Saugumas

02. May, 01:53 Ievukaek Ievukaek

Ką naudojat namų apsaugai? Galvoju apie signalizacijos įsirengimą, bet dar nesu tikra. Gyvenam priemestyje, tarp namų yra neblogi atstumai.

KietaMama KietaMama 08. Sep 2023, 12:37

Sveiki, mes lygiai taip pat dvejojom ar mums to reikia, bet galiausiai nusprendėme įsirengti stebėjimo kameras. Šiais laikais jų toks didelis pasirinkimas, bet norėjom wifi kameros, kad būtų galima stebėti per telfoną. Tikrai pasiteisno, labai paprastas įrengmas. Visai nesigailim. Rinkomės iš čia: https://www.stebkam.lt/

Tevelis Tevelis 29. Jun 2022, 16:42

Turime kameras, kurios nuo judesio siunčia pranešimus. Viena ant garažo kabo https://timbela.com/lt/product-category/funkciniai-namukai/garazai/ kita ant namo konstrukcijos. Tikrai nesinori nekviestų svečių, tad verčiau saugotis.

Kaktusas Kaktusas 03. May 2019, 06:53

Pirmiausia ką reikėtų apgalvoti ir apmąstyti prieš įsirengiant vieną ar kitą saugumo sistemą. Signalizacija - skirta perspėti apsaugos kompanijas ar policiją įsilaužimo atveju, o namų saugos sistemos daro tą patį plius turi priešgaisrines ar net priešpotvinines sistemas (Lietuvoje tai nebent aktualiau kai tai nutinka dėl skalbimo mašinų gedimų). Toliau - nori gręžti skyles sienose ir tiesti laidus, ar tiesiog pasijungti Wireless sistemą. Dar prieš įsirengiant sistemą reikėtų klausti rangovų dėl elektros dingimo ir ar jis paveiktų sistemos darbą, nors šiais laikais visos jos turi savo baterijas tokiems atvejams. Čia trumpai apie skirtingas sistemas https://www.safewise.com/resources/how-to-choose-security-system/ .Pagalvok ir apie seifą. Dar vienas gan neblogai fiziškai vagis atgrasantis dalykas https://baremarytai.lt/produktai/apsaugines-zaliuzes/ jos nėra nepereinama kliūtis, bet vagims pats didžiausias priešas yra laikas, kuo ilgiau užtruks įsibrauti, kuo daugiau kliūčių, tuo mažiau šansų, kad jie išvis rinksis tavo namus.