sveikos mamytes. kaip jus galvojat ar verta auginti vaikeli su vystyklais? koki pliusai ir minusai? gal kuri bandet ar taip ir auginate savo vaikucius?
sveikos mamytes. kaip jus galvojat ar verta auginti vaikeli su vystyklais? koki pliusai ir minusai? gal kuri bandet ar taip ir auginate savo vaikucius?
gal sauskelnes patogesnes ir ilgiau sausesnis uzpakaliukas, bet kiek chemijos prikimsta juose. Jei apie naujoves snekam, tai yra dabar pilna daugkartiniu sauskelniu- vystyklai uzsegami kaip sauskelnes..
http://www.skelbiu.lt/13423539.html
na zinoma kad kiekviena norim ir noresim vaikuciam visko tik geriausio. bet va viska kas geriausia kiekviena sukuria skirtingai ir tikrai geriausiai ar ne? 😀
kiekviena mama daro taip,kaip jai atrodo geriausiai...ir kad butu vaikui geriausia..
na su pampersais yra specialus padas padarytas,kad sugertu dregme ir kad ji nesugristu atgal ant vaiko odeles.todel pampersa galima laikuti uzdeta ilgiau.ir vaiko odele lieka sausa.as cia kaip is reklamos...na cia mano nuomone.aisku as ir uzaugau su vystiklais,nes tais laikais nebuvo kito pasirinkimo.o dabar jis yra.pasirinkimas kaip geriau musu mazyliams.ir mamoms lengviau tas tiesa...bet juk viskas dabar yra palengvinta.todel,kam gristi i senus laikus...
palauk palauk mergaite6, bet as tai irgi uzaugau su vystyklais, nemanau kad tu jau spejai augt su pampersais. aha issus graus, o pampersuose vaiko uzpakaliukas nesunta? negrauzia? pampersai tik tiek kad tevam patiem lengviau, nes pakeitei ir viskas, o va palutes reik plaut. na bet aisku cia tavo nuomone.
na nezinau kokiu pliusu galima rasti vystant savo leliu,juk keisti reikes po kiekvieno nusisisiavimo.nes jei ne tai vaikui l graus,sus.pacios pagalvokit,jei mes sisiotumem i kelnes ar butu l malonu.as tai tik uz sauskelnes.pampersus ir tt...
as ir girdejau kad lengviau ant puoduko pripratint vaikiuka paskui buna, oi na paziuersim kaip cia sumastysiu kai gims leliukas jau 😉
ir nuo sauskelniu vaikuciam buna kad kojytes isklisa ☹
sauskelnes turi ir pliusu ir minusu..pliusai kad vaikutis jauciasi sausas,,o minusas kad paskui i puodeli sunku pripratinti
kraupu, vaikui juk nepatogu o kaip i darzeli veda?
na o mano pazystama savo vaikuciui (jam 3 metai ) nakciai vis dar deda pampersa, atseit kad pati galetu ramiai issimiegot. nu ziauru...
mano drauges vaikas jau 1.3metu nakti atsikeldavo vergdamas ant puoduko, o diena be pamperso buvo, 😀
maniskis 1m 8 men ir jau beveik be pampio,iki 2 metu atsisakysim visikai,man bera ziauriau kai vaikai virs 2 metu net 3 metu su pampiais,mamai cia tik reiktu padekot...
mano nuomone tokia: jei atemei pampi tai ir atemei. o sauskelnes pameginusios nemanau jog vistyklu noresit😉
va as norejau pasiukyti taip pat kaip mergelike parase 😀 as ateity taip pat planuoju daryti 😀 nes nuo vystyklu vaikas greiciau pripranta prie puoduko, na lengviau pripratinti 😀
na ir as ta pati galvoju 😀 mano leliukas gims rudeni. na nera ir maniske nuskriausta kad mudu su broliu isaugino su vystyklais 😀 tik kad vargo daugiau butu tai tikrai, visgi plauk kol isdzius ir pan. na tai ir galvoju as vis dar ka cia sumastyt, gal dar simta kartu ta mano nuomone pasikeis iki to laiko kai vaikutis gims 😀
kazkaip visai nesijaucia mano mama kankine 😀 augino ir dziauges, kad jokiu issutimu ir alergiju nebuvo. pati dar tik laukiuos. is pradziu, kol priprasiu prie vaikucio ir naujo ritmo, naudosiu pampersus, o po to bandysiu su sauskelnes pakaitalioti su vystykliukais (priklausys nuo situacijos, kur busim su vaiku ir ka veiksim).
as nuo 6 menesiu naudojau vystiklus ir pradejau sodinti ant puoduko tai nuo 1,3 menesiuy nebereikejo pampersu.sutinku kad su vystiklais nesutaupysi tik sugrisi i tuos laikus kaip mus augino ir tevai kankinosi.
na kaip dauguma sako : labai gerai pampersai nes vargo dabar maziau uzdejai ir rami galva, bet kai pagalvoji, as pati tai irgi su vystyklais augau ir nieko tokio juk nenutiko 😀 tai as ir galvoju paklausiu kaip cia geriau daryt 😀
Nenoreciau grizti i tuos laikus, kai mamos mus augino su vystyklais. Manau, kad siais laikais dauguma mamu uz sauskelnes
giedraaaa ,pagal finansus tai taspats, skalbimo priemones vanduo ,vargas tolygu sauskelnem, o pampersus kas val turi keisti sauskelnes ilgiau laiko ir neperslampa vaikas, bet va vystyklai sveikiau, as ir zadejau vystyti dienom, ir vystyklu prisisiuvau, bet net nepabandziau, kai pamaciau kokia mazoji myzniuke 😃 nuo puses metuku pradesiu sodinti ant puoduko 😀
viena para bandziau palaikyti be pampersu, bet daug vargo labai.Gal kad nemokejau tinkamai suvystyti, nez