Reikalinga pagalba siltais rubais!:(

03. Dec, 11:45

Sveikos mamytes, zinau kad galvosite "naujas profilis, kokia aferiste eiline", bet prasau, neskubekite teisti.. Esu 3 vaiku mama, kuriuos auginu viena, gaunu siek tiek alimentu +socialine pasalpa, t.y. viska kas priklauso, esu susitvarkiusi, tik deja, siu pinigeliu ne visada viskam uztenka, ypac kai vaikai daznai serga(visiems nustatyta Bronchine astma lengva forma, tai invalidumo negauna), reikia i Vilniu pas pulmonologus vazineti, dar vyresnei mergaitei neseniai akiu operacija buvo, velgi islaidos.. ir atsitiko taip, kad siuo metu tiesiog neturiu is ko nupirkti dukrai batukus ir silta ziemini kombinezona, ar striuke (25-26d batuku, ugis 98), bei mazajam sunui reikia siltu rubu, taip pat kombio ar striukes(80cm), aisku, jei niekas negales padovanoti, teks is pasalpos ieskoti, ir pirkti, bet orai sala, o siuo metu neturiu net is ko pampersu nupirkti.. iskarto sakau, PINIGU neprasau, tik gal kartais kas turi, ir nepagailes padovanoti kombius, batukus..? Uz siuntima galesiu pinigelius grazinti, tik apie 15d, kai gausiu ismokas..

Esame is Visagino

Kad isitintumete, galiu nufilmuoti tiek save, tiek vaikus, musu buiti ir pan.(zinau, kad siais laikais daug kas naudojasi kitu gerumu, tai beveik niekas ir netiki pagalbos prasymais)

14. Dec 2015, 12:14

Pinigų skolinimosi
A reikia trumpalaikio ekonominės pagalbos ar finansinės padėties, bankų ir finansinių institucijų asmuo vis dar laukia pakankamai kredito ar kitas paskolą per trumpą laiką 48 valandų adresą:. josiane.gourdin82@orange.fr
novaki.finance@gmail.com