasirodo vaikas gali sukti koja, tuo paciu ir pedute, nes taip jam stabiliau vaikscioti. patare kuo dazniau leisti lakstyti basomis ant zvyro, zoles, smelio, kuo nelygesnio pavirsiaus, kad vaikas pratintusi prie nestabilumo. iki 3-4m. kojos sukimas turi susireguliuoti. ir jokiu batuku kaitaliojimu ant priesingu kojyciu, gerai, kad tai darem trumpai. tad paziurekite, jei sededamas vaikas pedute laikosi tiesi i virsu, tai tas sleivojimas laikinas, bet jei pedute pasvirusi, istiesinti negalima, o kitos kojytes pedute tiesi-be jokiu galvojimu reiktu kreiptis pas ortopeda. sekmes!

27. Jun 2011, 13:10

Pas ortopeda vaziuosime liepos 19d. i Klp, pas Sivicki, kuris gydo naujausiu metodu. dar Kaune yra gydytoja gydanti naujausiu metodu. Kol kas leidziame lakstyti daugiau basomis. kai buvo saltokos dienos tai moveme pavasarinius batukus, nes jie aukstu uzkulniu, ant priesingu kojyciu. truputi pasitaise, tik reikia ziureti,kad nebutu batukuose islenkimu, o butu viduj lygus padas. tikiuosi,kad uzteks idekliuku i batukus. na bus matyti, ka pasakys liepos 19d.

24. Jun 2011, 22:20

atigruj butinai parasykit ka pasakys labai svarbu.

20. Jun 2011, 13:09

Dar karta labutis. vyras pastebejo, kad mazoji 1m.1men. suka kaire kojyte i vidu. pries pusmeti buvome ir pas neurologa, ir pas ortopeda jokiu problemu nemate. net pries pora savaiciu buvome dar karta pas neurologa, sake, kad taip gali buti reikia stebeti. dabar internet.puslapyje sleivapedyste.lt radau, kad Klp yra gydytojas, gydantis naujausiu metodu. bandysime registruotis pas ji dar karta, nes pries pusmeti jis ziurejo, kodel nesutampa lygiagreciai kojyciu rauksleles, uzmete aki ir i pedutes, bet nieko blogo nepastebejo. dabar mauname batukus ant priesingu kojyciu, vyras bando mankstinti, bet nelabai nori. idekliukai indrecvetkova yra gerai jei nedidele sleivapadyste. mano dukrytes ji nera didele, ir yra igimta ( mano mama suka viena koja i vidu, man irgi buvo,bet sokiu, krepsinio treniruotes padejo ). pirmiausia ziuresime ka gydytojas pasakys, koki gydyma paskirs, o kai bus didesne butinai leisime i sokius, nes ten labai lavinama koju, pedu padetis, ir manau,tai dar labiau sustiprins ir ismankstins peduciu padeti ir " sustatys" jas kaip reikia.
p.c. butinai parasysiu gydytojo pastebejimus, kai tik apsilankysime.

20. Jun 2011, 08:41

na mes tai tik liepos 20 eisim ziuresim ka mums pasakys;-(

20. Jun 2011, 08:25

mano mergytei metukqai ir 6 men jai ortopedai nustate sleipapedyste israse idekliukus i batukus,gal kam taip yra ?pasidalinkim jai yra

17. Jun 2011, 16:59

Paskaitinekite el.puslapi sleivapedyste.lt , manau rasite ko idomaus ir naudingo.

05. Jun 2011, 12:14

as stengiuosi kol dar niekas neaisku neimti labai i galva... 😀 vaikai dar mazi, lengviau viska istaisyti, svarbiausia laiku pastebeta problema. Nepergyvenk viskas bus gerai, bus aiskiau kai apziures specialistas.

04. Jun 2011, 22:14

beja nepaminejau pas mus suka desine kojyte i vidu😥

04. Jun 2011, 22:13

sveika na mums irgi itaria sleivapediste bent taip musu gydytoja sako tai dave siuntyma paas ortopeda idomu kaip cia bus??

03. Jun 2011, 19:31

Sveikos, mano vaikas pradejo sukti kojytes peda i vidu, bet tik kaires kojytes, gydytojai paziurejus pasake jog sleivapadyste. vaikui yra metai ir beveik 5 menesiai, gydytoja sake jog truksta stipriai Vit.D ir sleivapadyste galejo atsirasti del to, dave siuntima pas ortopeda. Gal esate susidurusios su tokia liga?