Šemetos kursai

20. Nov, 11:43

ar kuri nors lanketes semetos nesciuju kursuose?ar naudingi jie buvo?

26. Nov 2009, 18:38

man tai isvis nesamone tie kurasi.. realiai vistiek viskas kitaip. o kam reikia kad vaziuotu i namus 😀? as gyvenu tik su vyru, tevai uz 200 km, man absoliuciai niekas nepadejo ir niekieno nuomoniu ar patarimu neprasiau ir viskas ejo kaip per sviesta 😉 kiti kai praso tevu kad vaikus ismaudytu ar vel koki velnia uz juos padarytu, man juokinga 😃 kaip tevai gali savo vaiko bijot 😃 😃 😃

26. Nov 2009, 13:21

o mes su vyru lankemes,nes tikejomes,kad bus naudingi...☹labai tikejomes, kad po vaiko gimimo atvazines i namus,suteiks konsultacijas.nes taip darydavo anksciau.bet matyt didelis minusas,kad gyvenam ne vilniuj ir ne kaune.zinoma ,pasiskambinti telefonu gali,bet visai ne tas, kai vietoj suteiki konsultacija,parodai,kaip manksteles daryti ir pan.o dabar,kaip skambinom ir prasem ,kad atvaziuotu parodyti manksteles vaikuciui ir pan., pabuciuok...visokiu problemu atsirado,pats semeta siulo patiems i kauna atvaziuoti...jooo.ir dar vienas trukumas-kad mazai pasakoja apie zindyma.aisku kaip buvau nescia,tai nepastebejau.daugiausiai demesio skiriama gimdymui.manau turetu skirti ir zindymui,nes labai daug motinu susiduria su zindymo problemomis.

25. Nov 2009, 13:40

kiek girdejau naudingi, bet pati nebuvau

20. Nov 2009, 11:43

ar kuri nors lanketes semetos nesciuju kursuose?ar naudingi jie buvo?