Sveikos mamytes. Vakar sapnavau toki negera sapna :S kad pagimdziau leliuka,bet jam kaskas negerai buvo su akytem.. Mama sako kad sapnuoti naujagymi yra blogai,internete skaiciau,kad tai kaip tik gerai.. Gal jus zinote kaip yra istikruju? Dar vienur raso kad sapnuoti nesveika naujagimi-turesite bedu.. Tai visgi ka tai galetu reiksti?
o as sapnavau kosmara,kad pagimdziau berniuka be vienos rankytes.aciu dievui tai tik kosmaras.pagimdziau sveika,grazu leliuka,greit bus 3 men
as sapnavavau kelis kartus kad pagimziau mergytia dailia, ir vis dziaugemes su savuoju ja negalim atsidziaugt, o as girdejau kad kitas kosmarai kamuoja.. manes tai baisesiu sapnu neaplanke.. o manasis sake kad sapnavo jog as gimdau ir pagimdiau jam 8 vaikus ir atsibudo jis besijuokdamas 😃
elenyte as ir sapnavau naujagimi...sapnavau kad pagimdziau lb grazia dukryte ir pradejau pyktis su vyru...
tikrai nebijok, as kasdien sapnuoju gimdymus ir tt.
linusia neisigask as ir sapnavau kad vaikas islindo per bamba ir nieko nebuvo
as kai nescia buvau ir sapnavau vaika ir gime mergyte sita sapno reiksme teisiga buvo. o taip jei ne nesciai sapnuoti reiskia rupesciai,demesio trukumas
o jei as sapnavau, kad pagimdziau juodaodi berniuka ir vyras musu nepaeme is gimdymo namu, ka tai galetu reiksti?😀
Jeigu moteris sapnuoja , kad yra nescia, vadinasi, ji bus nelaiminga su savo vyru, dazniausiai toks sapnas rodo nesutarimus tarp mylimuju. o mane toks sapnas aplanko daznokai. musu santykiai jau ant krizes ribu.
as tai kai laukiausi irgi sapnavau, kad pagimdziau naujagimi, bet priesingos lyties, nei laukiausi. ir dabar sapnuoju, kad pagimdau vaika, bet ne naujagimi, o didesni vaikiuka. gimdyti - skaiciau, kad tai nuostolis.
Viena mamyte cia minejo,kad jei sapnuoji mergyte tai ir gimsta mergyte,o jei berniuka tai berniukas.. O as kai sapnuoju tai net nematau ka sapnuoju 😃 zinau,kad mazas vaikelis ir tiek.. Nekreipiu jau demesio i tuos sapnus,tiesiog manau,kad per daug apie mazyli galvoju todel daznai ir sapnuoju 😉
tu sapnu reiksmes matit visur skirtingos,as tai kai laukiaus savo klesko irgi daznai sapnuodavau leliuka tai pasiziurejau ka reiskia,nesciai moterei sapnuoti maza vaika reiskia gims mergaite,bet man neissipilde sapnas,gime berniukas😀
as tiek pasakysiu, neimk i galva ka sapnuoji, o dar maziau klausykis visokiu prietaru.
Baiktu,neimk i galva.. Tie sapnai tiesiog pasamones dalykas,nerimauji del vaikelio tai ir sapnuoji.. O jie manau tikrai nieko blogo nereiskia 😉
pradzioj nestumo sapnavau kelis kartus,kad pagimdziau nuostabia mergyte,bet kazkas vis noredavo ja is manes atimti☹ o as ja taip glaudziau prie saves☹ atsibusdavau baisioj baimej☹ poto esu sapnavus kad rengiau mazyle savo megztais sliauztinukais,kuriuos kaiptik ta vakara baigiau megzti😀 vakar buvom ekosk tai sianakt sapnavau kad ji man pro bamba rankyte iskiso o as jos nepaleidau☹ zodziu siurpu,kai pabudau nebemiegojau☹
Na as nestukiu zurnale skaiciau kad cia visai ne taip reiskia 😀 tai reiskia pergyvenima del mazylio 😛
sapnuoti ka tik gimusi naujagymi ar savo vaika reiskia vargai
na as visada berniuka sapnuoju,paziuresim ar sapnas pasitvritins 😃 as ir dabar stengiuos nieko blogo negalvoti,galvoju kad tai tik sapnas ir tiek.. Dabar jau tie sapnai aprimo,dabar sapnuoju kad vis mane kaskas pavagia ir uzrakina kurnors,ar seip kurnors uzdaro is kur tenka bekt 😃
as su pirmaja ir sapnavau naujagimi, ir kelis kartus netgi teko sapnuoti, tik spanai buvo skirtingi, viena kata pagimdau mergyte ligoinei, kita karta pagimdau mergyte kazkokiam kioske turguje ir ji man atiduoda pro langeli 😃, niu idomus tie sapnai, bet istikruju ir gime mergyte tik gerai, kad ne kioske o ligoninei 😃, o dabar kai laukiuos antro, ir teko susapnuoti kad pagimdau berniuka, toks mazas iskart su kepuryte melyna, nznau mano nuomone kai per daug galvojam apie savo pilvo gyventojus tai ir sapnai paskui buna apie naujagimiu, as neimu i galva kazkaip kad tai gali reiksti kazka blogo, tik dabar tikiuos kad bus kaip ir su pirmaja jog sapnavau kad gime mergyte ir gime mergyte, o dabar norim berniuko tai gal bus berniukas 😀 niu svarbu kad viskas butu gerai 😉
sekmes
na indrex tavo sapnas tikrai idomus 😃 simona as tai ir stengiuos daryti,galvoti tik gera...taciau zinai kaip pirmagymis tiesiog yra ta baime kad nebutu kas blogai...dar va kai pazystamai nutiko neseniai nelaime,kad budama 6 menesiu prarado vaikeli,tai tokiu minciu nuvyti tiesiog neimanoma ☹ bet aisku reik galvoti kad musu vaikeliai gims sveiki ir stiprus!!! 😉
as taj sapnuoju ne naujagimi ,o Kad gimsta ir jau moka sneket, vaiksciot, toki dideli paaugusi😃
neimk i galva saldainia, maziau galvok, apie busima mazyli galvok tik gerus dalykus ir vyk blogas mintis is galvos 😀
as irgi simona galvoju,kad sitie sapnai man del to kad laukiuosi...nuolat galvoju apie vaikeli,tai turbut del to ir sapnuoju 😀 na as ne karta sapnavau,daznai sapnuoju naujagymius,taciau tokio sapno dar nesapnavau,vaikutis gime nesveikas,vienos akytes lyk nebuvo,kita daznai mirkciojo.. 😕 tikrai baisus sapnas.. as irgi girdejau kad sanuoti mazyli reiskia liga..bet kolkas dar nesusirgau,nors sapnuoju daznai 😀 o sitas sapnelis isgazdino,baisu pasidare,kad mazyliui kas neatsitiktu...bet reikia tiketis kad viskas bus gerai ir negalvoti apie bloga 😀
sveikute saldainia, na as pakankamai daznai pati sapnuoju naujagimius arba kad gimdau ir panasiai bet cia mane gal veikia artejantis gimdymas 😀 seip man mama yra sakiusi kad sapnuoti kudiki reiskia liga , bet nezinau ar verta tiketi.. nors man gal ir pasitvirtino, nes neseniai daktare nustate gresiancia mazakraujyste 😀 manau nereikia perdaug jaudintis, nes jei viskuom labai tikesi tai ir prisisauksi kazka negera 😀
Sveikos mamytes. Vakar sapnavau toki negera sapna 😕 kad pagimdziau leliuka,bet jam kaskas negerai buvo su akytem.. Mama sako kad sapnuoti naujagymi yra blogai,internete skaiciau,kad tai kaip tik gerai.. Gal jus zinote kaip yra istikruju? Dar vienur raso kad sapnuoti nesveika naujagimi-turesite bedu.. Tai visgi ka tai galetu reiksti?