Savijauta po valymo (aborto)

24. Feb, 10:57

Sveikos! Man jau 4 men prasideda kaip esu po valymo. Tik nesenai pradejau gyventi normalu givenima. Bet jau kaip savaite net ir daugiau kazkas ne taip su sveikata. Pucia pilva (dazniausiai vakare), O sios dvi paskutines dienos maude pilva ,bei viena diena uzejo pykinimas (spjaudziau tik seiles,viso kito nebuvo) . Merginos, moterys kurios yra po nelaimes ar jums gerai viskas buvo po to? Prasau pasidalinkite patirtimi. Nes nzn pas koki gydytoja eiti pas ginekologa ar kita koki.

08. Mar 2011, 12:22

Sveikos moterys, su musu tulpinga dienele !!!! 😀 Na stai,neveltui pas mane visokie pojuciai,sveikatos negalavimai ,nes rado gan didele cista ☹

27. Feb 2011, 19:24

Per fici - mici irgi budavo sone skausmas,bet dabar ne. O vat tie durimai kur sakau dabar buna tai atrodo kaip ir tuneliuke.

27. Feb 2011, 19:21

Na buvo cista,bet dabar lygtais su ja viskas gerai. O der tu duriu tai nzn nuo ko jie, tai prasisios kad apziuretu ir taip ir per echo. Nes visi skirtingai sako. O del tu vaisingu ir ne vaisingu dienu tai as neskiriu 😀 Jauciu tik kada man menesines bus 😀

27. Feb 2011, 18:33

Stiprybės tau lialia 😀 viskas tikrai bus gerai, svarbiausia neprarasti vilties, atsipalaiduoti ir vaikutis tikrai pasibels 😀

27. Feb 2011, 18:32

Pasirodysi gydytojai ir tiksliai pasakys... juolab, kad cista turi. Dėl tų durių, tai man per ovuliaciją irgi būdavo, kad mausdavo tai vieną šoną, tai kitą. Beje, o bandant pastoti stebi, kurios dienos yra vaisingos, kurios ne? Aš tai stebėdavau, kada temp pakildavo 1-2 dalim, atsirasdavo daugiau skaidrių išskyrų ir papilvę suskausdavo... tada dar po visų fiti miti po uodega pagalvę pasikišdavau 😃 nežinau kiek tas padeda, bet liaudiškų būdų išbandžiau irgi iš nevilties 😀

27. Feb 2011, 18:09

wendigute - paliko mane vaikutis,bet su vyru stengemes 😀 Vis apie vaika svajojau,bet dabar maziau apie tai galvoju, kaip ir sakai kai dievas nuspres taip ir bus. O duriu skausmai siandiena kurie buvo,tai jie man budavo ir anksciau. Nes turejau padidejusia cista (bet tai senai buvo) Pries nestuma irgi duriai buvo,sakiau savo akuserei bet ji man pasake kad cia GAL del to kad kiausineliai ruosiasi vaikui. Apziurai su ginikologe taip ir nespejau,nes iviko persileidimas. Po to iviko tik tai patekau pas ginekologe,pasakiau as jai del tu duriu ji man israse savaitei pagerti miltelius nuo uzdegimo.Praejo 3 menesiams.O cia dabar vel prasideda tie duriai, plius pilva pucia (bet tuo putimo niekada nebuvo).

27. Feb 2011, 17:39

lialia, kiek suprantu labai nori pastoti... pasakysiu iš patirties, aš pati netekau dviejų vaikiukų ir kartais per tą stresą, didelį norą pradeda atrodyti, kad vėl laukiesi... atsimenu va suskaudo krūtinę, pradėjo temti, nudurią šoną, pradeda vos kelias dienas vėluoti mm ir kabiniesi už to kad gal... pagaliau vėl tikiesi, bet kūnas daro siurprizus... nusiramink, pasitenk nebegalvoti... aš per tuos savo kūno bajerius vos neišprotėjau... atrodo jau vėl vėluoja, jau vėl paduria šoną, o čia testas vėl neigiamas... Bus taip kaip Dievas duos. Tikrai linkiu, kad kuo greičiau atsirastų tos dvi juostelės, bet pagalvok ir apie save... vaikutis pasibels kai bus laikas. Tai man gydytoja vis kartojo ir kartojo, nes visi tyrimai buvo geri,... kol galiausiai pasinėriau į darbus, užsirašiau į kursus ir pradėjau gyventi toliau. Dabar turiu dviejų metukų pipirą. Turi praeiti laiko kol viskas susitvarko.

27. Feb 2011, 17:18

Psichologinis stresas paveike kad tapau jautresne. O cia kazkas su pilvu neaisku,pirmadieni is pat ryto padarysiu testa ir leksiu pas gydytoja pasikonsultoti. Nes pvz siandien "TEN" biskiuka uzejo skausmai tokie durentis. Bet tie duriai ir pries nestuma buvo,po to praejo,o dabar vel prasideda...

26. Feb 2011, 21:12

Bet as manau, kad visi sitie fiziniai negalavimai tau gali buti, nuo patirto psichologinio streso, jei jau, testas tau tikrai rodo neigiama.Aisku, tai yra mano nuomone, bet manau, tu pasikonsultuok su gyditojais ir tau pasakys jie tiksliau kas tau yra.

26. Feb 2011, 21:10

Dar karteli labas lialia88 😀tu klausei manes - kokie padariniai man buvo po abrazijos.Tai nieko panasaus kaip tau nebuvo.Nei pykino, nei kokie skausmai buvo.Tik psichologiskai negerai jauciausi..

26. Feb 2011, 21:10

Dar karteli labas lialia88 😀tu klausei manes - kokie padariniai man buvo po abrazijos.Tai nieko panasaus kaip tau nebuvo.Nei pykino, nei kokie skausmai buvo.Tik psichologiskai negerai jauciausi..

26. Feb 2011, 14:52

As kuo toliau tuo keisciau jauciuosi, laukiu greiciau pirmadienio,nes net baisu darosi.

25. Feb 2011, 17:38

Nzn mergele35 ,as kai tik pradedu normaliai gyventi vis kazkas atsitinka :/

mergele35 mergele35 25. Feb 2011, 16:26

lialia88 na viskas tikekimes pas tave susitvarkys

25. Feb 2011, 10:44

Pirmadieni eisiu i poliklinika isiaiskinsiu del epikrizes ir paklausiu tada. Toks jausmas kad sirdis nusileido i pilva ir stuksena ten.

mergele35 mergele35 25. Feb 2011, 10:35

tai nueik pas ginekologe

25. Feb 2011, 09:48

Terminas buvo sauguotis 3men. Bet saugojausi tik 2 men su puse. Ir pradejome normalu gyvenima. Zinok del tokiu pojuciu galvociau kad esu nescia, bet ne, nes 2 kartus testukus dariausi. Be to buvo menesines.

mergele35 mergele35 24. Feb 2011, 20:35

lialia88 kiek laiko nesisaugai?

24. Feb 2011, 10:57

Sveikos! Man jau 4 men prasideda kaip esu po valymo. Tik nesenai pradejau gyventi normalu givenima. Bet jau kaip savaite net ir daugiau kazkas ne taip su sveikata. Pucia pilva (dazniausiai vakare), O sios dvi paskutines dienos maude pilva ,bei viena diena uzejo pykinimas (spjaudziau tik seiles,viso kito nebuvo) . Merginos, moterys kurios yra po nelaimes ar jums gerai viskas buvo po to? Prasau pasidalinkite patirtimi. Nes nzn pas koki gydytoja eiti pas ginekologa ar kita koki.