mano dukrytei tuoj bus 3 menesiukai.nuo kada galima rengti rubeliais per galva?ir norisi jau ir baisu,kad nesugebesiu aprengti.galva tai galva,bet kaip su rankutem susitvarkyti?:)
mano dukrytei tuoj bus 3 menesiukai.nuo kada galima rengti rubeliais per galva?ir norisi jau ir baisu,kad nesugebesiu aprengti.galva tai galva,bet kaip su rankutem susitvarkyti?:)
As irgi nuo pat gimimo rengiu rubelius per galvyte ir tikrai nemanau kad reikia bijoti.
rengiu , tikrai nebuvo jokiu bedu, jau 2 menesiukai mums😉 😉
Kiek teko girdėti, tai geriau nerengti rūbelių per galvą naujagimiams, nes tiesiog sudėtinga, ypatingai mamytėms be patirties.
ingridukai as asmeniskai rengdavau ir nieko😀 mums jau uz 5dieneliu 5men😀
o man klausimas kilo kaip su bambute kol ji neuzgijus? ar nieko tokio kad bodziukus desim? nenutrins? nenuspaus? nes tikrai turiu nemazai nusipirkus, o tik paskui pamasciau kaip as ji aprensiu per galva...
o kelnytes mauti pradejau kokiu 3ju men nes mano mazute ir su giedrytem verkdavo, turbut versdavo 😀 tad veliau ir pradejau 😉
nuo pat gimimo rengiu per galva drabuzeliais, tik baisoka buvo po maziukes galvytes operacijos, bet su mamos pagalba susitvarkaiu ir su tai 😀
Mes dedam kelnytes nuo pusės mėn,aš šliaužtų labai nemėgstu,juos tik nakčiai dedu kaip pižamytę😀
tai nejau niekas kelnyciu nededa... 😀
o kaip su kelnytem , ar dedat kelnytes? as ju tiek daug turiu...tokiu su galais kaip sliauztukai, na kad kojnyciu nereikia...man sese daug atidave. bet karta uzdejau, man toks vaizdas kad jam pilvuka gali spausti. nors mano sese dedavo.todel dedames sliauztinius. kad laisva butu.
as nuo puses menesiuko kazkur bodziukus rengti pradejau, baisoka buvo, bet ipratom jau 😀 ir vaikelis nepyksta kai per galva rengiu,,,nes kaskart vis snekinu garsiai kai rengiu, tada jam ir rengimasis tapo malonumas 😀
na o as bijau iki siol rengti bodziukais, nors jau suknytes uzmaunu be problemu
o mums jau 2 men
Na a ir nuo pirmos savaitės bodžiukus dedu ir tikrai nieko baisaus ir tikrai vaiko nesulaužysi,be to naujagimiai gi tokie lankstūs guminukai😀
As ir nuo pat gimimo rengiau bodziukais,tik pirmaja mergaite drauges ligoninej aprenge nes man buvo labai nedrasu kad ko nepadaryciau,o antraja princse jau rengiau pati 😃 ir tikrai labai patogu...
Nuo pat gimimo bodziukus rengiau, ir nieko baisaus man nebuvo 😀 juk viska darai atsargiai 😀
as tai nerengiau bodziuku kol bambute nenukrito, o po to tai vien bodziukais rengdavau, viskas tikrai labai paprasta😀
nuo gimimo bodikai, labai patogu, taigi imi atsargiai ir aprengi, o kaip maudyt, ar nagus nukarpyt, gi darai viska atsargiai 😉 mum ir pradzioj buvo baisu kad nesuluztu, bet kazkaip reik viska ismokt 😀
as tik parsivezus namo iskart rengiau boziukais, visai nebaisu ir lb patogu
As ir nuo gimimo rengiau. 😀 Dabar, kai mes renkames didesnius drabuzelius nei musu amzius, tai ten dazniausiai jau nebera soniniu knopkyciu... Tai is pradziu nelabai mazajam patiko, bet priprato greitai. 😃
as savaji nuo pirmos dienos taip jau perrenginejau 😃 ko gi cia bijot? kai pamaciau kaip tos seseles vos gimusius vaikus ant vienos rankos meto ir veto 😃 ir pati taip pradejau 😃 nesulauzysit juk vaiko, ji aprenkt, taspats kaip aprenkt beiby borna 😃 (ta zaisla kudiki) 😃 😃
as nuo savaites kokios 😀 is pat pradziu nelb gavosi 😃 😃
as katik gimusios per galwyte nerengiau, bijojau, bet jau kokiu 2 sawaiteliu tai bandem, ir patiko 😉
as irgi nuo gimimo
as jau dabar rengiu o mum tuoj menesis bus uz 5 dienu😀 sustvarkau as su tom rankytem ir galva😀
as gal nuo savaiteles, nes labai man smelinukai patogus.O tos susiaciamos makutes vis sukyla ir manau vaikiukui nepatogu tada..Nebijok, pabandyk ir amatysi kaip lengva.Paprastai buna kakliuko sone uzsegimai, taigi galvytes tikrai nesuspausi, vietos papankamai.Sekmes!😀
as irgi nuo gimimo rengiu
as nuo pat gimimo rengiu savo vaika drabuzeliais per galva,viskas labai lengva ir paprasta.Ispradziu prakisi galvyte ,o po to viena rankite ,o po to kita.
mano dukrytei tuoj bus 3 menesiukai.nuo kada galima rengti rubeliais per galva?ir norisi jau ir baisu,kad nesugebesiu aprengti.galva tai galva,bet kaip su rankutem susitvarkyti?😀