Šiaulių gimdymo namai

09. Sep, 04:36

Sveikutės.Esu viena iš tų mamyčių, kurios spalio mėnesį susitiks su savo vaikeliais. Gal yra mamyčių, kurios galėtų pasidalinti patirtimi apie Šiaulių GN?

13. Feb 2012, 01:11

as gimdziau abu vaikucius siauliuose,pirmaji senuose namuose,nesiskundziu tikrai,nei man tam Domarkui kisti reikejo nei kam nors,sesutes labai geros buvo,palata silta,prie pat sesuciu posto,aplinka jauki,zodziu liux..antraji gimdziau naujiuose gindimo namuose,viskas dar fainiau buvo,pataikiau ant pamainos daktaru,bet vistiek visi buvo geri,greit pagimdziau,vel be kysiu ir pan..:-) velgi,palata prie posto,kviesti net nereikdavo sesutes,pacios ateidavo daznai..jei gindyciau trecia kart,tai tik ten:-) na bet negali zinot..kaip butu..:-)

08. Feb 2012, 15:00

VAIKISKU PREKIU KOMISAS SIAULIUOSE!!!

paduodame ivairius daiktus, zaislus ir dar daug visko kas skirta vaikams. komiso pagrindais priimame ivairias vaikiskas prekes!!!! LAUKIAME APSILANKANT! Lyros g. 32 Siauliai

DARBO LAIKAS: II-V 11-18 VAL
VI 9-15 VAL
PIRMADIENIS, SEKMADIENIS---ISEIGINE

TELEFONAS: 864816756

18. Dec 2011, 18:42

Sveiki,pries tris savaites gimdziau vaiko ir motinos klinikoje,esu patenkinta personalu ir gydytojais.vaziavau i priimamaji su savo gyd nesitariau nes mano nuomone buvo tokia jei viskas gerai pagimdysiu prie bet kokio jei tik kas blogai kviesiuos savaja,bet neprireike,pagimdziau greitai lengvai be nuskausminamuju.po gimdymo pasiemiau privacia palata ji man kainavo para 100 lt bet esu be galo patenkinta palata jauciausi jaukiai,saugiai ir erdviai ir maloniai😀

18. Dec 2011, 18:01

po gimdymo drabuzeliais aprengia ligonene savais tik reikia turet kepuryte,kojynytes vilnones,o antra diena leido rengi jau savais drabuzeliais.gimdziau nesusitarus gulejau ligoninei savaite pries gimdyma nieko nekainavo niekam pinigu nemokejau su manim niekas prasciau nesielge visas personalas labai malonus.

18. Dec 2011, 14:08

dar man vienas klausimas iskilo.Ka is drabuzeliu reikia tureti, o ka duoda gimdymo namuose.Kai su pirma gulejom, tai tik kepuryte, kojnes vilnones.Kitus rubus renge ligonines, nes atseit ji sterilus ir pan.Beje gimdete susitare ar vaziavote pas budinti?Kiek" kainavo vaikelis"?

16. Dec 2011, 15:53

gimdziau naujuose gimdymo manuose Motinos ir vaiko klinikoj esu labai patenkita personalas labai malonus nusiskundimu neturiu labai jaukios gimdymo palatos ir pogimdyvines,yra palatu kur guli dviese yra kur vienos bent jau mane pagulde i venviete ir yra mokamos kur galima su vyru kartu butu.Man asmeniskai labai ten jauku buvo jei kada dar gimdysiu tik motinos ir vaiko klinikoj.

16. Dec 2011, 14:52

As taip pat noreciau suzinoti kas gimdete Siauliuose Motinos ir vaiko klinikoje kokie atsiliepimai.Palatos po gimdymo vievietes ar daugiau kartu guli?

20. Mar 2010, 11:09

o kaio naujuose siauliu gimdymo namuose, ar palatos ir vienvietes? nes as tai labai nenoreciau kad su manim dar kazkas palatoje guletu su maziuku, noriu kad tik as vaikelis ir vyras butu... tiesa jei noriu kad vyras su manim per naktis pasiliktu turiu imti kazkokia specialia palata, ar leidzia ir tuose kur vienvietes?

19. Mar 2010, 18:40

sveikos na as gimdziau pries menesiuka siauliuose,man viskas patiko tiko palatos siltos jaukios tiek gimdymo tiek po gimdymo.ir sesutes gerai pasirupino nu vienu zodziu nusiskundimu neturiu

22. Feb 2010, 15:53

As dar nei palatu nemaciau nieko, bet kiek einu pas gyd. tai ka jau maciau man labai patiko 😀 Aplinka sukurta labai silta ir jauki 😀 Girdejau kad net dziakuzi vonios yra 😃 Dar labai patiko kad salia gyd. kabineto yra echoskopu kabinetas, labai patogu, nes senuose gimdymo namuose, leisvavomes i pirma auksta, paziureti echoskopu 😀

22. Feb 2010, 15:17

na turbut man cia tik taip pakliuvo 😀 siaip pati ligonine man labai jauki pasirode tik va viena minusa maciau..... jei nori seseles issikviesti turi nueiti prie duru ir pasispausti mygtuka, cia bent pogimdybinej palatoj 😀 na logiskai pamascius jei jau nueisi iki duru tai gali duris pradarius ir suktelt, o sienos labai izoliuotos, giminaite gulejo po cezario pjuvio tai sake seseliu prisisaukti buvo neimanoma, ir is lovos pakilti negalejo pirma diena....

22. Feb 2010, 13:46

Gimdziau pries 7 men. dar senuosiuose, bet nieko blogo negaliu pasakyti nei apie gydytojus, nei apie personala.Pries gimdyma teko konsultuotis ir su Domarku ir su kitais medikais ir apie jokius papildomus pinigus nejo net kalba.O gimdykloje dirbanti komanda tikrai ismano savo darba, neturiu jokiu priekaistu ,puikiai dirbo , aciu visam personalui , kuris padejo musu stebukleliui ateiti i pasauli😀

22. Feb 2010, 13:33

negimdziau, bet giminaite gimde ir lankiausi ten na grazu tik ..... priklauso kiek i kisene i desi ir tokia prieziura bus 😀

22. Feb 2010, 13:12

Gal jau yra mamyciu gimdziusi naujuose gimdymo namuose? Pasispasakokite savo ispudzius... 😀

10. Jan 2010, 18:29

mane sokiravo aprasyta nestukes situacija su Domarku ☹ sakes baisu net paliko, zodziu turi moketi pinigus, nes kitaip tu niekam nerupi ☹ siauliai tikrai gasdina apsigimimais...kiek nervu tai kainuoja...

10. Jan 2010, 15:31

vaje,na ir isgyvenimai.jau nekr girdziu,kad siauliai gasdina apsigimimais,o vilniuje nieko tokio nepamato.kiek tos mamos iskencia.

10. Jan 2010, 15:22

pasibaisejau siauliu gimdymo namais ir ypac daktaru Domarku ☹ ...
pries pora dienu mane vyras nuveze su dideliais pilvo skausmais i gimdymo namus, i priimamaji... ne gana to pralaukiau puse valandos kol tamsta daktaras rysis ateiti, poto pareiske kad be siuntimo nepriims antraip moket reiks ir kai gavau siuntima dar su juo pralaukiau 3 valandas su skausmais prie kabineto ir niekas ne neatkreipe demesio. kai padare echoskopa pasake kad vaikui labai blogai , nes man 32svaites o vaikelio galva atseit kaip 40svaiciu, nedelsiant issigandus nuvazevau i vilniu o pasirodo vaikiuko galvute visai normalaus dydio... parazitai siauliuos tik dirba o ne daktarai , tik ziuri kad i kisene idetu antraip busi nupestas i sona 😥

08. Jan 2010, 22:41

gimdziau pries 7 metus.nors buvau susitarusi su gydytoju,bet nespejo daktarelis parlekti is keliones,nes gimdymas prasidejo anksciau nei planuota.gimdyklos nemaciau,nes nerupejo,o operacines jau nebemacia.po gimdymo gulejom palatoje dviese ir dar 3vezimaicius atvezdavo,nes kaimynei dvyniai gime.personalu nesiskundziu,bet salygos nekokios.

08. Jan 2010, 21:37

gal kuri is mamyciu jau gimde naujuose GN? man neuzilgo teks naujuose, tad labai idomu 😀 girdejau, kad dauguma palatu dvivietes, tai nelabai faina ☹

08. Jan 2010, 18:40

Pries 3 men ir as gimdziau tuose namuose tai gimdykla buvo gal ir nieko, bet i palata kur pagulde po to tai silumos tik 13 terode...

29. Oct 2009, 12:57

Pries septynis metus gimdziau Siauliu GN. Aciu dievui,kad turejau savo gydytoja. Kitaip tai geriau gimdyt namuose. Dabar po dvieju menesiu vel turesiu leliuka. Tai jau nuo pirmu dienu susitariau su ta pacia gydytoja. Niekas ten kitaip nieko neziuri. Jei tik turit galimybe, tarkites su savo gydytojom.

11. Sep 2009, 11:38

na man sis vaikelis ir pirmasis, tai apie maitinima zinau tik tiek, kiek skaiciau knygose, internete ir klausiau kursus 😀 kada perskaitai arba paklausai atrodo viskas taip paprasta ir lengva 😀 bet reikia nusiteigti jog tai didelis darbelis kol ismoksti 😀 tepaliuka as jau turiu nusipirkusi, ji man rekomendavo per vienerius kursus, juo reikia pradeti tepti spenelius jau pries gimdyma, nes jo sudetyje esancios medziagos vercia oda tapti elastingesne, linkusia maziau trukineti.

10. Sep 2009, 18:40

del maitinimo tai reiks daug kantrybes 😀 man kadangi pirmas vaikelis tai ir nieko nezinojau tik buvau kursus isklausius, kai atveze i palata vakare pas mane niekas neatejo tik kita diena prisiprasiau kad ateinu man patartu kaip maitint, kaskas buvo baisaus kudinkio nelaikius gyvenime dar turejau zinoti kaip maitinti ir pirma nakti taip ir maitinau kaip man atrode gerai 😀 paskui parodziau kaip maitinu tai sake gerai, bet is to gerumo atsirado zaizdos pradejo begti kraujas tai teko gydyt, kol gydziau nusitraukinejau o paskui mazutis kruties nebeme, tai lyg siol vargstu su nusitraukinejimu ☹ o taip norejau maitint. bet kaip sakoma vien noro nepakanka 😀 tik butinai isidek tepaliuka speneliams, jo tau prireiks.

10. Sep 2009, 17:34

del maitinimo ir man truputi neramu, kad gali trukti pieno.o as taip noriu pati naturaliai maitinti, bet to kai lankiau paskaitas motinystes mokykloje, vaiku skyriaus vedeja pasakojo jog tikrasis pienas atsiranda tik apie 3-5 para. to priespienio kurio yra po gimdymo turi pakakti kudykiui pirmomis dienomis.

10. Sep 2009, 12:10

siaip man buvo atliktas cezario pjuvis.tai nepatiko tai kad teko ryte man gimdyti ir gydytojas atlikes operacija snekejo kad oj koks ankstyvas rytas ankstus iskwietimas kaip butu gerai dar pamiegoti.. 😀 personalas gal ir neblogas tik nezinau kaip tau bus jai kils del maitinimo problemu ar nemokesi tai man bent jau buwo sakyta jai pati neisi neprasysi kad padetu niekam ir nebus idomu..atsimenu net viena nakti mano maziuke labai werke tai is skyriaus suleke 2 sesutes sako ko tu cia ta vaika rigdai jai matai kad pieno neuztenka ateik paprasyk misinelio ☹ o ka as zinojau juk jauna esu pirmas leliukas..vienai pvz pazistamai kur kartu gulejom is po cezario pjuwio uzpuliawo pjuwio wieta nes kaip paaiskejo buvo antra karta pjauta su tom paciu peiliu..nu wnzd ☹ tikiuos tau wiskas bus gerai 😀

10. Sep 2009, 11:30

deja ir man teks gimdyti senuosiuose GN, nes naujuju atidaryti nepakanka lesu. apie patalpu bukle jau esu girdejusi, ir taip nusiteikiau, kad jau nieko nebepakeisi, o noreciau daugiau suzinoti apie pati personala? kaip ten gydytojai, akuseres, ar sanitares?baisios labai?

09. Sep 2009, 19:39

as tai gimdziau siauliuose bet senosiose gn dbr tikriausiai tau teks gimdyti naujose 😀 o is senu gn tai ne kokie man prisiminimai..pro langus vejas pucia,palata bent jau man kliuvo tokia i kuria saules spinduliukas nepatekdavo nes buvo i kiemo puse langai.gimdymo palatoj sienu baisumas..jauties kaip per pjuklo filma.. ☹ laukiau nesulaukiau kada tik mane greiciau paleis namo...nezinau kaip kitom mamytem bet mano prisiminimai is ten tikray ne kokie 😀

09. Sep 2009, 16:36

Sveikutės.Esu viena iš tų mamyčių, kurios spalio mėnesį susitiks su savo vaikeliais. Gal yra mamyčių, kurios galėtų pasidalinti patirtimi apie Šiaulių GN?