sveikos gal galesite jus man padeti jau daugiau nei savaite naktis is nakties sapnuoju savo buvusi ir nezinau ka reiskia ziurejau sapnininkuose bet nerandu atsakymo:( gal jus galetumete man padeti?
sveikos gal galesite jus man padeti jau daugiau nei savaite naktis is nakties sapnuoju savo buvusi ir nezinau ka reiskia ziurejau sapnininkuose bet nerandu atsakymo:( gal jus galetumete man padeti?
Labas gal kas galetu padeti man as jau keles dienas sapnuoju buvusi vaikina ir diena biski primigusi as ji sapnuoju ka tai galetu reiksti mes jau du metai kai nebebendraujame
Aš vėl jaučiuosi tokia palaiminta savo santuokoje, kai daktaras Osagiede'as sugrąžino mano vyrą, kuris su manimi atsiskyrė gerus 3 mėnesius. Am Giovanni Roel pagal vardą. Nors ir turiu burną visame kūne, nepakaks padėkoti gydytojui Osagiede už jo pagalbą mano gyvenime. Mano vyras 3 mėnesius išsiskyrė su manimi ir be jo kentėjo skausmai ir kančios. Taigi, aš visur ieškojau pagalbos, bet niekas nepasisekė, kol turėjau omenyje daktarą Osagiede, su kuriuo susisiekiau internetu. Aš jam paaiškinau savo situaciją ir jis pažadėjo, kad mano vyras grįš pas mane per 24–48 valandas, kol mano širdis vis dar plaka už jį. Aš tikėjau juo ir jis paruošė man burtą, o mano vyras paskambino man tiksliai, kai pasakė daktaras Osagiede. Jis maldavo ir sakė, kad man reikia manęs, ir mes vėl gyvename laimingai pastaruosius 9 mėnesius. Visi ten skaitantys mano straipsnį, kuriai reikia pagalbos, turėtų su juo susisiekti ... El. Paštas: doctorosagiede75@gmail.com arba „WhatsApp“ ir „Viber“ telefonu +2349014523836
lieposmamyte,jau as tai nedovanociau,tokiam vyrui. nu zinai,jau visiska menkysta must moteri,reiskia cia ne vyras,jei taip elgesi. Zinai,jei reiketu,tai ir pasodinciau,negaileciau.
as ir sapnuoju savo buvusi ir gal daznai,bet as turiu seima ir jis sukure,na issiskyrem biski nekaip,jis i uzsieni isvaziavo,pasakysiu atvirai prisidirbo,dviem metam pasodino,jau neisnese nervai,mokslai,tevu kisimasis i mano gyvenima,norejosi pastovumo,buvau pavargusi,na taip isejo,kad sutikau savo vyra,pastojau.taip ir issiskyrem,be zodziu. Myliu savo vyra,seima,bet va buvusi sapnuoju,kad taip pat uz rankos ima ir vedasi kazkur,nieko nekalbam,nzn ka tai reikst galetu. 😀
lieposmamyte mane taip pat sparde visaip skriaude bet sapnai tik heri,kad jis gailisi,as jo jau 4m net akise nesu maciusi ir pamatyt nesinori visiskai 😀
as vis sapnuoju kad jis verkia ir atsiprasineja,kad taip mane skaudino,arba seip visokie sapnai,kad rodo demesi praso issiskirti ar panasiai 😀 turi kita seima ir as juo nesidomiu jei kas jem ir blogai tegul nauja seima ir rupinasi 😀
sveikutes as taip pat sapnuoju savo buvusi,nebuvome vede bet auginu jo vaikuti,galiu tik tiek pasakyt prisiminimu mazai geru is praeities bet net nekilo minciu jo jieskoti ir suzinoti ar jem viskas gerai,tegul jis gyvena o jo bedos tai jau jo bedos 😀 dabar esu vedusi tai vaikas turi tetuka o anas net juo nesidomi,manau tikrai palikti praeiti praeitije 😀
😀 zodziu tau sprest 😀
nerupi as turiu ka myleti o jis jau praaitis as vyrui pasipasakojau kad sapnuoji ji tai pats vyras sake gal susirask gal reikia ko bet nezinau as visada visiem linkusi padeti anksciau kaip dar su juo draugavau kaip tik susapnuodavau ji tai ziurek jau kur isiveles bedoje vis istraugdavau ji ir nustodavau sapnuoti gal ir dabar tas pats
o tu pagalvoji kad esi istekejusi?ir as istisai sapnuoju didziaja savo meile,bet tikrai neieskosiu ir neklausinesiu.tokia ta zmogaus psichika.o jei zmogu pamirsti tikrai neieskai jo.mieloji apgaudineji pati save.tau jis vis dar rupi.
tai man rodos reiks juo pasidometi ar nieko nenutyko ir viskas turetu baigtis ne ji jieskosiu p tiesiog per jo draugus suzinosiu ar viskas gerai ir turetu viskas tai baigtis 😀
sandrytuke,zmogaus psichika sudetingas mechanizmas.nemalonius dalykus mes pamirstam,bet jie uzdaromi smegenyse lyg stalciukuose,o pasamone sapnu metu juos istumia.isivesk googlej "pasamone ir sapnai" ir pasiskaityk 😀
nebezianu ka bedaryti
na jai tu esi istu zmoniu kad neziurint y tai jog isdave gali jam atleisti tada verta
gal verta ji susirasti ir paziureti ar tikrai jem nieko nenutyko?
laurike as jem jauciu tik piktuma dydeli jis mane isdave su kita po to norejo susigrazinti mane bet as uz savojo istekejau ir jau kiek laiko berots 4 metai praeje kaip as nieko apie ji negalvoju ir is niekur nieko pradejau sapnuoti vistiek tai kazka reiskia bet ne jausmus nes po issiskirimo mes suistykom gatvei ir stovejom ir ziurejom vienas i kita daugiau nei valanda ir tai buvo paskutinins susitykimas ir po to as ji pamirsau dabar is niekur nieko sapnuoti pradejau gal vert
laurike as jem jauciu tik piktuma dydeli jis mane isdave su kita po to norejo susigrazinti mane bet as uz savojo istekejau ir jau kiek laiko berots 4 metai praeje kaip as nieko apie ji negalvoju ir is niekur nieko pradejau sapnuoti vistiek tai kazka reiskia bet ne jausmus nes po issiskirimo mes suistykom gatvei ir stovejom ir ziurejom vienas i kita daugiau nei valanda ir tai buvo paskutinins susitykimas ir po to as ji pamirsau dabar is niekur nieko sapnuoti pradejau gal vert
na gal su jo motina kazkas nutike?`tai va nekreipk demesio
ir as lb daznai sapnuoju savo pirmaja meile.meile buvo tik is mano puses,nes tam buvo priezasciu.pasakysiu tik tiek laikas is samones isbrauke jausmus jam,bet uzdare i pasamone.pvz uzdarai i stalciu atminimu sasiuvini(kur mokyklose rasydavom) ir pamirsti.po keliu metu atidarai stalciu,ir randi ji.pavartai ir imi sypsotis.taip ir su buvusiuju sapnavimais.sapnai kyla is pasamones,o ten dar gyvi jausmai jam.nors is tikruju manai,kad nebejauti jam nieko.
uztai mes piktuoju issiskyre... o sapnuoju kad jis mane visada ima uz rankos ir veda i kazkoki soda ir ten jo mama sedi ir sako pagaliau atsivedei ir tuo viskas baigiasi
Matyt jis tave prisimena arba turi problemu kures isspresti gali tik tu todel ir sapnuoji jai tu su juo draugiskai issiskyrei gali pasidometi ar nera pas ji problemu . Dar daug kas priklauso kaip tu ji sapnuoji
na jo keistoka tada
as turiu savo vyra kuri tikrai labai myliu ir i nieka neismainyciau jo bet su buvusiu mus sieja stiprus rysys nors ir esame susipyke mieste susitikdavom mes nekalbedavom bet galedavome vienas i kita ziureti kad ir valandom man tiesiog baisu kad jem nieko nebutu nutyke juk vistiek buves nors ir buves bet zmogus juk..
nu anksciau as ji susapnuodavau jei kas jem atsitikdavo o nebezinau taip labai neiprastai ..
sandryte o tai tiu gal ji myli ir negalai pamirsti?tu turi vyra?
as nzn.,, bet manes ir nedomintu, buwes ir yra buwes........kam gilintis?
sveikos gal galesite jus man padeti jau daugiau nei savaite naktis is nakties sapnuoju savo buvusi ir nezinau ka reiskia ziurejau sapnininkuose bet nerandu atsakymo☹ gal jus galetumete man padeti?