Skiepai ir alergija

31. Jan, 12:32

sveiki noreciau paklausti.gal kas zinote ar galima vaikeli skiepiti kai vaikeliui alergija?

14. May 2012, 16:26

reikėtų tikrai su gydytoja dėl alergijos į skiepus apsitarti - ar sutapimas, ar ne. nors ir šiaip dažniausiai reaguojama į kažkokią medžiagą, kuri yra vakcinoje. kitais skiepais tada su gydytoja pasitarus galima būtų drąsiai skiepytis, nes vis dėlto tos infekcinės ligos žiaurios yra - net nuo vėjaraupių pasitaiko mirčių ☹ http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=664WI8Pryeg

20. Feb 2012, 18:46

Na ziurint apie koki pienuka kalbi..Jei apie savo tai taip,nereikia duoti jokios arbatos. Bet jei apie misinuka tai reikia duoti arbatos arba vandenuko atsigerti. Nuo tavo pienuko gali berti tokiu atveju jei kazka netaip valgai ir vaikui alergizuoja. Yra tokiu produktu.

20. Feb 2012, 18:12

Manyciau, kad nuo mamos pienuko tikrai negaletu mazylio isberti. Greiciau tai prakaitinis berimas, mano dukrytei taip buvo. Kelis kartus per diena valyk virintu vandenuku ir turetu praeiti. O arbateliu 6 savaiciu vaikeliui dar nereiketu duoti, nes mamos pienukas viska atstoja.

20. Feb 2012, 18:02

o gali buti kad nuo pienuko gali berti.mano berniukui 6 savaites bet valgo labai daug ir pakankamai nemazai suvalgo kiekviena karta.o arbatyciu visai negeria ir man tai neramu

20. Feb 2012, 13:03

Mes susidureme. Pirma karta kai mergyte buvo isberta ir liko siurkstus ir raudomi zandukai,tai tepiau su Bepanten tepaliuku ir praejo. Dabar vel isbere,tai nuvalau su virintu vandenuku ir taip pat patepu su bepanten,mums tikrai padeda.

20. Feb 2012, 11:26

sveiki nezinau nei ka daryti bijau kad mano vaikeliui nebuti kokia alergija.jam buvo isberti zandukai o dabar liko raudoni ir labai siukstus ir sausi.daktarai sako kad po 3 men praeis ir valyti tik su vandeniu.nelabai pasitikiu cia anglijos daktarais nes kas biski po 3 men praeis cia taip buna kudikiams.gal kad susidurete su tokia beda

01. Feb 2012, 17:46

Negalima tikrai. Mums buvo alergija ir skiepa atidejo.

01. Feb 2012, 09:34

nes vaikui alergija, as ten tu visu smulkmenu nezinau,bet man atrodo vaikui gali kilti komplikacijos kokios tai,jei vakcinoj pasitaikytu alerginiu medziagu, pirma isiaiskink kam vaikas alergiskas ir daktares klausk galima skiepyt ar ne

01. Feb 2012, 01:06

o gal zinote kodel negalima?

31. Jan 2012, 14:22

tikrai negalima

31. Jan 2012, 09:11

manau kad negalima,turi su daktare pasitarti

31. Jan 2012, 00:32

sveiki noreciau paklausti.gal kas zinote ar galima vaikeli skiepiti kai vaikeliui alergija?