Sveiki! Is daugumos zmoniu girdziu kad skausmingiau uz gimdyma yra saremiai. ( Gal galetumet pasakyti kas darosi per tuos saremius? Koks jausmas? ) Dar labai idomu , kai sako: Gimdziau dvi dienas, ar para,o as kelias valandas? (Tai saremiai tiek buna?Ar pats gimdymas? ) :)
😀
as irgi anksciau tiesiog kvaisdavau, net iki vemdavau ir alpdavau, bet kazkaip pries metus liovesi, pasirade nelabai smarkus, ir tau praeis 😉
Sienu laipiojimas tai mano sritys 😃 (2-3 dienas einu is proto tesiog)
medyte, pas kiekvina skausmai per menesines skirtingi, kai kurioms isvis neskauda, o kaikurios "sienom lipa" 😉
O man dar pries nestuma apibudino saremius tai - skausmas kaip per menesines tik 100 kartu stipresnis. 100 proc. pritariu. Bet pasimirsta ta pacia sekunde, kai vaikiuka paimi 😀 Skaityk supermamose tema apie juokingas gimdymo istorijas 😀 Ir nestresuok 😀
Sveikos, nors pati dar negimdziu, bet jau pasiklausinejau. Pasirinkau labiausiai man patikusi varianta ir tuo save raminu. Mano sesuo pagimde du vaikus, su abiem buvo labai lengvi gimdymai ir truko visai ne ilgai. O paklausta apie sarimius, ji sulygino su pilvo sukimu kai vyduriuoji, tik sarimiai siek ties smarkesni 😀
labas rytas, as turiu 2 sunus ir su abiem gimdymas buvo skirtingas. Kai uzeina saremis tai svarbu nesulaikyti kvepavimo, o giliai kvepuoti.Taip bus lengviau paciai ir lelliukui Pats gimdymas tikrai nesunkus, nes kai tik gimsta leliukas dingsta visi skausmai 😀 Svarbiausia gerai nusiteikti ir negalvoti apie skausmus, o laukti susitikimo su savo kudikeliu 😀
Skaiciau viena straipsni, Gydytojo patarimas buvo kad moteris pries gimdyma suzinotu eiga.Tada eina lengviasnis gimdymas. Nes moteris jau zino ka daryti,nekankina jos visiskas nezinomumas,ne taip stipriai jaudinasi (ar bijo). Nes baimes signalai eidami i smegenys ,o is ten receptoriai perduoda skausma , kuo moteriai baisiau tuo labiau jai skauda, reiktu pasistengti atsipalaiduoti,tada skausmas mazesnis bus. Paligint su saremiais pats gimdymas yra niekas .Tai tiesa iseina? 😀
man pora anktu paruosiamieji buvo,poto pirma saremiai prasidejo ir tik tada vanduo nubego...kiekvienai skirtingai 😉 o saremiai man plese pilva,pykino... kitom strenas skauda,nugara..pilvo apacia
as ir apie 8 val silpnus jauciau labai, paskui pastiprejo, vandenis ligonineje jau prakirpo, ir tada prasidejo skausmingesni saremiai.Pralaukiau apie val, tada liepe dar tris pakenteti ir iskart ant stalo.Per tris saremius ir pagimdziau, nes viena praleidau nestumus, tai liko du bandymai😀pats gimdymas ant to stalo man truko apie 10 min
gali vandenys ir nenubėgt, kaip kad man juos prakirpo 😀 o saremius 8h iki to jau jaučiau 😀
O kas nors tiksliau pasakyti gali, kas darosi per saremius? 😀 As kaip suprantu is pradziu nubega vanduo , o po to saremiai prasideda (trunka kelis val ar net para) ir tada gimdymas? 😀
skaudejo pilva plese atrode kad skrandis sustojes,vemiau 😀 bet nieko mirtino 😃
Aš per visą nėštumą nesiklausiau pasakojimų apie gimdymą, nes žinojau kad tada pati sau streso prisivarysiu anksčiau laiko 😃
Pritariu linciukei, man irgi skausmingiausi paskutiniai keli saremiai, o tie kiti tikrai nemirtinai neiškenčiami 😀
nera taip baisiai kaip atrodo is pasakojimu😀
na manes tas skausmelis laukia per ateinancia savaite 😀)
o man skausminga buvo tik paskutine val iki gimdymo, labai greit ir lengvai viskas😀 sunkiausi trys saremiai buvo iki jau pacio gimdymo😀
Mano pirmasis gimdymas irgi truko 12h, bet kai jau laikiau ant rankų savo dukrytę tikrai ir tas laikas dingo kažkur 😀 Nors pagimdžiau dar tik prieš tris savaites, bet skausmą jau pamiršau ir visas gimdymas kaip prieš miglą atrodo 😀
as dar tokiu neturejau bet is draugiu pasakojimu tai tikrai skausmingi 😀)) jei pirma vaikuti gimdysi tai saremiai su gimdymu dazniausiai uztrunka iki 16val o kartais net ilgiau,man daktare pasakojo ta 😉Bet buna atveju kada lb greitai gimsta,kiekvienai vis kitaip 😉)
O ka tau jie prasidejo jau?!kad klausi?!
Sveiki! Is daugumos zmoniu girdziu kad skausmingiau uz gimdyma yra saremiai. ( Gal galetumet pasakyti kas darosi per tuos saremius? Koks jausmas? ) Dar labai idomu , kai sako: Gimdziau dvi dienas, ar para,o as kelias valandas? (Tai saremiai tiek buna?Ar pats gimdymas? ) 😀