Domiuosi nes mano vestuves buvo ne tokios kokiu norejau, bevestuvines baltos sukneles, o su kaskokiu bobutes "maišu" ir bedraugu, tik su artimaisgiminemis...Tad domiuosi ar yra kas nors pakartotinai graziai atsinaujine izadus, atsoke graziau nei pirma savo vestuves?
grazu tie izadu atnaujinimaia tsimenu savo kriksto tevu pasaka vaikai uzauge vel baznycia vel abu grazus atrodo butu nepasenia....as asmeniskai to nedaryciau labai anksti na va po kokiu 10metu santuokos manau pas tas...😀
Mes planuojam pakartot įžadus praėjus 5 m. po vestuvių, liko laukti dar 3 m.
lieposmamyte as galvoju dar po 6 metu, kai bus 10 metu jubiliejus.O mano santuoka tai metrikacijoj surasyta ir baznycioj is didelio skubejimo, tad labai nusimine draugai kad nepakvetem nei vieno ir viska slapta darem.Draugai suzinojo tik is laikrascio kad va toks ir tokia tuokiasi tai visiems buvo sokas, nes nei vienam draugei ar draugui su tada busimu vyru tilejom uzsiciaupe net neatsakydavom i klausima"kada tuoksimes" tuo metu.Viskas vyko mano mamos ir vyro mamos iniciatyva (jos abi net per labai senuju paziuru- net kraupu).Kai tik vaika pagimdziau jau jos abi norejo pacios ta pacia diena krikstit, tipo vaikas bus neapsaugotas, negivens. bet aciu dievuj kad atkele po 3 menesiu ir pakriksctijom kai buvo ziema.isvis galiu pasakyt, nepatiko nei vestuves nei krikstynos,...tik dabar su viru pasnekam, kam joms nusileidom?butumem ir vestuves graziai atsoke su visais draugais kita vasara, ir suneliui butu buve metai...vis per tas bobutes.
Manau,nepriklauso nuo to ar tavo vestuves buvo labai saunios ir iskilmingos ar tik vakariene,jos vis tiek-pirmosios,ir ju pakartoti antra karta niekas net nesistengia,o svente,kokia ji bebutu,ir yra svente
tai va, kad daugiau nepavyktu taip pakartoti 😀 o siaip, gimines ne visos buvo, jei su pussesere nebendravau 15 m, tai ir nekvuecuau, buvo rinktine liaudis, gal todel ir buvo smagu 😀 na, o kas graziu neturejo, zinoma, kad reiktu tokias surengti, jei tik noras yra 😀
mano vestuve ir buvo galinga 😀 daug sveciu buvo,antra diena su pirtim kubulu,oij smagumelsi buvo yra ka prisimint 😀
Doviliuk,dar yra tokie kaip giminiu susitikimai
.pas mus jauna gimine tai smagu ir be progos kur piknika visiems pasidaryt
vaivita,visi artimieji ir gimines i viena vieta susirenka tik 2progoms,tai vestuves ir laidotuves.
saunuolis vyras,kad nepamirsta 👍
mes irgi tuokemes tik baznycioj, bet baliu darem dideli, visa gimine ir visi draugai, mes taip norejom 😀 labai geras tusas buvo 😀 zinojom, kad daugiau i viena kruva nesukviesim visu artimu zmoniu, o jei kada ir atnaujinsim izadus, tai dviese baznycioj
taip jau 4bus😀labai laukiu,nes vyras kiekvienais metais vis dar nustebina ta proga😉na tikiuosi ir kiekvienais metais stebins😃
doviliuk,tai rudeni 4m svesit 😀 mum dar savaitele ir bus 3m.
Vyras 10 metu proga nupirko kitus vestuvinius ziedus ir mes nuvaziavome ju pasventinti vienuolyna.Pakartotinai vienas kitam prisieksime po 15 metu,bet tikrai pasidarysiu sukuosena ir tikrai makiaza ir tikrai pasipuosiu,ir tikrai busime ne dviese-musu vaikai,seserys ,tevukas.Man smagu ne tik Dievo akivaizdoje dar karta prisiekti,bet ir pries artimiausius zmones pasakyti-TAIP,TAI TAS ZMOGUS SU KURIUO AS GYVENU IR AS NEKLYDAU JI PASIRINKDAMA
2006-11-10 😀
DAUGUMA ir eina,net nesuprasdami kode,gi visi eina taip grazu,madinga tuom ir baigiasi..
doviliuk,kada tuoketes?
deimante,bet kiek yra poru kurios net nesuvokia baznytines santuokos esmes,eina ten,nes taip daro visi...bet kaip man grazu,kai zmones atnaujina izadus uzaugine vaikus,ir turedami po ta pirma ir vienintele santuoka..lenkiu zemai galva tokiems.
oi as irgi uz baznytine santuoka,mes irgi pries tris metus tuokemes baznycioj😀
mes su vyru taip pat apie tai pagalvojam,nes irgi zieda vestuvini pamete☹sakau padovanosiu kita,jis sako ne,noriu baznycioj uzsidet😃
deimante,mes i santuoku rumus net nejom.man baznytine santuoka svarbiau.prie altoriaus prisiekiau vaikus aukleti krikscioniskai.ir kasdien tai prisimenu.baznytine santuoka samoninga ir subrendusi zmogu zymiai stipriau ipareigoja.negali visko mesti kada tik nori.tai ir izadus noretume atnaujinti,bet manau ne anksciau,nei po 10 bendro gyvenimo metu.as tik uz izadu atnaujinima.
laimonda,teisingai,man balius ir visa gatve sveciu savireklama is visisko susireiksminimo,o maza jauki svente TIK DVIESE visu vertingiausia priesaika,niekas taves neblasko.jei eiciau atnaujinti izadus,eiciau su linine suknele,be fejerverku,makijazu(gal minimaliu) ir 3aukstu plaukuosenu.
asnegalvojau,bet dabar galvoju,nes maniskis zieda pamete,gaila labai,nauaj nusipirksim,bet noriu tikro uzmovimo,tai bus proga kur pajuryje ar po graziu medziu dar karta pasisakyt...ceremonju nebenoriu,nenoriu reklamos,noriu tik dviese
ir mano vestuves nebuvo kaip visos.be baltos sukneles,didziules palydos..vilkejau balta kostiumeli,kuri db nesioju.man didziules vestuves pinigu svaistymas.o va apie izadu atnaujinima tikrai galvojam.vyras net daugiau ju nori 😀 liepos 14d.mum 3m kaip vede.bet manau be 10m to daryti neverta.mano giminaitis dare prabangias tuoktuves,po 6m skyrybos.kaip tik db.
Domiuosi nes mano vestuves buvo ne tokios kokiu norejau, bevestuvines baltos sukneles, o su kaskokiu bobutes "maišu" ir bedraugu, tik su artimaisgiminemis...Tad domiuosi ar yra kas nors pakartotinai graziai atsinaujine izadus, atsoke graziau nei pirma savo vestuves?