Gal jau ir girdejot apie sia dieta, gal ne, bet mano brolis jos laikosi, ir patikekit, rezultatai akivaizdus:) laikomasi 4 dienas, po kuriu padarome diena kita pertraukele:) 1 diena ryte, net negerus kavytes nei arbatytes, suvalgomas 1 saukstas virtu ryziu,paskui 4 valandas nevalgome nieko, tik jei labai norisi tada paprasto vandens negazuoto, o praejus 4 valandom jau galima ir normaliai pavalgyt (aisku nepersyvalgyt be soties):), antra diena jau 2 saukstai ryziu, ir ta pati ceremonija, 4val nieko tik vandens, po 4val galima valgyt. trecia diena jau trys saukstai ir vel tas pats:) ketvirta diena 4 saukstai ir eilini kart kartojam ta ceremonija:) po 4 dienu padarom pertraukele, ir tada vel kartojam viska nuo pradziu:) patartina pries valgant ryzius nieko negert isskyrus vandens paprasto jei norisi. as dar nesilaikau jos, bet nuo pirmadienio butinai pradesiu:P
Sveikutes, ir kaip sekas kruopom kaip pauksciukam misti?
Man irgi labai reik numesti bet ...
Esu tokia silpnavale, niekaip neprisiverciu, paskutines pora savaiciu tik stengiuos maziau esti, daugiau vandens arbatu gerti
mano mama jau du menesius valgo tuos ryzius😀 nenumete ne kilogramo, cia labiau skirta tiems, kurie turi problemu su skrandziu, o ne su svoriu.
tiesa, ryzius reikia brinkinti 4 dienas, kiekviena diena perplaunant.
greiciausiai taip jau ir butu jau po pirmo menesio 😃
tai tu krupou galima ir visam laikui nebekesti😃
as girdejau panasia dieta tik kad su grikiais 😀
savaite laiko valgyt ryte vakare ar bet kada kada tik norisi grikius ir atseit irgi labai geras rezultatas 😀 paskui poros dienu pertrauka ir vel grikiai... 😀
nejau nei viena nebandet?😀
Gal jau ir girdejot apie sia dieta, gal ne, bet mano brolis jos laikosi, ir patikekit, rezultatai akivaizdus😀
laikomasi 4 dienas, po kuriu padarome diena kita pertraukele😀
1 diena ryte, net negerus kavytes nei arbatytes, suvalgomas 1 saukstas virtu ryziu,paskui 4 valandas nevalgome nieko, tik jei labai norisi tada paprasto vandens negazuoto, o praejus 4 valandom jau galima ir normaliai pavalgyt (aisku nepersyvalgyt be soties)😀, antra diena jau 2 saukstai ryziu, ir ta pati ceremonija, 4val nieko tik vandens, po 4val galima valgyt. trecia diena jau trys saukstai ir vel tas pats😀 ketvirta diena 4 saukstai ir eilini kart kartojam ta ceremonija😀 po 4 dienu padarom pertraukele, ir tada vel kartojam viska nuo pradziu😀 patartina pries valgant ryzius nieko negert isskyrus vandens paprasto jei norisi. as dar nesilaikau jos, bet nuo pirmadienio butinai pradesiu😛