Mamukai noreciau kad kas padetu paaiskint kaip daryti sia grozybe nes arteja swentes ir norisi ji padowanoti mamukui..tik nlb suprantu kaip ji daryti ir kokiu reikiamu dalyku reikia?
Mamukai noreciau kad kas padetu paaiskint kaip daryti sia grozybe nes arteja swentes ir norisi ji padowanoti mamukui..tik nlb suprantu kaip ji daryti ir kokiu reikiamu dalyku reikia?
shanelle,jai nesunku meselk ir man i pasta..didelis aciu..rizika_g@hotmail.com
ir as negavau. gal shanelle turi skype? atsiusk man LENUSIK-GINTARAS
super tavo medukas shanelle,labai patiko,pati butinai darysiu 😀
nesam negaunu ☹ nu kas cia yra nesuprantu..
monita pameginau katik is savo one siusti,ar gavai?😀
maziukas zyzia sendien visa diena tai neina prie kompo normalei prieiti☹
katik ir tau issiunciau😀 bet i one kotai nesigauna issiusti☹
o man☹
niu kad nea ☹ arba per skype parsiusk 😀 braskikke
monita issiunciau dar karta😀gal tu kokinors kita e-maila turi?
shanelle nzn kodel bet dar as negawau tawojo saldainiu medelio ☹
atsiusk ka ir man linukasbenukas@gmail.com
issiunciau,nesijuokit jei ka 😀
braskikke@one.lt
jelena83@one.lt
o man galetum atsiusti kaip tau isejo?
austyte as dariau is tai ka turejau namuose,issiunciau tau e-maila😀
shanelle parasyk man kaip ka darei ar neto puslapiuka pagal kuri ir idek nuotraukeliu i pasta,busiu labai dekinga 😀 jussstyteee@gmail.com
gal as netaip pavadinau ,toks baltas ,lengvas,dazniausiai kai televizoriu perki ar kazka panasaus vidui dezes buna,kad neapsitrankytu 😀parasyk savo e-maila as tau atsiusiu 😀
shanele oba saunuole 😀 galetum nuotraukyte pasiusti 😀 mm..o kas tas penoplastas? 😃 as zalia..
monita as radau kad is penoplasto ta burbuliuka padaro,pati vakar pameginau padaryti mini saldainiu medi,nu zinokit super gavosi,ben jau man taip atrodo😃
as ir su krapstukais bandysiu daryt kiek skaiciau internete jie yikrai gerai laiko😀 tai ir taip aisku kad laiko uzims bet gi smagiause tai kad paciu darbas bus😀
Na sekmes mergaite 😀 as kai pradejau daryt (o atrode gi taip paprasta) patikekit buvo galvos skausmas kol perpratau kas ir kaip
dekui elenyte 😀 bet kazin ar nulaikyt tie krapstukai saldaini 😀 nu nieko reiks pabandyt 😀 net nzn pamaciau ir uzsimaniau 😀 nes tikrai grazus dalykas kiti is mano gimines nera net tokiu dalyko mate o dar cia mano darbo butu tai iswis fainai 😀
dekui ten turejo but 😀
ekui mamytes uz gera info 😀
net paciai norisi kazko jau toooookio sugalvoti, kas niekas dar to nedaro😀
db su siai medeliais bus taip pat kaip ir su kosmetika, konsultantu visas miestas ir ner kam siulyti, tai ir medelius visi greit mokes pasidaryti😀 bet si ideja, daryt medelius tikrai nuostabi. idomu is kur si ideja atejo?
kai tik pamaciau pirma karta toki medeli, tai pagalvojau koks sudetingas dalykelis, ir kaip juos tokius padaro, bet kai paskaiciau visa procesa, gal visai ir nesudetinga.
nu kaip prisidarysim db medziu,visos👍viena kita uzkurinejam😃ir as bandysiu,niekada negalvojau bet va db susigundziau😃