Skrydžiai ir nėštumas

30. Jan, 08:30

Ka manot apie skrydzius esant nesciai ?Ka esat girdeja,saugu ar nelabai,vis del to slegis ,gal ne gerai :-)?Laukiu patarimu

17. Jan 2013, 11:20

Sveikos,
viskas priklauso nuo aviakompanijos, kuria keliausite taisyklių.
APIE KELIAVIMĄ NĖŠTUMO METU radau neblogą straipsniuką,
kuriame rasite ir dauguma aviakompanijų reikalavimų:
http://blog.zigzag.lt/2011/08/apie-keliavima-nestumo-metu.html

Pasitikslinimui visada dar žvilgtelkite ką pati aviakompanija deklaruoja savo svetainėje ar tiesiog pasiskambinkite.

17. Dec 2012, 08:41

paskutininkarta skridau 34 sav tai reikejo parodyt daktares leidima skrist,siaip nuo 28 sav jau jo reikia,bet jei pilvukas nedidelis tai niekas jo ir nepraso 😀 nes kai skridau 32 sav ir buvau su megstiniu net neprase leidimo 😀 jei skrisi su ryanair tai jie savo puslapyje internete turi specialia forma nestukems kuria turi uzpildyt gydytoja jei jau esi 28 sav nescia ,paprasys ar ne cia jau nuo darbuotoju priklauso.Na o patys skrydziai praejo man tiesiog puikiai nei,pykino nei kas dares 😀 turek po ranka vandens buteliuka kad galetum vis gurkstelet nes bent jau mane tai siek tiek troskino

16. Dec 2012, 21:59

Nuo 36 sav., jei neklystu, skristi draudžiama.

16. Dec 2012, 20:16

tik laaaabai ausis man uzgule ko anksciau nejausdavau ir stipriai jautesi visi pasvirimai.

16. Dec 2012, 20:13

kazkur nuo 6menesio nebeleidzia.tiksliau leidzia tik su specialia forma gauta is gydytoju.kas menesi skraidziau.

16. Dec 2012, 19:18

Sveikos..as skrydau 27 savaiciu..seip domejausi pries iskrendant ta reikaliuka..tai sake 2 savaites iki gimdymo jau neleidzia.Ta pati ir daktare pasake.

02. Feb 2012, 10:18

turbut pasiseke 😃

01. Feb 2012, 23:09

as irgi labai bijojau kad tik nepykintu manes 😃 nes man kaip reikdavo su autobusais vazinetis i darba tai ziauru budawo, labai pykindavo 😃 Bet aciu dievui isvengiau to lektuve 😃

01. Feb 2012, 19:01

na aisku tas slegis nera gerai pns.. bet va idomu pykins mane ar ne 😃 nes jei pykins tada bus lb bad 😃

01. Feb 2012, 16:51

Na manes asmeniskai tai nepykino , viskas normaliai buvo 😀 Tik maziukas labai jau vartesi pivelyje 😀 Jaute matyt kazka irgi 😃 😀

01. Feb 2012, 12:18

beje aciu visoms kas atsake :-)

01. Feb 2012, 12:17

Skrisciau i Airija paatostogaut savaitelei su vyru,kad avia linijos neleidze tai tas tikrai yra nesamone nes mamos drauge skrido pries jai gimdant paskutinemis savaitemis.. Turbut teks pas gine kreiptis savo ir pasiklausti :-)
Bet vat gine to neatsakys tai ,o kas skridusios nepykina?,nes siaip kai nenescia buvau skraidydavau nepykindavo ir su masina vaziuodavau taip pat ne,bet kai esu nescia pykina su masina vaziuojant tad pagalvoju ar tas pats nebutu su lektuvu?

31. Jan 2012, 18:38

As skridau 29 sav kaip buvo, tai nuejau paprasyti gydytojo kad parasytu leidima skirsti, jis laisvai parase, o oro uoste kazkokia juode ten kur tikrino mane, as jai ta laiska parodziau , ji ten susiskambino su kazkuom, sako oj drasiai gali skristi dar nei to laisko nereikejo 😃

31. Jan 2012, 18:02

nuo kazkelintos savaites man atrodo gydytojo leidimo reikia, avialinijos gali prasyti 😀 tik neprisimenu nuo kurios

31. Jan 2012, 17:59

mamukai,dar reik tiksliai pasiklausineti ar tau leis skristi,nes kazka esu girdejusi.kad nuo 6 menesiu jau pacios avialinijos nebeleidzia.gal ir klystu,bet manau verta pasidometi 😉

31. Jan 2012, 17:12

o kur skrisit?😀na as jau tokiu nestumo savaiciu nebeskraidyciau.visgi nebemazas nestumas bus 😀

30. Jan 2012, 21:52

Na mes ruosemes po dvieju menesiuku kazkas skristi ,tai bus 6men.Galvoju ar ne bus bloga irpns.. :-)

30. Jan 2012, 21:44

as skridau taip pat 12 savaiciu,viskas buvo gerai 😉gydytojas tik liepe nesest prie lango 😉

30. Jan 2012, 21:29

as skirdau budama 12 sav nescia,tai man nieko net nesijaute.Bet kitos skrenda ir virs 20sav nestumo 😀Nemanau kad yra blogai,tik paciu baime buna 😀

30. Jan 2012, 20:30

Ka manot apie skrydzius esant nesciai ?Ka esat girdeja,saugu ar nelabai,vis del to slegis ,gal ne gerai :-)?Laukiu patarimu