RIEBALUOTI PLAUKAI

08. Jul, 04:35

PRIEZASTYS: riebaluoti plaukai gali buti paveldeti is tevu laikantis netaisyklingos dietos arba del riebaus maisto patiriamas stresas daznas plauku sukavimas ir ciupinejimas hormonu pasikeitimas kasdieninis plauku plovimas,karstas vanduo suaktyvejusios riebalu liaukos. KASDIENINE PRIEZIURA: netrinkinte plauku kiekviena diena trinkite po drungnu vandeniu rupinkites plaukiu galiukais neciupinekite be reikalo plauku,arba prie ciupinedami plaukus nusiplaukite rankas plaukite plauku sepecius,sukas skalaukite plaukus obuoliu actu naudokite maziau plauku formavimo priemoniu atkreipkite demesi i savo mitiba,ribokite riebu maista

25. Oct 2011, 21:02

kas dingi gamintis, siūlau šita šampūną, geras sprendimas nuo riebių plaukų http://www.topbeauty.lt/loreal-professionnel-pure-resource-sampunas-p-66.html

08. Jul 2010, 17:04

Jogurto kaukė riebiems plaukams

Sumaišykite 1 kiaušinį su 50 gramų jogurto ir užtepkite ant jau išplautų plaukų. Palaikykite 5 minutes ir nuskalaukite drungnu vandeniu.

08. Jul 2010, 17:02

man mama visokiu nuoviru darydavo, su kuo tik neploviau, bet deja. geriausia buvo, kai isskalavo su medetkomis, tai is karto patapau blondine😃

08. Jul 2010, 17:00

dar gan gerai praskalauti plaukus metu nuoviru 😀

08. Jul 2010, 16:59

dar nekirpeja, bet greit pradesiu mokintis kirpeja, cia mano svajoniu darbas nuo darzelio laiku 😃

08. Jul 2010, 16:58

Man baisiausia, kai kur nors isvykstame ir nera kur issiplauti plauku. Jei yra vonia, tai viskas tvarkoje, ir sveciuose budama galiu issiplauti. Jei prie kokio ezeriuko, tai irgi is ryto lekiu maudytis ir galva nardinu 😃

08. Jul 2010, 16:56

as jau senai vargstu su plaukais, kai buvau mokine, man mama sakydavo, jau geriau plauk galva kasdien, nei vaiksciok riebaluota😀 ievukai, gal tu kirpeja?😀

08. Jul 2010, 16:55

is tikruju, tai pavydziu zmonems, kuriu plaukai nesiriebaluoja, nes man kancia, jei turiu kur nors likti nakvoti ne savo namuose. ryte jauciausi tikra ragana😃

08. Jul 2010, 16:54

Tai viskam reikia laiko. Nori buti grazi, tai visa diena turi darytis manikiurus, pedikiurus, kaukes plaukams, veidui ir t.t. Nera kada, o ypac auginant maza vaikuti 😀

08. Jul 2010, 16:54

adatele tiesa kad negalima isvardintu dalyku naudoti.

08. Jul 2010, 16:53

Jei nepatepu saliejumi, tai labai sunku issukuoti, plaukai veliasi. Isvis pas mane tokia situacija - prie saknu riebaluojasi, o galiukai sausi.

kaip sakoma graziems plaukams reikia ne islaidu o laiko 😉

man sake, jokiu alieju, jokiu kondicionieriu, jie dar labiau riebina

nu kad ne,nes broliui tai viskas puiku su plaukais,ir mama nesiskundzia

08. Jul 2010, 16:52

Mam irgi darbas neleidzia eiti neplauta galva. Bet ir namuose jauciuosi tikra pabaisa, kai plaukai neplauti, ir pries vyra geda ☹

man kirpeja sake, jei plaukas linkes riebaluotis, jokios priemones visiskai nepades, gali trumpam ir tik truputi apmazinti, bet ne daugiau

aliejaus negalima nadoti riebiems plaukams

08. Jul 2010, 16:51

As taip pat turiu si dziaugsma. Dabar daug bunu namie, stengiuosi plauti kas antra diena, bet tai tikrai nepadeda. Sakyciau hormonai kalti, bet kiek tik darausi hormonu tyrima, visada geras. Plaunu tik drungnu vandeniu. Nenaudoju balzamo, tik kartais patepu aliejumi, ksirtu plauku prieziurai.

kai dirbau, tai po darbo dienos plaukai budavo baisus, privaledavau kasdien plauti, nes kazkaip nepadoru, man atrodo, kad tada visi ziuri😀 o kai bunu namuose,buna, kad kasdien neplaunu, bet tada saves pradedu nekesti😀

nes kaip ir rasiau gali but paveldeti ir tada jau sunku ka ir bepakeist

08. Jul 2010, 16:50

stelpa o gal tavo tevai turi panasia plauku beda?

08. Jul 2010, 16:49

sakau kad ne is karto viskas, bandykite kokia savaite plaut tik kas antra diena kita savaite kas trecia. zinau kad baisu eiti su riebaluotais plaukais, bet yra sukuosenu kuriomis galima ta riebaluotuma dag maz paslepti pvz plaukai susuikti i kuodeli

08. Jul 2010, 16:48

as jau kenciu kiek begaliu,gerai kad darbas toks jog visa diena namie,ir darbe niekas nemato isskyrus bendradarbes,plaunu tik 1-2 kart savaitej ir rezultato jokio,o darau tai jau daug metu....kaip vyras tai neimanoma neplaut jam kasdien galvos,kaip but su dulkina pilna zemiu galva???neimanoma cia

08. Jul 2010, 16:47

ievukai, per didziausius vargus kentejau beveik savaite neplaudama, buvo baisesni uz baisius, ir nieko, tas budas nesuveike😀 ir ne karta bandziau

08. Jul 2010, 16:46

labai noreciau, kad butu nors viena priemone, nuo kurios plaukai butu svarus ir grazus ilgiau nei viena diena. nes db, jei kasdien neplauciau plauku, tai rytais galeciau kepti blynus ir aliejaus nereiktu pirkti😃. o neplauta galva negaliu eiti i zmones

08. Jul 2010, 16:46

va didziausia beda kad plaukai plaunami kiekviena diena 😀 reikia pakenteti ir mazinti ju plovima, tada ir riebalavimasis mazes, aisku ne is karto viskas

08. Jul 2010, 16:42

na jo,pritariu tau adatele😉

08. Jul 2010, 16:42

na mano vyras nevalgo riebaus maisto,siaip jis gan sveikai maitinasi galiu paskyt,bet jam kazkodel reikia kiekviena diena trinkt galva,nes labai riebaluojasi plaukai...o ir butinai turi trinkt galva kiekviena diena,nes kai gryzta is darbo vien zemes,dulkes galvoje,niekur nedingsi...

08. Jul 2010, 16:41

kaip butu gerai, jei nors viena priemone padetu😀 is to saraso praktiskai viska isbandziau ir nieko😀

08. Jul 2010, 16:36

veliau pridesiu ir naminiu kaukiu riebiems plaukams

1 2