Mano mazylei 3men. Sluogojam. Pakilo temperatura, kosti. Sake tokiems vaikams nuo kosulio nera vaistu. Gal kas ka patartu. Is anksto labai dekinga :)
Mano mazylei 3men. Sluogojam. Pakilo temperatura, kosti. Sake tokiems vaikams nuo kosulio nera vaistu. Gal kas ka patartu. Is anksto labai dekinga :)
Aciu Zivile 😀
Kūdikių normali temperatūra būna 37.1-37.2, ypač vakare.
Siandien buvom pas gydytoja pasake kad mazyle sveika. Nuo kosulio pasake gert Hedelix sirupa. Bet temperatura 37 vis laikosi.
aisku priklauso nuo gydytojos,ji mums skirdavo,ir mums jis padedavo.ir dabar jis pas mane visada vaistineleje.bet cia nuo gydytojo priklauso,ka jis patars,tad jokiu budu savavaliskai paciam duoti nederetu 😉
zivile,ant dezutes viskas parasyta,ir mums mazytems tik ji skirdavo,bet kaip ir minejau,visu pirma reik su gydytoju pasitart.
Aciu 😀
Sekmes.sveikit 😀
Aciu Giedre. 😀 Rytoi vezim pas gydytoja 😀
nuo kosulio tokiems maziukams yra BRONTEX.bet pirmiausia reikia,kad ji apziuretu gydytojas,ir pasitarusi ar tiks jai vaistukai,tada juos duoti 😉
Gyd. pasake tokiems vaikams nuo kosulio nera vaistu.
Su tokiais mažiukais pirmiausia pas gyd., o ne forumuos ieškot "patarimų", kurie gali būti tik menka pagalba ar netgi žala gripo epidemijos metu.
Mano mazylei 3men. Sluogojam. Pakilo temperatura, kosti. Sake tokiems vaikams nuo kosulio nera vaistu. Gal kas ka patartu. Is anksto labai dekinga 😀