Silantai- visi už ir prieš. Dalinamės.

29. Sep, 10:54

Mano pirmokė dukra jau turi 4 nuolatinius dantis. Pradėjau svarstyt ar verta dėti silantus. Prisiklausiau įvairios informacijos. Ar yra mamyčių tai jau padariusių? Kokie atsiliepimai?

09. Jan 2012, 01:57

ciu uz info mamytes😀 Kai ateis laikas ir man reiks pasirupint mazes dantukais😀

08. Jan 2012, 18:45

aš taip pat tik už juos, kai tik sūnui pradės dygt nuolatiniai, reikės eit, kad silantuotų, kiek girdėjau privačioj vieno dantuko silantavimas apie 30 lt. poliklinikoj nemokamai

08. Jan 2012, 17:12

aš už silantus, jokio neigiamo poveikio nepastebėjom,dukros dantukai su silantais jau 4 metus, dėjom taip pat nemokamai poliklinikoj.

08. Jan 2012, 02:38

Gal pasirodysiu neismanele,bet niekad nesu girdejus apie silantus, kas tai?😀 Pagal parasyma supratau kad tarpelius uzpildo kakuo ar tai tiesa?😀

08. Jan 2012, 01:54

😀 silantai tik už. Tiesa, mano mažoji dar neturi nuolatinių, bet aš pati šia galimybe pasinaudojau. Silantais padengė dantis dar vidurinėje, o šie išliko ir dešimt metų po jos baigimo, todėl tų dantų vagelės sveikos 😀 nežinau tik dėl to ar laukt kol visi nuolatiniai išdygs ar dengt dabar, kol dar sveiki nauji išdygę 😃

29. Sep 2011, 22:54

Mano pirmokė dukra jau turi 4 nuolatinius dantis. Pradėjau svarstyt ar verta dėti silantus. Prisiklausiau įvairios informacijos. Ar yra mamyčių tai jau padariusių? Kokie atsiliepimai?