Mano pirmokė dukra jau turi 4 nuolatinius dantis. Pradėjau svarstyt ar verta dėti silantus. Prisiklausiau įvairios informacijos. Ar yra mamyčių tai jau padariusių? Kokie atsiliepimai?
Mano pirmokė dukra jau turi 4 nuolatinius dantis. Pradėjau svarstyt ar verta dėti silantus. Prisiklausiau įvairios informacijos. Ar yra mamyčių tai jau padariusių? Kokie atsiliepimai?
ciu uz info mamytes😀 Kai ateis laikas ir man reiks pasirupint mazes dantukais😀
aš taip pat tik už juos, kai tik sūnui pradės dygt nuolatiniai, reikės eit, kad silantuotų, kiek girdėjau privačioj vieno dantuko silantavimas apie 30 lt. poliklinikoj nemokamai
aš už silantus, jokio neigiamo poveikio nepastebėjom,dukros dantukai su silantais jau 4 metus, dėjom taip pat nemokamai poliklinikoj.
Glaustai: http://www.15min.lt/naujiena/zmones/grozisnsveikata/keletas-faktu-apie-dantu-silantus-53-104690#axzz1isU6iJ7O
Gal pasirodysiu neismanele,bet niekad nesu girdejus apie silantus, kas tai?😀 Pagal parasyma supratau kad tarpelius uzpildo kakuo ar tai tiesa?😀
😀 silantai tik už. Tiesa, mano mažoji dar neturi nuolatinių, bet aš pati šia galimybe pasinaudojau. Silantais padengė dantis dar vidurinėje, o šie išliko ir dešimt metų po jos baigimo, todėl tų dantų vagelės sveikos 😀 nežinau tik dėl to ar laukt kol visi nuolatiniai išdygs ar dengt dabar, kol dar sveiki nauji išdygę 😃